090330

Dagen har varit rätt så lugn. Sov bort halva dagen eftersom jag har jobbat natt så gick väl upp vid ett eller något även fast jag borde ha sovit en stund till men jag vill ju kunna sova inatt sen. Sen bar det iväg ner till stan för att försöka få iordning på bredbandstelefonin men blev inte mycket klokare av det utan fick ett nummer jag skulle ringa, tänkte göra det imorrn tänkte jag då jag har lite tid. Får se hur det går annars vill jag ha tillbaka det gamla som vi hade. Inget roligt när det börjar krångla.

Sen var jag och Henka lata och åt mat på Maxihuset. Testade en av de nya resturangerna de öppnat där. Idag blev det Basilica. Riktigt gott måste jag säga. Henka har ju varit hemma idag från jobbet eftersom han har varit "sjuk" i helgen. Men imorrn åker han och jobbar igen.

Annars har jag städat lite här hemma och nu har jag tvättstuga för det var mycket tvätt, kan inte förstå varför men när man lägger handdukar och det på smutsen så är det klart att tvättkorgen snart blir full...

Snart börjar sjukhuset igen sen är det familjen annorlunda och spårlöst som man måste se.

Måste säga att det är skönt att det är ljust så länge på kvällen nu, det har itne mörknat riktigt än. Så nu börjar det kännas att våren snart är på väg.

Fick idag hem deklerationen i brevlådan, det blev en riktigt trevligt överraskning. Fick mer tillbaka än vad jag trodde. Funderar på om jag ska ta dom pengarna och boka en resa till solen sen i höst med Henka. Skulle vara skönt.

090329

idag blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, vi skulle ha åkt till Jönköping men eftersom Henka inte är bra så tyckte dom att vi skulle vara kvar hemma. Så nu har jag suttit och gjort klart min första matte uppgift, skönt det så det är bara att sätta igång med den andra snart med för den ska vara inlämnad nästa vecka.

Satt och kollade på skidskyttet nyss, skönt att Helena Jonsson tog hem världscups segern. En stor guldstjärna till henne.

Ska snart börja med maten tänkte jag, skulle behöva ta fram dammsugaren men jag vet inte om jag pallar det idag kanske blir imorrn eller på tisdag istället vi får se vad orken säger. Inatt blir det att jobb iallafall... Börjar 21,30

Dagens meny:
Kokt fisk med äggsås och potatis

Tandådalen 2009

Här kommer lite bilder från Tandådalen. Måste säga att den dagen de flesta av dessa kort är tagna var helt fantastisk. Kunde inte önskat mig bättre väder. Solen lyste för fyllt och verkligen värmde. Längtar tillbaka.

















När vi käkade sista dagen så satt vi vid den här elden på Wärdshuset. Det var riktigt mysig med en lite eld, fast det blev lite varmt =)

090327

Idag är jag trött och på dåligt humör...

Idag har det inte hänt så mycket, var och köpte nya skor och sen blev det och jobba. Riktigt lungt för att vara första gången jag jobbade själv och det gick ju bra det.

Har precis ätit räksmörgås och nu ska jag betala en räkning.

Imorrn blir det och städa.

Ska snart lägga mig och läsa en bok.

090325

Idag är det löning.. JIPPIE!! =) Jag ska beställa klipp tid idag sen när jag vaknar. Måste verkligen klippa mig nu för jag börjar bli långhårig.

Gårdagen bjöd på strul. Telefonen fungerade inte och det var ett himla styr med den hela dagen typ.
Tog mig en sväng till mormor på förmiddagen och pratade lite, sen var jag hos mamma på kvällen en stund och hälsade på. Måste börja träffa dem mera tycker att jag är dålig på det. I och för sig har jag ju jobbat en del men nu när det är lite jobb måste man passa på.

Nu sitter jag på jobbet, går introduktion på SKogsbrynet. Sitter och försöker fördriva tiden lite.
Just nu längtar jag hem till sängen för jag börjar bli trött.

När jag vaknar väntar matten på mig =( inte lika roligt men jag måste.

Natti natti...

090322

Då är man hemma från fjällen igen. Måste säga att det var en väldigt annorlunda vecka jämfört med hur det brukar se ut när henka och vi är upp och åker skidor men måste säga att jag har haft väldigt väldigt roligt. Lite andra upplevelser. Garanterat en minnesvärd resa.
Dagarna har mesta dels spenderat i backen med skidåkning annars har vi varit på after ski och i stugan.

Andra dagen bjöd på strålande sol hela dagen lång. Riktigt härligt måste jag säga. En perfekt vinterdag i backen mer kan man inte önska sig.

Bilder kommer så småningom...

090317

Snart så åker vi till fjällen, ska bli så skönt att få komma iväg en stund.

090316

Idag kändes det kontigt att vakna när solen hade börjat gå upp, måste säga att det var lite mysigt och dessutom att vakna upp med Henka brevid. Jag har haft tur eftersom henka jobbar i linköping idag så han har inte åkt iväg långt så han kommer hem ikväll igen och det ska bli så skönt. Tycker inte om när han åker iväg så där men vad gör man inte för pengars skull. Jobb är ju ett jobb. Måste säga att det börjar kännas bättre mellan mig och henka igen. Det är skönt att få längta lite efter honom och man uppskattar varnadra mera nu tror jag, det känns så iallafall...

Idag blir det rätt lugn. Tänkte röja lite hemma så det är skapligt när man åker iväg imorrn, sen ska jag på upprop på Komvux för matte som jag har tänkt att läsa upp betyget. På kvällen tänkte jag mig att jag ska handla lite inför morgondagen medan henka tränar.

090315

Då börjar helgen gå mot sitt slut. Har jobbat hela helgen så har inte gjort något speciellt.


Torsdags blev det att gå introduktion på Hagaborg, det var helt okej. Lite segt att gå så länge bara men men. På kvällen blev det ishockey LHC-Skellefteå. Skönt med LHC vinst.


Fredagen blev lugn, jobbade på förmiddagen. På kvällen blev det bowling med Henka och Kim. Det gick hyfsat. Var på Eurobowl uppe vid ÖB. Riktigt bra var det faktiskt måste jag säga.


Igår jobbade jag med. Henka och Jag åkte ner på stan för henka skulle köpa nya jeans. Han hittade två par riktigt snygga som han köpte. Sen blev det att se på innebandy. Henka och dom vann. Hoppas på att man hinner hem till deras sista hemma match på söndag, vårre kul och se den faktiskt. På kvällen blev det melodifestival hemma hos Johan i Sörping. Det bjöds på tacos och marängtårta. Måste säga att hans lägenhet var ritkigt mysig, skulle själv kunna tänka mig att på i det området om man någon gång skulle få för sig att flytta till Sörping. Det blev sent, kom nog inte i säng förren klockan var framåt halv tre och så var det bara upp idag och jobba, var lite segt i början med det gick.


Har rensat lite i skåpen i köket men annars är det lungt.


På tisdag bär det av till fjällen men Jennifer...

090313

Jag är sååå trött!

090311

Då är man vaken igen, eller har varit det ett bra tag, har inte kunnat somna om sedan jag vaknade vid sju men så är det. De ringde från Hagaborg idag och imorrn ska jag på introduktion där, ska bli spännade och se hur det funkar där. Så vi får se hur det går.

Igår kväll bokade jag och Jennifer tågbiljetter upp till Sälen, vi ska åka tåg dit men hem ska vi åka bil. Vi skulle visst köra hem nåongs bil som jobbade där. Ska faktiskt bli rätt skönt och slippa tänka på och köra upp iallafall.. Och det är inga långa tågbyten direkt heller, det längsta var visst 20 min tror jag. Ska bli skönt att åka lite skidor.

Idag är det tvättstugan som gäller, sen blir det lite träning med, hoppas på att vi ska köra ute nu när vi har tid på planen men det beror på snön.

090310

Gårdagen var rätt lugn. Jag och Sofie tog oss en sväng på stan. Var ju ett tag sedan man träffade henne. Sen for vi hem till mig och visade henne hur jag bodde för här har hon inte varit.

Igår var det träning också så det blev och springa lite. Alltid skönt och röra på sig.

Idag har man varit på stan med mormor, vi tog oss en fika på ett cafe på knäppingsborg. Dit måste jag definitvit gå flera gånger. Resten av dagen blir lugn tror jag. Ska väl röja lite här hemma.

090308

=(

090307

=(

090306

Då har man sovit bort halva dagen. Men så är det när man ska jobba natt. Har inte blivit så mycket gjort sen jag gick upp men vi planerar att åka till badhuset och simma lite sen. Behöver ju röra lite på sig med.


Annars blir det nog lungt idag tror jag. Inte mycket planerat, kanske en lugn hemmakväll framför tv:n vi får se..

090305

Då är det nästan bestämt, jag och jennifer ska troligtviss till Sälen och åka skidor den 18 mars- 22 mars. Ska blir riktigt roligt faktiskt måste jag då säga.

Idag var tanken att jag skulle åka till min gammelmormor men det blev inte riktigt så. Kanske bara tar en sväng till farmor eller så stannar jag hemma och tar det lugnt vi får se.

Igår var ju jag och Ida på stan, vi shoppade lite som vanligt, hittade ett par billiga jeans som jag köpte. Hade inte tänkt och köpa några jenas förren jag har gått ner till min målvikt men jag kontaterade att 300 kr för ett par jeans gör inte så mycket.

090304

Nu har man precis gått upp. Ska ta det lungt på förmiddagen. Ska träffa Ida på stan sen och ta en fika, det blir trevligt. Kanske blir en sväng på stan med, sånt som märks.

Jag trodde att det skulle vara värre att vara själv hemma eftersom jag inte är van vid det men det gick faktiskt riktigt bra. Det jag var mest rädd för var att jag inte skulle kunna sova men det gick alldeles uppligt. Det än som är tråkigt är att man inte har någon att prata med men det är bara att vänja sig för så här kommer det vara fram till hösten.

Det positiva med det här är att vår kärlek till varandra kanske börjar växa ännu mera när vi får vara ifrån varandra ett tag. Då har man någon att längta efter i veckorna som man sedan vet kommer hem. Det tror jag vi behöver. Tyvärr kanske han inte kommer hem på torsdag utan på fredag istället men det gör ju inte så mycket eftersom jag ska jobba natt, fast det skulle ha varit skönt om han låg i sängen när jag kommer hem på fredag morgon. =)

Men men snart dags att göra frukost...

090303

Idag har man jobbat 7.00-14.00. Det blev verkligen inte som vi hade tänkt oss. Men men det blir nog bra i slutändan.

Sen har jag varit hos mamma en sväng, vi var ute och gick.

Nu väntar en kväll framför tv:n eller en timma iallafall för snart börjar Mästarnas mästare och det måste man se på. Sen får vi se vad det blir, kanske läser min bok istället inte vet jag sådant som märks.

090302

Då var det måndag och en ny vecka har precis börjat. I går vi vi på bio och såg Män som hatar kvinnor. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde. När man har läst boken och sen ser på filmen brukar filmen inte vara något vidare men den här gången hade dom verkligen lyckats. Kan verkligen rekommendera den. Nu väntar jag på uppföljaren. =)

Idag ska man jobba 13.00-20.00 så det blir inte mycket med den här dagen heller. Men men glad att jag får jobba iallafall för det har inte direkt varit mycket tider sedan jul direkt men hoppas det blir lite bättre annars får jag ringa runt lite.

Ikväll är det säsongsstart av cityakuten, det måste man ju se.

Imorrn åker henka till Vagnhärra och jag kommer vara själv hemma till torsdag eller fredag det vet vi inte än. Skönt de så kan jag styra lite här hemma i lugn och ro.

090301

Mars, mars måne jag kan lura dig till Skåne!
Precis idag är det första mars och man får driva med varandra fast den riktiga skämtdagen är ju 1 april men men.

Igår hände det inte speciellt mycket. Jobbade 12-20 så hela dagen var i stort sett förstörd. Henka skulle på fest hos någon i innebandyn och jag hade en liten egen myskväll hemma och såg på en bra film.

Gick upp tidigt i morse för att se på vasaloppet, missade första 45 minuterna men det gjorde inte så mycket. Dessutom som jag nästan halva loppet med men jag såg iallafall målgången =).

Annars blir det lungt idag, ska tvätta sen vid fyra och sen blir det bio ikväll. Män som hatar kvinnor. Det är en sån där måste se film eftersom man har läst boken. Fast risken finns att den inte är lika bra som boken men så brukar det ju vara. Vi får se hur det blir.
RSS 2.0