120903

Det märks att hösten börjar dra in, framförallt på kvällarna då det är mycket märkare och svalare än tidigare.
Har faktiskt längtat lite efter hösten, så man kan tända lite ljus och "burra" ner sig under filten i soffan och se på tv utan att ha dåligt samvete.
 
Tyvärr är inte vardagen så rolig för tillfället. Står i ett vägkors och vet inte ritktigt vilken väg jag ska ta.
Eller igår visste jag exakt vad jag skulle göra men idag när jag vaknade fick jag helt plötsligt världens ångest.
 
För er som inte har hört det ska det dras ned på nattbemanningen på mitt jobb och jag är en av dem som inte får ha kvar min nattjänst i huset. De med kortast anställningstid i kommunen åker först tyvärr, Blev förra vecka erbjuden ett vik på Mariabacken med troligtviss fast anställning efter det på 64% natt + 6 kvällar. VÄljer jag inte det har jag iallafall garanterat en dagtjänst i huset.
Men jag vet inte vad jag ska välja. Igår ville jag absolut inte till Mariabacken då de har en inrikting "besvärliga" dementa, vilket jag inte vill jobba med. Men åh andra sidan vill jag fortfarande jobba natt.
Det andra alternativet är att vara kvar i huset på dagen och invänta en ledig tjänst i kommunen som jag vill ha.
Det finns ju ett tredje alternativ med fast det är inte ens att fundera på och det är att bli "övertalig" och hoppa runt på olika enheter.
 
Och jag måste bestämma mig ganska snart om jag ska ta viket på Mariabacken.
 
Så idag har jag varit på riktigt uselt humör för detta. Var tvungen att avreagera mig lite och tvättade därför av fönstrena på utsidan.  Med min nya dammsugare blev det 8 fönster på 45 min, inte dåligt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0