100429

Jaha. Inte hjälpte det med Ipren en vecka för hälen. Nu ska jag försöka och inte belasta foten så mycket dvs inte gå mera än vad som är nödvändigt. Läkaren rekomenderade mig att inte träna och jobba på en vecka iallafall vilket betyder att jag förlorar en massa pengar i helgen som jag skulle behöva i juni men känns bättre att hälen blir bra.

Imorrn är det valborg och jag vet inte vad som händer än men det är sånt som märks. Kanske något spännande. I helgen blir det lungt. Tänkte att jag skulle plugga lite.. Det börjar ju närma sig tenta och det känns som om jag har sjukt mycket att plugga fram tills dess..

Idag såg jag min andra livs levande nunna. Det verkar vara vanligt i Linköping =)..
Tycker faktiskt att det är lite häftigt för det är ju inget men direkt annars ser dagligen.

Hipp hipp hurra för lilla mig!

Jaa som sagt idag är man ett är äldre.
Den vanliga frågan, "hur känns det nu när du är ett år äldre?"
Svaret på frågan är alltid den samma. "Känner ingen skillnad"

Dagen började inget vidare. När jag gick upp och kollade ut så jag att det regnade vilket betyder 10 min kortare tid att göra iordning sig på då jag måste ta spårvagnen. Sen får jag ett sms av henka om att det är avstängt på E4 mot linköping. Stressar ännu mera för att hinna med den tidiga bussen. Tur var när jag väl kom ut så regnade det inte så det blev en cykel tur.
Trafiken ledes via gamla E4 och efter linghem tog det stopp och vi stod i kö kanske sammanlagt från linghem till linköping i 40 min. Jätte kul eller kanske inte. Men men inte mycket att göra åt.
Strimman var inget vidare då jag inte tyckte vi kom fram till så mycket. Labben var heller inte något vidare då det kändes som om man lika gärna kunde läsa om detta.

Carro och jag firade min dag men en varsin glass innan bussen kom..

Men nu är jag hemma och ska bara ta det lungt..

...

Då var kalaset avslutat. Mycket nöjd med mina presenter.
- Pengar
- Trådlös telefon
- Tallrikar till min servis
- Ljuslykta
- Trisslotter (tyvärr ingen vinst)
- Blommor

Tack alla för det fina sakerna..
Tyvärr blev det inga bilder på tårtorna men men...







Blomma från mammsen



Blomman från mormor

100425

Henka och jag bestämde oss för att åka till Getå Ravin och fota lite.

Solen lyser och det värmer på ordentligt i solen.





















Och så råkade jag av alla människor trampa i en lerpöl men men så är det..

forts..

Dagen har i stort sett bestått i att städa, fick något städryck så nu är det riktigt fint här hemma. Passade på att fixa sängen när det ändå var ledigt i tvättstugan så det blev lite tvättning av täcken och kuddar, vilket behövs ibland.

Planerat för morgondagens kalas och jag hittade två saker jag ska ge mig på och göra imorrn. Men det blir en överraskning =)

Sedan en tripp till Maxi för lite lunch och handling..

Nu är man hemma igen och har lite tvätt kvar i tvättstugan och kanske blir det en tripp till Sörping för att se på fotboll vem vet..

100424



Våran nya underbara kamera!

100418

Gårdagen bjöd på en riktig överraskning. Vi åkte ner till Jönköping för att gå på dop men föräldrarna i fråga dvs henkas bror och hans sambo överraskde oss med att gifta sig samtidigt. Tror det var många som inte förstod vad de höll på med först när de spelade bröllopsmarschen men sen när vi fick se dem gick det upp en liten lampa.

Ett stort Grattis till Linda och Daniel till giftemålet!

Jag har ett stort problem. Jag fyller år snart men jag vet inte när jag ska ha tid att fira mig. Det är så mycket runt omkring nu så vi får se hur det blir med den frågan. Alternativet är på söndag om jag vet inte hur jag ska hinna fixa det tills dess. Men men, det löser sig alltid.

Fotbollspremiär eller seriepremiär. Det gick inget vidare då vi var många sjuka och skadade och spelade grymt dålig fotboll. Saltängen var inte ens bra och då kan ni tänka er hur bra vi var. Vi förlorade trots allt BARA med 2-4

Resten av dagen blir det plugg hela dagen lång

100414

Efter några besök hos farmor på sjukan började jag inse hur mycket jag verkligen saknar mitt jobb. Det är inte så att jag inte trivs med utbildning, utan det gör jag men det jag känner att jag kommer sakna är patientkontakten. Har suttit och funderat på det fram och tillbaka och nog har jag övervägt att hoppa av men jag tänker iallafall gå klart den här terminen.
Jag vill ju trots allt jobba med sjuka människor. Har funderat på att söka till SSK igen och om jag inte kommer in här i stan så kanske det blir i en annan stan. Vi får se vad det blir av det. Just nu vet jag varken ut eller in...

Ett annat stort problem är den där förbaskade hälen som börjar göra ont igen. Har inte haft ont i den så länge vi tränat på konstgräset men i måndags när vi gick ut på gräset fick jag det igen vilket inte är så kul. och jag har fortfarnade ont i den och kommer nog inte att träna idag. Tänkte att jag skulle gå en sväng och känna hur det känns..

100412

Dagen började riktigt bra, var helt klart med och pigg på föreläsningen vilket inte brukar hände jätte ofta så tidigt. Sen blev det att rita lite preparat med Carro och det gick också förvånansvärt bra.

Sen blev den en tripp till farmor som ligger på US för hjärtat och hälsa på henne lite. Jag är ju ändå där och jag vet hur roligt hon tycker det är. Så det blev att prata bort en stund där.

Hem för att ringa telia eftersom vi har fått en extra avgift på 249 kr men nu har jag fått klart för mig vad det var och dessutom har de lovat efter ett år att skicka ut en tekniker så de kan koppla in digital tv:n med plus att vi skulle få en kompensation för det vi har missat. Det är något fel på modemet eller vad det nu heter

Sen iväg till träningen och får reda på att lagkamraten vi körde upp till akuten i lördags fortfarande är kvar och tyligen dålig eller inte stabil som dom säger. Tycker verkligen synd om henne! Hoppas hon kryar på sig snart för hon är lagets solstråle =)..
Dessutom fick jag ont i min häl. Inte bra att hoppa runt på olika underlag men men. Var med lite på två målen och gick mest omkring för då gjorde det inte så ont. Blir säkert mycket bättre sen när det inte är så mjukt i gräset.

Nu ska jag göra det sista inför basgruppen imorrn och sen blir det soffan tills det är dags att lägga sig..


Krya på er, farmor och Jonna!

100409

Jaa gårdagen var inte speciellt rolig.
Farmor fick en kraftig hjärtinfarkt och ligger inlagd på US vilket gjorde att min dag inte riktigt blev som jag tänkt mig igår. Håller tummarna för henne att allt går bra. Ska upp och besöka henne idag.

Önskelista till födelsedagen!

Detta önskar jag mig när jag fyller år:


Handdukar till badrummet


Näringslära för högskolan


Bärbar telefon då den gamla har lagt av


Och pengar =)

100408

För er som undrar hur det gick med huset blev det inget då priser drog iväg mer än vad vi kunde lägga tyvärr. Men det finns ju flera hur.
Jag har äntligen målat klart i hallen så nu ska alla saker upp igen, eller inte allt men lite utav det för det ska inte bli så mycket hål i väggen nu. Även den gamla hatthyllan kommer åka upp så jag slipper göra nya hål. Vartefter ska det även målas i datarummet med men nu är det ju ingen bråska med det.

Det är härligt att våren verkligen är här. Mycket varmare och man kan till och med gå med jackan uppknäppt =)..

Idag blir det plugg i mängder. Men om vädret är fint ska jag ta en tur i skogen med kameran tänkte jag men det står i tidningen att det ska bli regn så vi får väl se.

Henka och jag pratade lite om hus och så hur vi ska göra och vi har bestämt att det ska sparas pengar varje månad till ett hus så småningom som vi vill ha. Det är det som står högst upp på listan. Men troligtviss blir det inget förren jag får ett ordentligt jobb då vi kan låna lite mera om vi nu inte hittar något innan dess.

100405

Då var denna påsk över och imorrn väntas skolan igen.
Det har faktiskt varit skönt med ett litet break från skolan även fast jag fick lite skuldkänslor över att jag inte pluggat något men det är en annan femma, får göra det idag.
Långfredagen blev lugn framåt kvällen åkte vi till far min och käkade lite gått
Påskafton blev det påskmat hemma hos henkas mormor och morfar.
Påskdagen hos mamma med mat och en massa onyttiga saker.

Idag när jag vaknade fick jag en liten chock. Folk har ju pratat om att det ska komma lite snö men det ha rman ju inte trott och vad är det som ligger på backen när man vaknar, joo det är snö. Usch! Jag vill verkligen ha vår och ingen snö. Det som har varit så fint väder under hela påsken.

Idag har jag bestämt mig för att´åka och köpa färg och måla hallen och datarummet med. Kanske inte idag men så småningom. Om vi får huset ska vi ju sälja lägenheten och då måste jag ju fixa alla hål i vid datorn i hallen och varför inte göra det med en gång för så är det klart? Är så pass mycket ledig nu ett tag framöver så man vill ju göra något annat än att bara sitta framför böckerna 24 timmar om dygnet.

RSS 2.0