Snöigt

Igår var man i Smedby och såg på hockey LHC mot färjestad... Riktigt trevligt att LHC vann.. Hejar engetligen på frölunda men nu när de är ute så hoppas jag på att LHC vinner allt..
Den jäkla bilen hatar jag.. Låser hade frysit igår kväll och morse så vi fick klättra, det är värdelöst..

Idag lyckades jag ha sönder min mobil så fick åka till MEdia market och köpa mig en ny 2000 kroner fattigare..¨
Bjöd mamma på mat, laxkotletter på spenatbädd och eftersom det var våffeldagen så gräddade vi våfflor..

Juu vad snö det har kommit idag... Tror nog det har kommit omkring 3 dm snö idag
298806-14

Påskdagen

Idag har varit en lugn dag.. Var ute i skogen på tipspromenad med älsklingen i det fina vädret.. Riktigt skönt även om det var lite småkallt då och då... Annars har dagen varit lugn.. Bara slappat.. Har precis ätit fläskfile och ugnsekt potatis och om en liten stund blir det Pannacotta till efterrätt.. MUMS

Långfredagen

Vaknade typ vid tio, blev en loppar förmiddag framför tv:n... Såg på film.. Passade på och locka håret när jag inte hade något at göra... Sen blev det att göra fläskpannkaka.. MUMS Ingen träning idag :( inställd pga snö) så pissigt jag som hade sett fram emot att spela match... Var och handlade kom hem nyss...  Blir bakpotatis ikväll men skagenröra och vitlöksbröd.. Efter påsk ska jag gå på diet har jag bestämt mig för... Imorrn bär det iväg till älsklingens mormor och morfar och äta påskmat förhoppningsviss :).. Mamma och co är i skåne...

Summering

Igår var jag ledig, guu vad skönt... Jennifer kom förbi och vi skrev papper för att läsa upp Matte B betyget på Komvux, får se hur det går... Sen blev det av att röja hela min garderob så nu är det rent och fint.. Skulle ha tränat med det blev inte så... Blev en slappar kväll och vilade upp sig inför den tuffa dagen som väntade... (Trodde jag ja :))

Idag har jag jobbat nästan hela dagen.. Älsklingen slutade tidigare än mig och då är det KATASTROF måste jag säga gick ända till fyra idag.. Sen blev det en sväng och köpte påskägg till mina syskon.. Lämnade av två hemma hos mamma och ett hos pappa och fick med mig två hem från pappa... Vi beställde kebab och pizza, fy på oss men imorrn får jag väl ta ne svän runt området och göra av med lite eller så kanske man skulle gå ner och köra ett varv på trampmaskinen i källaren.. Får se hur det blir.. Imorrn blir det lungt förutom att det är match förhoppningsviss (internmatch).... Man kanske skulle gå och läsa sin lustiga bok jag håller på och läser "damernas detektivbyrå" Vet inte vad det var för bok jag fick tag i..  

Köra bort pojken min från tv-spelet...

Äntligen en le´dig dag med älsklingen i morgon, det var inte igår precis...

Skit bil..

Jaha då har bilen pajat.. Henka väntar på bärgningsbilen vid Plantagen.. Så himla typiskt när den varit inne på lagning..

Har jobbat idag... fick inte ha långledigt.. ska jobba på torsdag och en liten stund på lördag.. Men men alltid bra att man har jobb men sen får jag inte jobba mycket mera eftersom jag redan är uppe i mina timmar..

Första

Då har man haft första matchen tillsammans med det nya laget.. Det gick väl så där resultatmäsigt, förlorade med 3-0.. inte så mycket att göra åt o andra sidan var det träningsmatch och första gången vi spelade ihop så jag tycket det var en godkänd match av oss...

Är helt slut efter att ha jobbat hela dagen lång... Ska lära mig och sticka imorrn eller jag ska snarare ha lite hjärngymnastik med mina tanter.. Då är det bra träning att lära en annan person att sticke..
Lärde mig virka häromdagen så nu håller jag på och ska göra en sjal... Ni tror säkert jag är knäpp som håller på medsådana galenskaper men det är faktiskt bra järngymnastik bättre och virka än att sitta här och så går tiden lite fortare på jobbet när man kan göra något med sina tanter..

Imorrn blir det att arbeta med inte hela dagen dock men nästan..

nae nu är det dags och lägga sig börjar ju faktiskt sju imorgon :D

Två nätter i rad

Då har man arbetat två nätter irad, har precis vaknat... varit två riktigt lugna nätter måsta jag faktiskt säga emot  vad jag trodde.. tror faktiskt att jag skulle kunna tänka mig att jobba natt asså... bara man kommer in i rutinerna...

Sen är det träning... Har en sån himla träningsvärk men det blir nog bra ska vi se. träning på grus och på fredag är det match...

nae bäst och se till min frukost makaroner och falukorv.. hihi

Seg dag..

Idag har det varit en seg dag.. Den har gått åt till bilen.. först iväg till zetterbloms för att fixa ett lock till motoroljan sen till glasmästaren som håller på och fixar bakspegeln.. Sen iväg till besiktingen... Bilen underkänd, dels pga att det inte finns någon varningstriangel... ursch..

Sen ringde emma och frågade om jag kunde jobba i natt så nu ska man jobba inatt, har försökt sova men det går inget vidare med det.. Får se om det går snart..
Ska iväg och träna innan sen är det bara att fara till jobbet..

Ha Carola gick inte vidare..

Ha så slönt Carola gick inte vidare.. Hon har inget i melodifestivalen att göra..

Då har man jobbat idag, varit en riktigt jobbig dag faktiskt...

Funderar på och plugga upp matten...

En rundtur...

Idag har jag varit iväg med Jennifer på en liten utflykt.. Vi åkte först till sörping där hon skulle köpa stödstumpor till jobbet och det blev en upplevelse när hon förstog att vi skulle gå in i fabriken..

Sen tog vi oss en tur till ingelsta.. Rusta, Bauhus, MC och Maxi.. Riktigt trevligt..
Har nyligen landat hemma och har precis gjort mig en smoothie med annanas och jordgubb mumus :)

Träning ikväll på konstgräset, får se om jag får med mig Ida.. inte säkert

Uppdatering...
Gud vilken roligt träning det var förut då... Länge sedan jag orkade så mycket...

Gårdagen..

Vaknade vid nio typ, min lediga dag :D fick för mig att messa Ida och fråga henne om vi skulle ta en promenad och visst det kunde vi. Hon ringde och sa att hon var färdig och jag sa att jag kommer, sen kom jag på att jag var tvungen att åka ner till stan och se om jag hittar några byxor, äger bara två par jenas just nu. hittade ett par men de var för korta :*( sen blev det lite shopping, sen bestämde vi oss för och åka tik coop och handla. Båda två blev skit sugna på kina mat så vi bestämde oss för att käka på Spicy Hot och Jennifer hängde på, tog med oss maten och.. Guu vad gott det var... Sen blev det en helkväll framför datorn..

Idag vakande jag halv nio av att de ringde från arbetsförmedlingen och ville prata med älsklingen, förstår dom inte att folk jobbar om dagarna eller?? Kunde inte somna om.. sen har jag bara legat och slöat i soffan, ska ju jobba klockan tre.

Kanske får med mig Ida till fotbollen, hon var visst väldigt sugen.... HOPPAS!!!!!!

Inte som jag trodde..

Åkte iväg till krokek för att jobba på Valhalla trodde jag ja, eftersom jag inte hittar i krokek så hamnade jag ute på bråviksgården istället.. Ett riktigt tråkigt ställe... Sista avsnittet av cityakuten idag kommer inte tillbaka förren hösten. Hur ska man stå ut. Det är ju dööö långt kvar..

Fan vad jag är trött.. inte bra och jobba så mycket som jag göra.. men vad gör man inte för att komma med på den där himla las.listan

Helgen

Fredag:

Jobbade kväll, Henka ringde halv nio och frågade om vi skulle med och spela bowling.. Visst sa jag.. Åkte till Hugos och spelade, vi tjejer var bäst hahaha.. Sen skulle vi vidare till bomullsfabriken tyckte dom, när i väl kom dit så vissade det sig att det inte var något speciellt partyställe, så vi gick vidare till Harrys.. Jag dö nervös för att inte komma in men det var bara att kliva in och vips så var jag där inne :).. Hade jätte kul.. Gör gärna om det igen. Blev en alkoholfri kväll eftersom jag skulle jobba dagen efter..

Lördag:
Kunde inte somna förren klockan var fyra, sen vaknade vid halv tio, då var det bara upp och hopp och göra iordning sig. Skulle ju lämna av en i sörping. Tog svängen förbi mamma och lämnade lillebrosans böcker och tog en snabbfika. Sen halvt stressande körde jag till jobbet och självklart hade de alkoholkontroll så fick stanna och blåsa. Och ännu mer stressad blev jag.. började tolv men var inne 12.03.. usch jag hatar att komma sent.. Chefen jobbade så fick veta att jag ska till kolmården och jobba på måndag. sen blev nattpersonalen sjuk eller den som skulle gå, ringde som galningar efter en annan och fick tag i en sen blev hon akut sjuk. Så fick ställa upp och gå natten men, inte hela men ändå.. Tur att man jobbade med frida och eva som höll en vaken. klockan 4 åkte jag hem då hade john blund redan varit ikapp mig tre timmar...

Söndag:
Telefon ringde 6,45 och dom ville att jag skulle jobba men icke... Somnade om och vaknade inte förren 11.15 gick upp och såg sista delen av vasaloppet la mig igen och vaknade 13.30.. nyss ringde dom och frågade om jag kunde jobba natt men icke.. ska ju jobba imorrn... annars idag blir det lungt, ska bara slappa tänkte jag..

RSS 2.0