090518

Då var man hemma från Göteborg igen, kom hem i gårkväll. Det har varit en helt fantastisk helg.

Helgen började i fredags, åkte iväg tidigt hemifrån för att komma ner skapligt. Var väl nere vid tvåtiden. Checkade in på hotellet som visade sig ligga inne i centralstationen eller ovanpå eller vad man nu ska säga. Efter att ha spanat in hotellrummet blev det lite mat och sen bar det iväg till Starten där det skulle hämtas nummerlappar inför lördagens lopp. Hann även med en sväng på stan på kvällen och självklart blev det en titt på NK fast det gick fort =). Somnade väldigt tidigt.

Lördagen blev att gå upp skapligt för att käka lite hotellfrukost, alltid lika gott. Det fanns så mycket gott att välja på. Upp och ta det lite lungt efter frukost och Henka skulle förbereda sig  inför loppet. Vid elva bar det iväg till Arenan. Dom tog det lite lungt. Kl 14.00 gick första starten för elitgruppen där det fanns många stjärnor med. Det tog inte mer en dryga timman för dem att springa 21 km. Henka startade 15,47 nästan två timmar efter de första. Men han traskade iväg och vi följde honom liksom dom andra vi kända vi sms där vi fick mellantider. Henka sprang in på 1:51:48, vilken är en kanon tid om man inte har sprungit den innan, är väldigt stolt över honom. Men stackarn var helt slut efter målgången och ont hade han med. Men en riktig folkfest vill jag då lov att säga. Ska verkligen följa med nästa år om han bestämmer sig för att springa då. Kvällen väntade en helt fantastisk 2 rätters middag. Tanken var att vi skulle se Eurovison song contest men vi var så trött båda två att vi somnade innan röstningen ens han börja.

Söndagen blev det sovmorgon men upp var man ju tvungenatt gå för kl 12,00 skulle hotellrummet lämnas. Stackar älsklingen som knappt kunde gå, så ont i höften och knät hade han. Men det blev en tripp till Liseberg, gratis entre till de som sprungit. Henka åkte några karuseller men jag vågade inte ge mig på det för karuseller är inget för mig men åkte Kolorado iallafall, riktigt rolig. Sen kl 16.00 gick bilen hem mot Norrköping och den helgen var avslutad.

Idag har man varit iväg och pluggat lite matte, ska ju göra slutprov nästa vecka så man måste ju plugga lite då..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0