100630

Var inne och kollade lediga jobb i natt på jobbet och hittade en tjänst jag precis har slängt iväg en arbetsansökan. Blir spännande och se om det blir något.

100629

Blir så trött på mig själv. Har inte ens sovit fyra timmar sen jag gick av i morse. Vad har det blivit av mig. I och försäg så var jag rätt uppe i varv när  jag kom hem men när jag väl lyckats somna brukar jag ju sova ordentligt men icke sa nicke det gick inte idag. Kanske för att jag visste att klockan skulle ringa så småningom. Men nu är jag vaken och laddad för en liten tripp till Sörping med Jennifer och Ida. Skönt att komma iväg en stund.
Sen ikväll blir det lägenhetsvisning i sörping får se hur det är. Hoppas på att det är bra för jag vill ha en uteplats.

Nu ska jag käka lite frukost och blunda i soffan en stund innan det är dags att bege sig.

100628

DÅ var midsommarhelgen över för den här gången.

Onsdagen blev det kalas för mormor som fyllde år...


(Födelsedagsbarnet)

Midsommarafton bar det av till Mormor och morfar för lite lungt midsommarfirande vid yxningen. Tycker att det är lite mysigt där ute. Så där lagom mycket folk. Det blev en sen natt var inte hemma förren klockan var halv tre efter ett stopp på shell.
















Tack för en trevlig midsommar!


Resten av helgen blev väl inte riktigt som planerat men det har varit trevligt ändå.
Lördagen skulle vi bara ut och spela lite golf på eftermiddagen men det slutade men en sen kväll hemma hos henkas moster.
Gårdagen bjöd på fiske ur kattis damm för att sedan transportera iväg dem. När vi var påväg tillbaka från sörping pajade bilen.. BLÄÄ..
Men vi fick iallafall god mat och så fick vi låna en bil.

Bilen ska gå på 15 000 att laga den för det var något med AC:n.. Inget roligt alls men så är det.


100621

Min dag är gjord.

Fick G på praktiska tentan. Juu vad skönt nu är det bara en kvar.
Nästan värt att fira..

100620

Sista dagen på den här veckan. Ska jobba och sen nästa vecka går jag på sommarschemat.

Var och handlade present till henkas mormor idag och guu vad sugen jag blir på att köpa en massa blommor. Vill verkligen ha en trädgård eller liten uteplats där jag kan styra med men det verkar ju inte finnas något för oss.

Gårdagen var super. Den bjöd på mycket shopping och promenad. Handlade nästan bara kläder förutom min plånbok som jag handlade. Sen var vi först vi segelstrog och tittade på kortegen av brudparet sen förflyttade vi oss till slottet där vi fick se dem ytterligare en gång. Måste säga att Viktoria var riktigt fin. Gillar verkligen kläningen. Den var enkel och det är så det ska vara. Men därimot tyckte jag inte om Madelens kläning med alla dessa fjädrar eller vad det nu var.

Kungliga bröllopet

Då är man hemkommer från huvudstaden men en hel del nya kläder som har shoppats. Men är man i huvudstaden när det är kungligt bröllop är man ju självklart tvungen att se dem med och det gjorde vi.


(ingen bra bild)







100618

FLicka lilla har drabbats av skavsår. Fick först en blåsa när hon tränade med sina nya fotbollsskor och två dagar senare spelade hon fotbollsmatch och det blev det ännu värre men det var det värt för det blev vinst. Nu kan hon inte ha på sig vanliga skor utan får i foppatofflor.

Imorgon väntar stockholm med Ida och Jennifer. Ska bli så roligt, ser verkligen fram emot det. Hoppas det inte regnar får då blir det öite svårt att gå i foppatofflor men men så är det. En glimt va brudparet hopaps man på med =)

Idag känner jag mig helt förstörd men det kan ju bero på att jag gick av mitt arbetspass i går morse och inte sov så jätte bra som jag brukar. Vaknade 11 idag och kände mgi som ett vrak. Nu ska man väl göra iordnign sig lite för att gå och handla lite rengöringsmedel så man kan fortsätta med städandet här hemma. Har varit lite dålig med det på sistonde eller jag har ju jobbat så det har inte blivit så mycket med det. Men idag kan jag inte smitta undan eller jag tar så mycket jag hinner.. Måste verkligen det..



(Lillebror och jag)

100616

Igår lyckade jag komma iväg och ta lite kort på syster yster när hon tävlade. Fick se henne bli 2:a i både längden och 100m i damklassen i DM. Så man blir ju lite stolt över sin syster..







Nu ska det spelas match och efter det blir det jobbet direkt

100614

Tanken idag var att jag skulle ta lite kort på min syster när hon skulle springa men det lopp som jag skulle ta på blev inställd så det blev inga kort på henne utan lekte lite med kameran hemma hos mamma istället. Så är kommer lite av dem bilderna:



Fotbollsträningen gick helt okej idag faktiskt. Känner att orken börjar komma tillbaka efter att jag har haft ett litet uppehåll.. Ända negativa var att jag fick skoskav av mina nya fotbollsskor men de är väldigt sköna. Och skoskav får jag av alla nya skor så det är lika bra att få dem med en gång..

100614

Jaha vart har sommaren tagit vägen nu när man är ledig? Det kan man fråga sig..
Idag blir det iallafall storstädning här hemma hur tråkigt den än är så måste det göras för det är inte gjort på evigheter. Tvätta lite fönster, städa bakom spisen, under diskbänken, under kylskåpet. ta bort alla svarta märken på golvet efter stolarna.. Jaa ni ser ju bara jag har och göra. Men på eftermidag/kvällen tänkte jag åka och titta på min syster och heja lite på henne och kanske ta lite kort när hon tävlar innan det är dags för mig att cykla till träningen om den blir fädigt tills idag vilket jag hoppas på.

Imorrn och på onsdag ska jag jobba vilket behövs men tyvärr ska det ju bli fint väder men det får jag stå ut med. Nu är det natt som gäller och man kan nästan säga att jag gå på sommarschemat även fast dessa två nätter inte ingår där. Börjar ju egentligen nästa vecka.

Helgen som varit har bestått av arbete vilket jag ångrar att jag sa att jag kunde jobba men för ekonomin var det bra. Efter tentan i fredags gick verkligen musten ur mig. har känt mig som ett vrak hela helgen. Men det är tur man har arbetskamrater som lättar upp stämningen lite =).... Tur att ni finns ibland :P

Idag ska vi förresten kolla på ett hus, får se hur det blir med det. Tydligen har de redan börjat buda men det var flera som ville titta så de ordnade en extra visning idag..

Nu är det frukost som gäller och sen är det städning

100611

Jag tror det blir omtenta, kändes inget vidare... Pluggat på fel saker tror jag.. Men om man har turen på sin sida så kanske det går men tror inte det den här gången..

Men nu är det iallafall sommarlov för min del

100610

Imorrn det är då det gäller.. Nu har jag lagt ned pluggandet, känner att jag inte lär mig mycket mera. Bara läsa igenom några gånger.

Ska snart iväg och handla resten av maten som inte blev av i går. Var ju på CG och handlade billig köttfärs 29.90kr/kg om man köpte storpack och det är ju alltid sånt som går åt så självklart köpte jag det.

Ska även baka en rabarberpaj med sen tänkte jag. kanske slänger ihop lite blåbärsmuffins eller något för jag har ju hela frysen full med blåbär och snart är det en ny blåbärsäsong..

100609

Igår gjordes den första tentan av 2 och det kändes faktiskt riktigt bra, nu hoppas jag bara att resultatet blir lika bra som det kändes. Nu är det bara att förbereda sig för den sista skriftliga tentan som jag tror inte kommer gå lika bra men det får vi väl se.

Igår tog jag ett break i pluggandet efter att ha skrivit tentan och åkte till björsätter för att se på fotboll. Riktigt skönt att komma iväg och tänka på annat ett tag men nu återstår 2 dagar av råplugg och hoppas jag blir färdig tills imorrn kväll. Tyvärr kanske träningen ikväll blir drabbad men det är sånt som märks..

100606

Nae nu har det hänt alldeles för mycket på jobbet med mina arbetskollegor nu får det vara nog.. Tycker så synd om dem som drabbats.

100605

Min tanter på jobbet har verkligen gett mig motivationen till att hoppa av iallafall..
Jag berättade för en tant att jag känner att BMA inte är något för mig då sa hon att det förstod hon för hon tycker jag passar mycket bättre som undersköterska därför att jag är lugnet själv, lyssnar och har kunskap om det mesta. Hon sa att hon inte kunde se någon direkt svaghet. Kände mig faktiskt rätt stolt och jag hade god lust att ge henne en jätte kram.
Jag älskar verkligen mitt jobb som undersköterska och jag ska nog satsa på det nu och få en fast tjänst om jag nu inte skulle komma in på SSK till hösten.

100604

Min tänkta lediga helg blir det lite arbete istället. Tyvärr måste man prioritera ekonomin lite tyvärr men så är det, ledigt får jag ta efter tentan. Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan jag ska åka iväg

100603

Då ska man försvinna in i böckernas värld några timmar till men idag ska jag jobba med vilket är både på gott och ont. Det goda är att jag inte behöver tänka på ekonomin i juli sen och att jag får ett break i pluggandet det onda är att jag verkligen behöver plugga men får ta igen dessa timmar i helgen istället så är det med det. Inte många dagar kvar till första tentan..

100602

Varför ska det vara sådant fint väder när man måste vara inne och plugga? Jag unnar er som kan vara ute en sådan dag som denna, själv måste man sitta inne med sina böcker. Kan trösta mig med att jag har gjort färdigt den tråkiga delen till tentan, nu är det bara roliga sakerna kvar dvs. människokroppen och diverse som tillhör det.

Ieftermiddag ska jag hjälpa Sanna att träna grabbarna dvs P95-96 och sedna ska jag ta en sväng till Sörping för en härlig promenad.

Igår bestämde jag mig i sista sekund att följa med Henka när han tränade så det blev en lite promenad i ramunderberget. Självklart skulle jag vara hurtig och ta trapporna men det var inte så roligt men upp kom jag helt slut men det var ett rejält träningspass..

Nu ska jag återgå till GI-kanalen en stund

100601

Nyss hemkommen från Ikea men lite smått och gott.. Nya tallrikar, väggdekorer, ljus, stolstassar och servetter.



Igår år jag för andra gången sill och patatis. Det är så himla gott

RSS 2.0