Idag!

Idag åker vi till Mallis... Planet går om 10 timmar sen är det 2 veckors semester..
Bara koppla bort jobbet ett tag ich slappa.. Kan behövas efter den långa sommaren..

Har lite kvar att styra med här hemma...

5 dagar kvar...

Nu är det inte långt kvar.. Det är bara 5 dagar.. Nedräkningen har börjat..
Ska packa det mesta idag så det är gjort eftersom jag har tvättstugan idag så kan jag inte använda sakerna innan så att jag behöver tvätt igen...

Jobbat i helgen med.. En av de roligare helgerna att jobba med tanke på vem man jobbade med.. =)

Du betyder allt
Du är mitt allt
Ett liv utan dig kan jag inte tänka mig
Vill att det ska vara du & jag
FÖRALLTID

Inte ens en vecka kvar!

Nu är det inte ens en vecka kvar tills man åker iväg..
Handlade det sista igår och växlade in pengar..
Vad skönt det ska bli och slippa sverige ett tag..

Synd att man jobbar idag när det är skönt väder ute..
fast är ju ledig 4,5 timma nu

Mallis!

Nu är det bokat och klart. Nästa fredag kl 16.00 går flyget från skavsta.. Då åker vi till Palma nova där vi ska sola och bada hela dagarna.. Kanske göra någon utflykt beroende på vädret..

Räkna inte med mig på två veckor sen :)

Snart!

På fredag ska resan bokas och sen så åker vi... Vad skönt det ska bli... Vart vi åker vet vi inte än utan det blir en liten överraskning eftersom vi tar en sista minuten.. Men vi hoppas på Spanien, Mallorca... Så avresan sker nog den 31 augusti...

Vecka 4 drar man på skidsemeter med till Trysil.. Det ska bli riktigt roligt.. Inga sjukdomar denna gång förhoppningsviss...

Idag blir det en lugn dag... Ska en sväng och hämta lite kursmaterial till Historian hos min lärare annars blir det träning och hoppas på att mina kursböcker kommer..

Lördag!

Igår var en riktig slappar dag.. Gjorde inte mycket under dagen... Lagade bara lite goo mat till älsklingen.. Annars blev det inte mycket gjort..

Idag däremot blev det lite mer...
Va och kollade på min systeryster när hon tävlade... Vann båda grenarna....

Nu du Maja är du och London... Hoppas resan gick  bra.. :D

IKEA och avskedsfest

Hej svejs alla glada läsare!

Igår var det en riktigt bra dag... Något sorglig..

Först åkte jag och Ida till Ikea är vi shoppade loss... Kalle P skor hittade vi ett par likadana skor vi köpte fast olika färger.. Sen väl inne på ikea hittade vi både det ena och det andra.. Vi hade det riktigt bra...En riktigt lyckad dag i Linköping..

Sen bar det iväg till Krokek direkt efter IKEA... Maja skulle ha avskedsfest eftersom hon åker till London... Måste säga att det är lite sorgligt att hon åker men hon kommer ju hem till jul så hon försvinner ju inte för gott...
Spelade ett roligt spel Alias... Det måste jag köpa.. Det är ett avd e roligaste spel jag spela...

Idag blev man inringd på jobbet... Blev lite stressigt eftersom jag var hos läkaren först så det var cykla järnet från sjukan till jursla... Tog 40 min att cykla men var helt slut när jag var framme..


Asså guu ida vad jag längtar tills vi dra utomlands... Bara sola och bada och njuta av tillvaron...

Torsdag!

Idag förväntade jag mig att jobba dag men igår ringde Sara och frågade om jag hade lust att byta med henne så nu ska jag jobba kväll istället... Känns lite bättre det..

Igår var jag syrran och älsklingen och kollade på fyrverkerierna... Guu vad fint det var... Sista var inte så värst bra.. Man hörde inte musiken..

Tränade igår med för tredje gången irad.. kan säga att det känns rätt rejält i bena idag.. Vankar fram när man går... Ser ut som en anka som kommer och går ;)... HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll blir det fyrverkerier igen.. Får se hur bra de är... Ingen tar våran plats för vi har den bästa.. =)

Nu sitter man och väntar på att man kan komma in och kolla på om man är antagen till SSK-programet eller inte... Får kolla det på jobbet annars... Är så spänd.. Annars blir det att läsa lite kurser på komvux.. Var där och registrera mig igår...

Ullared

Igår var det Ullared som gällde.. Det var inte alls mycket folk för att vara helg... Shoppade en massa med roliga saker.. Lite kläder, saker till hemmet och lite onödiga saker.. Sen tog vi vägen förbi varberg hem och besökte fästningen där.. Det var en riktigt trevlig resa..

Idag blev det sola och bada i Stegeborg med pojken... Inte ofta jag tycker det är varmt i vattnet men måste säga att det var riktigt skönt att bada...

Första dagen i augusti!

Jaha då är det redan augusti... Shit vad tiden går fort när man jobba. har bara en och en halv vecka kvar av min anställning.. Vad ska man göra sen då om man inte kommer in på sjuksköterskaprogrammet?? Har ju sökt till Hagaborg.. Vart lite inspererad att åka som au-pair igår när vi satt och snackade om det.. Maja åker ju om tre veckor till London fast jag funderar på att åka till Norge kanske..

Fan jag vet faktiskt inte vad jag ska göra.. Nåt måste jag ju göra eftersom jag inte bara kan gå hemma och lopp eftersom det finns räkningar oo betala.. En sak vet jag iallafall och det är att Ida och jag drar utomlands i september.. En sista minuten nån stans... Vet ej vart men vi pratade om Medelhavet.. Guu vad jag längtar..

Igår träffades hela gänget.. Det var inte  igår direkt... Hade ass kul.. Snackade minnen och så...

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0