090429

Då sitter man på jobbet, är väldigt lugnt så passar på att sitta här en stund och skriva några rader.

Har suttit och kollat och funderat på vad man ska plugga upp för betyg om man inte kommer in till hösten. Funderar på Matte B, Religion A och kanske Biologi A fast om jag ska läsa det måste jag gå dit på lektioner varje dag nästan så vi får se, kanske värt det om det ska vara så här dåligt med jobb som det är nu.

Idag händer det inte så mycket. Ska ju först sova bort halva dagen som vanligt, sen blir det att hämta mammsen på jobbet för på kvällen sen är det vårfest på pontus skola så tänkte att jag skulle gå dit, det uppskattar han säkert. Lite svårt när det är så stor åldersskillnad mellan oss hela 14 år så man hr inte så mycket gemensamt än så länge, förhoppningsviss kanske det blir bättre när han växer upp och blir vuxen han med.

Sen ikväll bär det av till Sörping, det var någon fotbollsmatch.

090428

Idag är det matte för hela slanten. Har precis gjort klart en inlämningsuppgift så nu ska jag och jennifer åka till komvux och plugga lite matte. Kan verkligen behövas. Sen blir det träning för hela slanten.

Inatt ska jag jobba så...

090427

Idag är det exakt 21år sedan jag föddes. Det vill säga att det är min födelsedag idag. Måste säga att dagen har varit lugn.
HIPP HIPP HURRA FÖR LILLA MIG!!

Hämtade först henka och hans pappa på skavsta, körde henka till jobbet och hem hans pappa vilket innebar att jag spenderade hela förmiddagen i en bil. Sen bar det iväg till min gammelmormor för att hälsa på henne och tacka för presenten. Blev lite fika och det. Åkte hem och blev väldigt rastlös, kändes inte så kul att sitta hemma själv på sin födelsedag eftersom henka inte kommer hem förren på onsdag troligtviss. Så jag ringde till Henkas mamma och tog med mig lite fika så var där en stund, fick även ett dödsbesked vilket inte är roligt, ingen som står mig nära men henka står honom rätt nära.

Gårdagen bjöd på kalas här hemma, det serverades sommarmat, sill, skinka och potatis. Och självklart tårta med. Fick pengar till ett soffbord jag tänkt köpa, handdukar, ljuslykta, tesätt, mina tallrika och ett frukostset. Sen gick jag med mamma och mormor en sväng hem till mamma, kände att jag behövde röra på mig lite.

Lördagen bestämde jag mig för att åka ut till mormor och morfar på landet så köpte med mig lite god glass och sen var jag där en bra stund, dock brände jag mig rejält vilket inte varit så kul eftersom jag har varit tvungen att gå med långärmad och långbyxor nu när  det är så varmt. Sen åkte jag och henkas mamma iväg och kollade på fotboll i mogata sen köpte vi oss en varsin pizza och satte oss och prata lite.

090423

Idag har varit en halvseg dag eftersom jag åkte på och jobba natt natten som var. Men men, var lite svårt att sova bara men men, tog mig en tupplur mitt på dagen istället.

Har inte hänt så mycket idag, åkt runt lite och tränat men annars har det som sagt varit lugnt.

Morgondagen blir med lugn, ska njuta av det fina vädret om det blir något..

090421

Idag har varit en rätt så händelserik dag. Började med att jag och Jennifer pluggade lite matte, eller det blev jag som gjorde det, hon styrde med annat. Sen blev det en tur till Maxi där vi käkade. Var även och byte däcken idag med. Blir dyrt för vinterdäcken går inte att använda nästa år då de är ojämt slitna, så det blir inte billigt även fast vi hade räknat med att köpa nya eftersom dubbarna på de nuvarande börjar att försvinna. Upptäckte även att en lampa på bilen var trasig så slåg upp instruktionsboken för att ta reda på hur man gjorde, såg rätt lätt ute men när jag väl började vissade det sig att det var mera avancerat än vad jag trodde det skulle vara. Så det blev inget.

Sen bar det iväg till Vånga där det var seriepremiär. Gick absolut inget vidare, förlorade med 9-1. Fråga mig inte vad vi gjorde men bra gick det iallafall inte. Andra halvlek var väl den bästa. Stämplade mig själv genom att sparka under ens fot när jag skulle skjuta så fick hennes skruvdobb rakt på foten, kände inget vidare under matchen och inte efter heller, ömande bara lite när jag skulle skjuta bollen men inget jag vidare tänkte på. Nu när jag har kommit hem och foten stelnat till kan jag knappt inte gå på foten och jag har världens märke efter hennes dobb. Kan inte böja på tåna. Inget vidare tur är väl att jag inte ska göra något speciellt imorgon som tur är. Men konstaterade även på matchen att det är dags att ringa till läkaren om mera astma medicin för nu börjar den verkligen ta slut, kan ju passa på och fråga dom du om foten om det inte har blivit bättre tills imorrn.

Ska lägga mig och läsa efter House tror jag, är riktigt trött. Imorrn blir det en riktig loppardag, ska bara städa lite men annars ska jag bara njuta av ledigheten. Kanske måste plugga lite matte med, vi får se.

090419

En dag på Umarö



090418

Idag började man dagen med och arbeta, känns som om det var evigheter sen jag gick upp tidigt på morgonen eftersom jag har jobbat natt en hel del. Så det var rätt segt när klockan ringde i morse, men det vara bara att knarta upp och se glad ut. Väl på jobbet gick det an, tiden gick fort iallafall även fast jag var helt slut när jag kom hem.

Fick mejl från min mattelärare, det var resultatet på provet jag gjorde i torsdags. MVG blev det, riktigt nöjd faktiskt, måste ta reda på hur man löser den där uppgiften jag inte kunde, skulle vara intressant. Nu måste jag bara få MVG på slutprovet men sen har jag nåt mitt mål med den kursen, till hösten blir det B kursen om jag inte kommer in.

Ikväll blir det lungt, eller ska snart krypa ner i säng för jag är så trött, ska spela lite spel först. Har ju blandat till mig en liten drink för det var inte igår man tog en sådan, köpte lite vin förut men är inte sugen på det nu, får ta det en annan dag.

090417

Platt fall...

Har varit ute på en riktigt härlig och solig långpromenad med Jennifer. Älskar verkligen våren när allt börjar och blomma och det.

Matteprov...

Då får vi se hur matteprovet gick. Sista uppgiften fattade jag ingenting av, men vi får se hur det går. Räknade ut att jag får max ha fem fel och eftersom sista inte är rätt så har jag genast tre fel *suck* sen har jag bergiskt två fel, slarvfel iallafall men men det tar några dagar innan han rättar det åt mig så vi får se.

Nu har jag ätit lite pannkakor, ska hoppa i mjukisdressen för att sedan tvätta lite fönster.

090416

Idag är det matteprov som gäller. Ska vara där kl 12,15 så önska mig lycka till =)...

Annars ska jag tvätta lite fönster idag tänkte jag för det behövs verkligen och sen blir det fotbollsträning för fulla rullar. Hoppas att det blir en lite mera intensivare träning idag mot i tisdags, för det kändes som att det inte gav så mycket om jag ska vara riktigt ärlig. Idag lär det vara mycket folk med eftersom det är match på tisdag då nästa träning skulle ha varit egentligen.

Dagens meny:
Carl Johansoppa och pannkakor


Tror jag ska fixa lite hemma med, börjar bli lite dammigt igen, syns ju så väl när solen är framme tyvärr. Så det är bara att ta fram dammvippan och köra ett varv.

Virrpanna

Just så kände jag mig på jobbet idag. Var på Hagaborg och det var andra dagen så det kändes lite konstigt. Man vet ju inte riktigt rutiner och det så det blev lite konstigt men var ju bara där tre timmar.

Annars blev det lungt. Har ju inte sovit så mycket i natt pga att jag har haft så ont i mitt ben, vet inte varför men sträckte säkert mig på träningen eller något, vet inte men det känns så. Ska snart åka i väg och handla blom jord, tänkte jag skulle plantera om mina små växter lite, vissa har ju väx massviss.

Sen blir det att putsa fönster. Men först väntar tvättstugan..

090415

Guu vad jag är arg. För er jag har pratat med vet varför. Mår inte alls bra av allt det här ståhejet. Och inte vet jag vad jag ska göra för att det ska bli bättre.

Men annars är det bra. Var och pluggade matte med Jennifer igår, vi var duktiga och gick till komvux, till stan och så hem hela vägen hem till mig. Det blev en riktigt lång promenad. Kanske skulle ta mig en till idag innan jobbet, vi får se.

Sen blev det träning igår. Inte något vidare rolig direkt. Men men, hoppas på en bättre träning imorrn.

Idag händer inte så mycket. Jag ska jobba en stund men annars blir det lungt.

090413

Juu så trött jag är idag men det kan ju vara för att jag ligger lite efter i sömn från igår. Jag jobbade nämligen natt igår kom hem vid sju och sen upp vid tio för att spela fotbollsmatch. Kan säga att jag var rätt trött´efteråt och är fortfarnade. Igår var det även premiärgrillning i Sörping för året. Riktigt gott faktiskt.

HAr precis suttit och kollat in lite resor, är väldigt sugen på och åka i augusti/september när man har jobbat färdigt. Kollade på Kreta, det verkar väldigt bra. Hittat ett hotell jag kan tänka mig med. Får ju tillbaka en hel del på skatten och det är dom pengarna jag hade tänkt för att åka då. Skulle vara skönt och komma iväg..

090411

Glad Påsk!

Jag som hade tänkt och sova bort hela dagen men så blev det inte. Vakande vid kvart över ett och kunde i somna om igen. Jag förstår inte vad det är med mig, jag har ju aldrig haft problem med att sova på dagarna förut när jag jobbat natt. Det negativa i allat är att jag ska jobba i natt igen, får se hur det går.

NU ska jag ut i det fina vädret och njuta lite av det...

*gäsp*

*gäsp*

Precis så trött känner jag mig nu. Ska bli så skönt att få komma hem och sova snart för jag orkar inte mycket mera nu.

*gäsp*

090411

Igår var det fem år sedan Henka och jag blev tillsammans, tiden har gått så fort. Så fort man kom in i vardagen så har tiden bara flygit iväg. Första två åren gick inte lika fort men nu när vi har bott tillsammans i tre år så rinner tiden iväg. Vi har haft våra med och mot gångar och det kommer nog bli en del till.

Igår blev det lite påskmiddag hos henkas mormor och morfar så jag har iallafall fått min påsktallrik. jobbar ju natt hela påsken så det blir inte mycket till och fira. Idag ska jag sova bort hela dagen när jag går av har jag bestämt mig för för jag börjar bli så trött. Är bara 4 timmar kvar tills man slutar.

Som sagt sen blir det inte mycket att göra, ska ligga i soffan och loppa mig fram tills jag går till jobbet har jag bestämt mig för.

090408

Idag var det inget super väder direkt men jag planerade ändå att gå ut och gå en promenad men så blev det inte, jag passade på och rensa lite hemma i byrån eller snarare fixade jag lite organisation i lådorna för det har det inte funnits på evigheter. Så nu har jag fått det gjort med, slängde lite underkläder och strumpor som man aldrig använder och som börjar bli slitna.

Sen åkte jag och Jennifer till Ikea, först blev det en sväng i ikanohuset och sen en sväng inne på ikea. Har äntligen köpt min efterlängtade hylla till badrummet och mitt extra bord jag ska ha när det är kalas. Vårat matbord är för stort för att bär ut och ha i vardgsrummet så nu har vi köpt ett som är lite minde. Sen fixade vi lite påskägg med.....

Nu är det SM final i Ishockey, kanske avgörande för färjestad men det värks sen om det är så eller inte. jag sitter iallafall här och kollar runt lite.

090407

Idag skiner solen för fullt men jag vet inte om jag har tid att gå ut en stund för jag måste nämligen plugga matte hela dagen lång beroende på hur långt jag hinner, men det är sånt som märks.

Annars ska jag ta fram dammsugaren med för det börjar behövas.

forts.

Då är man hemma från jobbet, var i och för sig ett tag sedan men har sett sista delen av familjen annorlunda, tråkigt hoppas det kommer att sändas igen för det var intressant att se. Sen har jag sett sjukhuset på datorn eftersom jag missade det.

Mina pannbiffar blev riktigt goda måste jag säga... Ritkgit stolt över lig själv.

Ska snart lägga mig tänkte jag.

090406

Idag skinner solen för fullt. Har varit ute en sväng. Gick ner till stan och fixade till mitt abonnemang jag har skaffat mig. Var faktiskt riktigt skönt ute måste jag säga.

Nu håller jag på och steker pannbiffar. Ska bli riktigt gott med hemma gjorda. Hoppas på att de blir goda iallafall. Sen ska jag göra kantarellsås till med, den är färdig bara att blanda ut med lite mjölk men ska se om jag har lite kantareller i frysen som jag ska ha i.

Ikväll väntar jobbet 15,00-20,00.

090402

Klarade mig från att bli lurad igår, skönt det annars brukar jag vara en sådan där människa som alltid går på allting men igår klarade jag mig..

Idag har jag och Jennifer varit duktiga och pluggat ltie matte. Hämtade även min inlämningsuppgift. Alla rätt =). Ett steg närmare MVG i matte. Annars har det varit lugt. Var och handlade lite och nu sitter jag och surfar på nätet. Sen blir det att spela ltie fotboll eller rättare sagt träna lite. kan behövas.

Ska vila mig en stund tänkte jag med att läsa klart min bok så jag kan börja på boken jag fick låna av mormor. Har varit dålig på och läsa nu på senare tiden. Men det går i vågor..

090401

Igår på jobbet fick jag reda på att jag är upp i 400 LAS-dagar vilket innebär att jag har förtur till ett längre vikariat om det skulle komma något. SKa bara posta brevet till Vård och omsorgskontoret så är det bara att invänta att någon ska ringa. Känns skönt och veta att man börjar närma sig en fast anställning.

Idag blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig det. Hade tänkt åka till badhuset och simma lite men eftersom Emma ringde i morse och frågade om jag ville jobba ikväll så blev det inte så. Utan jag får ta en promenad innan jobbet och sen blir det att räkna lite matte med.

Idag är det första april så akta er så ni inte blir lurade. Jag ska försöka hålla mig undan. Hittade iallafall Aprilskämtet i NT idag, det var inte så svårt att lista ut. Hörsalen ska rivas....
RSS 2.0