090630

Idag har jag varit riktigt duktig fast jag började dagen med att slappa lite framför tv:n.

Till och börja med så har jag städat här hemma, skönt att det är gjort nu.
Sen har jag bokat en stuga tills på fredag då det bär iväg till Ullared, med shopping och förhoppningsviss lite sol med. Ska bo på någon ranch eller vad de kallar det för någon kilometer om ullared men vad gör det. Alltid kul att se något annat med. Kanske tar oss en tripp till Varberg och det med när vi ändå är där.

Sen har jag även bokat en nybörjakurs på Norrköpings GK, dvs en nybörjarkurs i golf. Den startar den 11 augusti så då är det dags att lära sig spela golf. Ska väl låna klubbor till och börja med men vem vet, kanske hittar billiga klubbor på ullared =)

Nu har jag tvättstugan så det blir lungt denna dag. Har precis satt in maten i ugnen. Idag bjuds det på Willys fiskgratäng. Ibland är jag väldigt lat när det gäller att göra mat och då är det tur att det finns färdigmat till mig. Till efterrätt blir det jordgubbar =)

Vecka 26

Jaa då har den här veckan gått men, guu vad skönt att det har varit strålande väder med.

Veckan började med att jag fick rycka in och jobba på Apelgården då det var sjukt där. Det blev inte riktigt som jag tänkt det när Emma ringde men men. Hann ju titta på nästan hela derbymatchen mellan Eneby och Smedby innan jag åkte till jobbet.

Tisdagen tog jag med min syster på minigolf på Himmestalund, riktigt duktig är hon fast hon knappt inte har spelat förut. Sen blev det kalas för mormor som fyllde år. Måste säga att det var en enorm god tårta.

Onsdagen tog jag med far min och systeryster till Sanden för att ta årets första dopp och sola lite så det bar iväg. Det var inget vidare varmt i vattnet med i var haf och tog ett dopp. Sen blev det en sväng på Umarö och hos Bart och Jane. Även match mot Vånga stog på schemat denna dag men det gick självklart inget vidare men men. Förslust 5-0 men det kunde har blivit mera för vi spelade riktigt uselt.

TOrsdag bar av till Trosa för att följa med på golfrunda men Henka. Stackarn fick feber under rundan, var helt förstörd sen när vi kom hem. Sen bar det iväg till jobbet

Fredagen blev lugn, hade lite svårt och sova så det blev att gå upp skapligt och sedan åka och handla lite mat för det skulle ju grillas och se på fotboll i Sörping. Kunde inte se klart hela matchen eftersom jag var tvungen att åka hem och jobba men följde straffdramat på radion och precis när jag kom till parkeringen på jobbet missade sverige sin strff och dom blev utslagna. Attans!!!
Sen fick jag gå över till Apelgården för att det var sjukt där. men det var lugnt.

Lördagen sov jag lite längre iallafall, tog en sväng till maxi och köpte trosor. Konstaterade häromdagen att jag knappt inte har några vita och jag har bara typ ljusa och vita byxor och kjolar nu till sommaren. Hittade även ett par shorts =). Självklart kunde vi ju inte sitta hemma i det fina vädret så det blev en sväng till Sörping för att käka på Å-caféet. Riktigt gott. Och som kvällarna innan väntade jobbet och Apelgården på mig.

Idag blev det inte många timmars sömn. Vi skulle till Skärgården till Kim och Anna. Så det bar det av, ut med båten till en ö och där låg vi och njöt i solen. Grillning blev det med. Tack för det! Nu sitter man här och är helt färdig så sängen väntar på mig snart..

Glad midsommar!

090618

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade ju bestämt mig för och städa ordentligt här hemma men hela förmiddagen gick åt att leta present till Henkas mormor och efter en plaststol till Henkas mamma vilket vi inte hittade någon. men men. Sen blev det ju kalas i Uggelhagen för henkas mormor fyllde år.

Imorrn är det midsommar och det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss från början men dagen ska spenderas i Sörping och jag har bestämt mig för att göra mig en midsommarkrans, har blommor till det hemma så imorgon blir det att binda ihop en sådan =).

Såg på film alldeles nyss. "Isprinsessan" av Camilla Läckberg. Har ju läst boken så det är alltid kul att se filmen sen. och den var riktigt bra förutom att jag som vanligt somnade mitt i filmen men missade BARA 20 minuter =)

Snart väntar sängen på mig =)

090616

"Jag ska måla hela världen, lilla mamma" Och hur gick den sen då?
Det har jag suttit och funderat på länge men idag bestämde jag mig för att nu ska det göras riktigt sommarfin här hemma. Det ska sommarstädas men röjning i alla skåp och lådor och sen ska jag organisera allt bättre här hemma för det känns som om det inte finns någon ordning i mina lådor och skåp. Kanske har fått städmani för att jag har suttit och tittat på "REnt hus".

Förstår inte hur man kan ha det som vissa har det. Vem har tillexempel 10 ton skräp hemme i lägenheten. Att man ens får plats. Att man inte städar i över huvud taget försåtr jag inte. Skulle inte klara mig en dag, skulle nysa ihjäl mig.
Visst kan det vara stökigt här hemma men det städas ju iallafall en gång i veckan så ågot damm finns det knappt inte. Joo nu för nu har jag inte städat på en vecka men imorrn:

* Först ska jag sova
*sen väntar tvättstugan
*Sen börjar städningen på riktigt

Jaja nu ska jag iallafall göra iordning mig för fotbollsträningen väntar även fast jag inte är så sugen på det idag.

Och vad är inte typiskt när man har sovit bort hela dagen, Joo självklart ska solen vara framme. Men men

090615

Idag bestämde jag mig för att utveckla en riktig hobby.
Så jag åkte ner till stan och köpte lite scrapbookings grejer och gjorde mitt första försök på att göra kort. Resultatet finns på min nya blogg:

www.smoparehobby.blogg.se

tar er gärna en titt

090614

Varför just jag??

Helgen har varit lugn, jobbat nästan hela helgen..

090608

Vart har min sol tagit vägen???
Typiskt för att man är ledig så är det alltid.

Halegen började inte riktigt som jag hade tänkt mig. Fick rycka in och jobba natt i fredagskväll. Dålig kommunikation av samordnaren och chefen. Så kl 21,50 hade det fortfarande inte kommit någon för henne som är sjukskriven. Så då chansade dom att ringa mig, självklart rycker jag in när det behövs. Så det gjorde jag, snäll som jag är. Vi är så sårbara nu när vi bara är fyra på natten. Men natten gick bra. Bytte bort min söndag dagtur eftersom det blir så fel med sömn och det när man ha jobbat natt. Så lördagen blev att sova bort. Men men.

Lördagen bjöd på bowling och fotbollstittande på kvällen i Sörping, typiskt att Sverige förlorade. Var chockad över mig själv när vi spelade bowling. Började allt med att slå en Strike, sen gick det inte så bra men den sista omgången av den serien slåg jag 3 Strike på rad, tro det eller ej men det är faktiskt sant, var nog mest tur tror jag.

Söndagen var jag glad att jag hade tagit bort den där dagturen för jag var inte människa då, brukar inte vara det när jag gått av natten innan. Det blev iallafall en lugn söndag. Gjorde inte så mycket, fortsatte med mitt Wallander tittande. Sen blev det match. Ingen rolig alls, inte för att vi förlorade utan för att jag hade sådana problem med astman, började som vanligt ta en dos innan som läkaren sa. Sen blev det uppvärmning och jag kände att jag behövde en till. Tänkte nu borde jag vara fitt for fajt för att spela men det tog nog inte mera en 5 minuter så tog det tvärstopp, då gjorde sig astman sig påmind igen, bara ut och byta. Sen gick jag in och försöka igen men det funkade inte då heller, blev så himla arg, har ju inte varit så farligt sedan jag gick på högstadiet. Sista gången jag gick in gick det inte heller. förstår inte vad problemet är. Har ju aldrig haft så mycket besvär som jag hade igår. Men men får hoppas på att det var en tillfällig sak.

Idag ´var tanken att jag skulle gå upp och ringa och fixa med bredbandet och telefon som slutade fungera igår. Ringde till Telia men de hittade inget som var fel, så han frågade om alla kontakter satt i som de skulle och jag trodde ju att dom gjorde det eftersom jag inte har rört dem. Men jag kollade iallafall, och självklart hade han rätt, kontakten hade åkt ur, lustigt men men så lätt var det problemet.

Var även på stan med Ida idag. Handla inte så mycket, bara några saker som jag var tvungen att ha men däremot hittade jag en hel del saker som jag tänkte köpa när skattepengarna kommer. Hörde precis på radion att dom pengarna förhoppningsviss kommer in i veckan =).

Ikväll blir det att se på fotbollsderby Eneby- IFK damerna. En måste se match..

090605

Då har sommaren börjat men inte märks det. Det har inte hänt så mycket på sista tiden, utan det har varit ganska lungt faktiskt. Igår blev det att åka upp till Trosa för att gå med när Henka spelade golf, var ju inget vidare väder, blåst och regn men men skönt var det att få gå lite iallafall... Idag bjöd på tråkigt väder med, först var det ett besök på banken. Vi ska ju låna pengar till badrummet vilket vi fick med, sen blev det en sväng till Ikea.. Har nu köpt mig ett soffbord. Det blev även en matta på Rusta med.

Dagen avslutades med att se på fotboll i sörping. Tyvärr så förlorade dom men men..
RSS 2.0