Fredag...

Då var det fredag och idag är det arbete som gäller. Jobbar 13.00-21.30 ute i jursla, så det blir en lång kväll. Har styrt lite här hemma idag, har bland annat diskat och tvättat fönstrena i köket, vilket behövdes =) så nu är dom fina iallafall. Annars har jag inte gjort så mycket.

Igår jobbade jag typ hela dagen 6.45-16.00 så det blev en riktigt lång dag på jobbet. Sen fuskade vi lite med maten för båda var så himla trötta så vi beställe pizza och kebab. Sen låg jag och loppade mig på soffan resten av kvällen var ju helt slut efter den långa dagen på jobbet.

Ikväll blir det lungt tror jag för jag ska gå upp skapligt imorrn, har en del att styra med, ska bl.a. upp till minneslunden och sätta ett ljus för farfar, sen ska jag gröpa ur min pumpa och göra en ljuslykta va den tänkte jag sen är det kalas som gäller så det är full rulle hela tiden.

Nu ska jag äta lite mat för att sedan bege mig till bussen... Hejsvejs

Onsdag...

Idag vakande jag av att det var svint kallt inne, gick upp och stängde fönstret och såg att termometern visade -1 grad, usch säger jag bara. somnade om igen och gick upp när klockan ringde vid 9.00. Har gjort i ordning mig nu för nu ska jag ut och promenera ett tag, blir att ha på sig vinterjackan och vantar. Sen blir det att åka till jobbet och jobba 13.00-20.00..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har man varit ute på en promenad. Guu vad kallt det är jämfört med igår, snart kan man lungt säga att vintern är här. Har även lagat Sparrissoppa varav halva hamnade på golvet när jag skulle mixta den i mixern. Det skvätte nämligen överallt, men men så är det när man är klantig. Fast soppan var god i allafall det är det som är huvudsaken. Jaha då går snart bussen till jobbet så det är bäst att gå och göra iordning sig.....

Rosa bandet...

De samlade in ungefär 50 miljoner kronor till bröstcancerfonden, helt sjukt mycket pengar, synd bara att man inte kan samla inte lika mycket till andra organisationer som sysslar med forskning med. Typ Barncancerfonden och likande som behöver precis lika mycket de med som bröstcancerfonden.



Nu är det dags för att gå och lägga sig för imorrn ringer klockan kl 9.00 och då är det bara att upp och hoppa..
Natti natti

Tisdag...

Då var det arbetsdag idag igen, skönt med en ledig dag ibland. Dagen var lugn, hade köket typ hela dagen så det var inte så ansträngande. Fick för mig och baka på jobbet så vi sprang huset runt för att hitta ett äpple och helt plötsligt hade vi 3 stycken, så det blev "Lindas Äpplekaka" till de gamla, vet ej vad de tyckte för de åt den när jag hade gått hem.
Sen har det inte hänt så mycket idag, gick och sträckte ut mig på sängen en stund för jag hade så himla ont i ryggen och somnade till åå köpte, vaknade lagom till älsklingen kom hem. Det blev pannkakor till mat idag, skulle ha gjort kasslergratäng men var inte sugen på det, de får bli på lördag i stället.

Ikväll är det rosabandetgalan, ska väl se på det men först är det ju sjukhuset...
Nu ska jag se gårdagen program av toppform..

Måndag...

Guu, vad jag är avundsjuk på dom som har höstlov, det vill jag med ha. Fast det är skönt att slippa skolan om jag ska vara ärlig faktiskt. Usch inatt hade jag mardrömmar, det tycker jag inte om man mår ju så himla dåligt efteråt och man går bara och tänker på det hela tiden usch.

Idag blir det en lugn dag, ska bara ta det lite lungt och röja lite här hemma, kanske se någon film eller läsa min bok, har inte bestämt mig, men först ska jag göra iordning mig och gå ut en sväng och gå lite, måste ju göra det för att komma i form igen, men det är ju så tråkigt att gå själv. men men så är det...

Söndag...

Idag fick man sova en timma extra typ, var riktigt skönt måste jag säga efter gårdagen.

Igår gjorde jag högskoleprovet för första och förhoppningsviss sista gången, för det gick inget vidare måste jag säga, dels svårt att koncetrera sig och dels hade man inte så mycket tid att tänka på. Den värsta delen var ordförståelsen, man hade ju bara 15 min på sig och de sista 10 orden fick jag bara chansa på, hann inte tänka på vad de kunde betyda. Men men nu har man gjort det och inte blev jag smartare på det heller. =) va inte kul att sista där från 8.30-16.20 det kändes när man kom hem. Sov typ en halvtimma sen bar det iväg till klocket för att vara barnvakt med jennifer. Världens gulligaste och snällaste unge. Vi slocknade på soffan båda två efter det långa dagen.

Nu sitter man här och ska snart åka till maxihuset för älsklingen ska kolla på en jacka som han hade sett sen är det jobb som gäller 13.00-21.30 men men sånt är livet. Nu ska jag gå och göra iordning mig,

Hejsvejs

Fredag...

Idag är det fredag och jag ska ta det lungt, tänkte mig gå en sväng snart skulle ha gått med Jennifer men jag hinner inte med det för ska ju fixa mat och lite sånt på eftersmiddagen, så det är dags att göra iordning sig snart. Måste säga att det var skönt att städa igår, man kan vakna utan att behöva ha skuldkänslor över att man måste städa.

Älsklingen kom hem med en god hallowen bakelse igår. Kanske lite tidigt men men det var jätte god måste jag säga.
Tack för den älskling!

Torsdagsstädning...

Då har jag gjort allt förutom tvättat fönster eftersom jag inte hade något hemma och göra rent dem med, det får jag köpa mig imorrn när lönen kommer men men, nu är det rent och fint hemma iallafall, får se hur länge det vara. Sånt som märks =) Nu ska jag sitta här en stund och kolla runt lite på nätet sen ska jag läsa klart min bok jag håller på och läser, den är bara så bra, inte många sidor kvar nu typ 30 sidor eller något liknade. Ska gör lite mat sen också, tror jag bara ska göra makaroner och falukorv eller så blir det ugnstekt falukorv med potatismos har inte bestämt mig som sagt.

Torsdag...

Senaste dagarna har varit lite omtumlande i familjen. Älsklingen har nämligen blivit uppsagd från sitt jobb. Förstår inte varför men så är det. Hoppas bara på att han ska hitta något nytt jobb snart eller om man får vara kvar där han är nu. Tycker verkligen synd om honom, det blir inte så roligt för oss om jag nu ska börja plugga och han inte får något jobb då blir det att leva knapert ett tag men det får man väl stå ut med. Men det är två månader kvar tills dess och förhoppningsviss kommer vi inte dit.


Idag blir det en riktig städar dag, folk kan ju tro att jag inte gör annat än och städar jämt och ständigt men så är det inte, gör lite i taget hela tiden men idag blir det en riktigt urstädning. Det ska läggas in tvätt, dammas, dammsuga, tvätta golven, diska, städa toaletten och sist men inte minst tvätta fönstrena. Man måste ju göra sånt med det är ingen annan som gör det. Om jag hade haft ett bättre jobb men mycket mera pengar hade jag garnaterat skaffat mig någon som kom hem en gång i veckan oh städat åt mig. Det blir ju så skitigt fort när man bor i en lägenhet och när man är två personer.

Snart är det dags att gör Högskoleprovet nämligen på lördag. 8,30-16,20 får se hur det går, gör det mest för en kul grej men man vill ju göra så bra i från sig som möjligt annars känns det ju lite bortkastat med pengar. Så snart är det dags att leta fram min penna och suddigummi som jag hade i skolan vart jag nu har gjort av dem, det är en större fråga. I värsta fall får jag väl gå och köpa mig en ny penna.

Ikväll blir det en såndan där tv-kväll igen förhoppningsviss. Först sjukhuset, sen du är vad du äter eller bröllopsform (har inte bestämt mig, sen blir det lyxfälla och sist men inte minst det bästa prorammen av dem alla "Hell´s Kitchen" Det är ett bara måste se program. Måste nog säga att det är den bästa dokusåpan som gjorts. Och de som är med är ju sjukt korkade många av dem. Men alltid lika spännade. Tycker Gordon är så bra!

Nae nu är det bäst att fortsätta med min städning om jag ska bli klar idag vilket inte är så säkert kanske får ta lite imorgon med......................

Onsdag...

Igår åkte jag till mamma för att hämta en sak, vi tog oss även en långpromenad runt Skarphagen och Vilberg. Riktigt skönt måste jag säga, åkte hem sedan och planterade blommor. Det blev tre blomsterarangemang och två amarylisar som planterades. Amarylisen ska man ju plantera 8-10 veckor innan blomning så jag är ute i sista sekund om de ska blomma till jul så vi får se hur det går för dem.

         

Idag har man jobbat, åkte hem och sov en stund sen var vi och köpte oss ett nytt köksbord på "Home 4 you" i Vilbergen, tyckte faktiskt att bordet var rätt billigt 2375kr. Har typ precis skruvat ihop det och det blev faktiskt bra måste jag säga, helnöjd. Nu är det bara ett nytt soffbord med sen är allt vårat eftersom vi har "lånat" eller rättare sagt "fått" en del möbler när vi flyttade, känns skönt att få det man själv vill ha...



Idag blir det en tv kväll igen, först sjukhuset , bonde söker fru och sen Oskyldigt dömd får se om det finns något mer roligt att se på sen för idag behöver jag inte lägga mig tidigt eftersom jag är ledig imorrn. kan vara vaken hela natten om det är så :=)
Nae nu ska jag göra mig något att äta för börjar bli hunrig, bäst och göra något innan klockan blir för mycket..

Tisdag...



Jag i mitt nyfärgade hår (tur att jag är så bra på att ta kort) =)



Kanske lite lättare att se hur det ser ut, vet inte...

Tisdag...

Då har halva tisdagen gott, kom hem från jobbet för en stund sen, fick gå hem lite tidigare. Var på blomsterland en sväng och köpte orkedier som dom sålde ut och så köpte jag amarylis som jag ska plantera sen så de blommar lagom till jul men men så är det, måste gå ner i källaren och hämta jord med. Får se om jag tar det samtidigt som jag går ner med tvätten, synd att det regnar idag annars hde man kunnat gått ut en sväng för kan nämligen inte gå ner i källaren eftersom jag sträckt mig i axeln på jobbet, klanten själv men det blir nog bättre imorrn ska ni se. jobbar imorrn sen är man ledig tills på söndag än så länge, får se hur länge den ledigheten vara, sist varade den bara i två av sex dagar så men men..

Måndag...

Igår färgade jag håret, rödbrunt med slingor i. Det blev faktiskt jättebra måste jag säga.

Idag inledde jag mitt nya/bättre liv. Dagen började med att jag gick upp skapligt gjorde iordning mig och sedan gjorde jag lite frukost som bestod av:
- 2 knäkemackor 100% fullkorn med skinka m. oliver 
- 1 mikoägg (för er som inte vet vad det är så är det ägg man har i en liten kopp och som man värmer i mikron, blir då lite som en blandning av stekt och kokt, har faktiskt ätit det typ i hela mitt liv hos pappa)
- 1 glas godmorgon juice med multivitamin
- 1 näve nötter

Sen gjorde jag iordning lite fruktsallad som jag hade med mig till jobbet, vilket jag åt på förmiddagen som lunch på jobbet och till frukost på jobbet åt jag ett kokt ägg och te. Nu har jag gjort iordning mig en soppa, Ängamat den är så god. Nu ska jag se om det finns någon ledig träningstid i källaren annars får jag ta mig en promenad istället men det går ju lika bra det med lite musik i öronen. Sen ikväll blir det tv-kväll så då ska jag gotta mig på lite satsumus, men men så är det. 

Söndag...

Jag vill kunna säga det till dig men jag kan inte, jag vet inte om jag vågar även fast jag måste, en dag måste jag säga det och då kommer lilla jag gå under jorden känns det som nu. Jag vill ju att du ska få veta så du förstår när man mår piss men rädslan är större än måstet, man försöker men det går inte. Oo så tänker man nu måste jag säga det annars går allt åt skogen men så drar man sig ut i sista sekund sen blir man förvirrad, ledsen och rädslan har sprungit ikapp en. Det bästa hade varit att ingen visste, att ingen förstog hur jag hade det, men jag inser själv att jag inte kunde stänga det inne, att någon en vacker dag skulle få veta det. Jag tror att folk förstår men rädslan för vad de ska tycka om mig är så stor. Jag vet att inget är mitt fel av det som har hänt men ändå känns det som de. Jag vill att folk ska förstå mig och då kanske det förstår mig att jag har dragit mig tillbaka och slutit in mig i mig själv. Det som känns jobbigast nu är att inte kunna anförtro sig till den man älskar, det känns skrämmande. En dag kommer måstet och då finns det ingen utväg men den dagen känns väldigt långt bort just nu. Det är skönt att man har vänner som stötar en i en sån här situation, som har förståelse.

Ibland finns det saker som man önskade inte hade hänt, att allt bara var en dröm som man kunde vakna upp ur. Men nu är det verkligt och inte kan man spola tillbaka.

Söndag...

Har inte hunnit gå och lägga mig ännu men det är snart dags för det. Har som sagt varit på avslutningsfest i fotbollen kanske inte den roligaste jag varit på men det var trevligt iallafall, lite oorganiserat kanske men så blir det ibland. Det blev lite lekar, vi beställde pizza och sist men inte minst så bjöd jenny på tårta. Båda var hur goda som helst.

 
Måste säga att den är riktigt tjusig faktiskt :D
Nae nu är det dags att sova.. Natti natti

Lördag del 2...

Jaha då börjar det närma sig för att åka snart, ska vänta på att älsklingen ska komma hem sen ska han skjutsa mig. Var en sväng på maxi förut och handlade lite, Passade på att köpa lite hårfärg så imorrn ska jag färga håret tänkte jag får se hur det blir, det brukar ju bli helt okej faktiskt. Tror jag ska permanenta mig med till jul har inte bestämt mig men det lutar åt det just nu. Har alltid älskat lockigt hår men eftersom jag har så konstigt hår så är det så svårt att göra det lockigt själv. På måndag ska jag börja gå ner i källaren och träna, har sagt det hur många gånger som helst men nu SKA jag göra det. Har iallafall bestämt mig för att jag inte ska äta MC på länge iallafall sista jag käkade var i torsdags och nu får det vara nog... Se om det blir någon skidresa eller inte dom ska boka idag men inte säkert inte jag kan följa med om jag ska börja plugga...

Nu ska jag se klart SOS familj

Lördag...

Då var det helg igen. igår kväll var jag med älsklingen i Ödeshög när han spelade innebandy, bara säger vilken tur att dom vann så man inte satt och åkte dit i onödan. Det kunde lika gärna ha blivit förlust om jag säger så. Vi var väl hemma omkring halv tolv, satt mig då en sväng vi datorn och kollade runt den sväng.

Vaknade imorse att solen sken in i sovrummet typiskt när man vill sova.. Det var bara att knalla upp och göra sig iordning eftersom man inte kunde somna om. Har diskat lite och sen har jag plockat iordning på lite kläder. Skulle behöva åka till IKEA och köpa trådbackar till mina garderober, de jag har nu faller snart ihop. Sitter nu och försöker få tag i mamma men det går inget vidare, de är väl ute på en promenad eller något. Tänkte jag skulle åka dit en sväng och hälsa på lite, var ju ett tag sen men men vi får se om de kommer hem snart annars kanske jag går en promenad eller något..

Ikväll blir det avslutningsfest med fotbollen, det ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Blir spännade och se vad som händer..

Fredag...

Ida ringde förut och frågade om vi skulle ta en sväng på stan, visst sa jag så var den latardagen förstörd =) men det var tur att jag följde med för jag köpte mig en vinterjacka som jag har kollat på hur länge som helst och det fanns inte alls många kvar så passade på och köpa den. Blev lite annat smått och gott, hämtade presenten till henka som var försenad är så himla typiskt och så handlade jag lite underkläder och TP... 

Fredag...

Idag ska lilla Becka bara ligga i soffan och slappa för hon är sSÅÅÅ trött!!!!!!!!!!!!!!

Torsdag...

jaha då har man varit och stått i kö på Toys´rús för ett nitendo Wii en timma innan dom öppnade i regnet. Tyvärr tog dom slut men köpte ett PS2 åt mamma istället så det var inte helt i onödan jag ställde mig det men vad folk det var där bara för att en ny leksaksaffär öppnade. Alla var ju inte där för tv-spelen. Herregud dom handlade vagnar fulla med leksaker, dom ska säkert ha det i julklapp. Synd bara att folk smet in i kön när dom öppnade, vem vet man kanske hade haft ett Nitendo Wii annars. Har sovit en stund eftersom jag har jobbat natt men kan inte sova längre så det är lika bra att gå upp och äta lite frukost. Tänkte att jag ska lägga lite pussel som jag köpte förut eftersom det var hur billigt som helst. 40kr typ styck för 3 pussel. Annars kostade 100 kronor styck om inte mera..
Nae nu ska jag gå och göra mina äggmackor.

Ikväll blir det att åka till Linköping och se på Ishockey LHC-Färjestad.

Onsdag...

idag är det onsdag och älsklingens födelsedag. Hipp Hipp hurra för dig!!! Synd bara att kladdkakan jag gjorde till dig blev misslyckad men det är sånt som händer. Fick sovmorgon idag eller jag vaknade tidigt men tog med mig täcket och kudden ut och la mig på soffa. Så framåt halv tio vaknade jag till liv.. Det blev en rätt så lång promenad med Jennifer i det fina höstvädret som bara försvann när vi kom in sen. Gjorde mig lite "Pastamojs" För er som inte vet vad det är så är det bandspaghetti blandat med creme fraiche och en massa godheter i. Det måste nu testa. Sen bakade jag kladdkaka med After Eight i vilket senare vissade sig bli mislyckad men men så är det, bättre lycka nästa gång. Tog och sov 3 timmar förut eftersom jag ska jobba i natt. Har suttit och spelat Underground en stund nu och snart börjar sjukhuset och det får man ju inte missa.. Imorrn ska jag till den nya leksaksaffären som öppnar och försöka köpa ett Nintendo Wii, får se om jag får tag i något....

Pastamojs!! 2 port
- Bandspaghetti för två pers
- Creme Frachie (idag använde jag en som var smaksatt med franska örter
- Bacon
- Champinjoner
- Hackad lök
- Pressad vitlök
- Svartpeppar och salt

Koka först spaghettin enligt anvisnigen på förpackningen. Häll av vattnet i ett durkslag. Stek bacon, lök och champinjoner i en stekpanna. Häll i det i kastrullen med spaghetti, tillsätt creme frachie vitlöken och kryddor. Rör om ordentligt tills allt är ordentligt varmt.

Tisdag...

Jäkla byggnadsarbetare, att som ska hålla på och spränga och styra när man tänkt sig sova ut men det fik man inte eftersom dom håller på för fullt. Lagom när man somnat om sätter de igång igen. Först ett himla varningsljud eller vad de kallar det för och sen skakar typ hela huset. Jaa jag säger då det. Tog en cykelsväng till Shell förut och växlade lite pengar. Sitter nu och väntar på att åka till jobbet. Ska jobba 14,15-21.15...

Måndag...!


Jaha då var tv kvällen över och dags att krypa ner i sängen och läsa min bok av Liza Marklund "En plats i solen", den är hur bra som helst. Blev som sagt en hel del tvtittande förut, först stog Sjukhuset på programmet, sen var det färjan och till sista Cityakuten men Matakuten i reklampausen. Imorrn bli det sovmorgon för min del..

Natti natti

Måndag...

Jaha då var helgen slut igen, guu vad alla helger springer iväg. i lördags som sagt blev det att käka lite på Texas long Horn, helt okej faktiskt var inte hemma förren strax efter 23.00 och sen kunde jag inte sova usch men tanke på att jag skulle upp och jobba. Får sådana överskottsenergi ibland på natten, sov nog totalt en timma. Sen blev det ingen roligt dag på jobbet i söndags eftersom jag inte sovit något. Helt slut och dessutom gick jag delad tur vilket är ännu värre men oo andra sidan fick jag gå hem och sova en stund vilket var välbehövligt.

Idag vaknade jag med världens huvudvärk usch, hatar att jobba med huvudvärk även fast jag tog huvudvärkstabletter hjälpte det inte, inte förren jag kom hem då släppte den nästan med en gång. Har precis legat i soffan och sovit en stund, var så himla trött, sen blir det att göra mat, Ugnstekt lax med chile & limesås smaksatt med vitt vin och dill, och se på tv:n resten av kvällen. Ska lägga mig skapligt och sova ut imorrn...

Lördag...

Jaha då är det lördag och det är pissväder ute idag, vilken tur att man har bokat tvättstugan nästan hela dagen eller jag har snarare bara två timmar kvar men ändå. Så idag blev de inte direkt någon sovmorgon för klockan tio började min tvättid så det var bara att bege sig ner för att tvätta. Nu väntar jag bara på att tvätten ska torka..

Sen ikväll blir det att gå ut ocg käka med Jennifer och Ida någonstans, vet inte vart än. Och älsklingen åker snart upp till Stockholm för att se sverige matchen med Innebandyn så han är ju inte hemma förren i natt någon gång..
Nu ska jag gå och göra mig lite mat och bädda rent sängarna..

Fredag...

Nu närmar sig helgen. Ikväll blir det lungt ska iväg snart kanske blir en sväng till Sörping och se på innebandy om man orkar när man kommer hem, sånt som märks. Annars blir det lungt

Igår blev det en promenad med jennifer sen på kvällen blev det att se på Arn, den var faktiskt riktigt sorglig måste jag säga ska inte avslöja något för er som inte har sett den men kan nästan lova att det INTE blir en tredje film...

Torsdag...

Vaknade av att de regnade, usch så tråkigt, vill ju ha sol... I tisdags blev det en sväng med Jennifer till IKEA. Handlade ingenting faktiskt, riktigt förvånad över mig själv det ända vi handlade var mat och Jennifer handlade en sophink =). Sen var det bara att göra iordning sig för när älsklingen kom hem bar det av till Rimforsa för att se han spela innebandy. Måste säga att jag är glad att jag åkte för dom vann och var absolut det bästa laget på planen. Så alltså ingen onödig resa.

Igår var det en lugn dag, gjorde inte så mycket fram tills det var dags att arbeta, röjde lite vid datorn med det var allt jag gjorde. Sen bar det iväg till jobbet. Alltid lika roligt att jobba med en viss person =). Slutade 20.00 så hade lite kvar av kvällen, blev att se på Oskyldigt dömd. Den serien är ju jätte bra och nästa vecka börjr desutom House med. Sen såg vi lite på generation fett. Guu vad sjuk stora vissa människor är och desutom tycker dom att det är snyggt, nar jag förstår inte..

Idag händer det inte så speciellt mycket, blir kanske en promenad med Jennifer beroende på vad hon säger om väderet men annars blir det lungt...

Måndag...

Då var helgen slut och vardagen börjar :P... I söndags blev det trots vädret en tripp till Kolmårdens djurpark. Måste säga att även om det regnade och blåste så var det faktiskt helt okej. Det är ju nu de svenska djuren är i full rulle. Fick se lodjuret på riktigt nära håll som man aldrig annars brukar se, och en hel del andra djur. Självklart var man ju tvungen och gå och kolla in Enzo, han satt och tittade ut genom fönstret när vi kom, försökte ta kort på honom man han vände ryggen till =), som vanligt när Becka ska ta kort. En av schimpasungarna hade uppvisning med, han/hon var riktigt gullig. Självklart var man ju tvungen att gå och se delfinshowen med men det var absolut inget vidare. De hade även byggt om en hel del på 3 år sen man var där sist. Behövdes!... Vi tog våran fika paus med utsikt över tigrarna. De var lite på hugget ungtupparna. Det blev även Elefanter, noshörningar, prerie´hund, vargarna, bamses värld och en massa andra djur.

Det var bara direkt hem och vända för det var innebandy match och vi åkte dit för att titta, ingen rolig match för Åby vann med 21-1 eller var det 22-1 jaja skit samma hur många mål det blev men det blev lite långtråkigt när det ränner iväg så där. Sen fuskade vi lite med maten och beställde pizza och kebab. Riktigt gott och sen log vi i soffan och loppade oss resten av kvällen..

Idag har man jobbat, kom hem och var helt slut. Måste ha berott på all frisk luft man fick igår. Åkte och handlade med för fattades lite saker här hemma. Sen la jag mig en stund och nu sitter jag här och ikväll blir det tv-kväll för det är massor med bra program. Först Sjukhuset -> Design Simon och Tomas -> Cityakuten och samtidigt går matakuten... Så jag har och se på ikväll och sen efter Cityakuten är det bara att krypa ner i säng för imorrn blir det en sväng till Linköping med Jennifer...

Lördag...

Dagen började med att jag sov bort halva dagen eftersom jag slutade jobba kl 07.00. Kröp ner i sängen och so fram till kl. 13.00, käkade frukost och gjorde iordning med. Sen åkte man till Sörping, såg på innebandy och käkade hos svärmor och svärfar, ugnstekt kyckling, potatis och grönpepparsås och sen blev det fika på det. Kom precis hem därifrån och imorrn blir det kolmårdens djurpark..

Nu ska jag blanda ihop något gott att dricka...

Fredag del 3...

Nu är det ungefär tre timmar tills jag börjar jobba och jag har ännu inte sovit en blund, hur ska den här natten sluta? Känner mig klarvaken fort jag kryper ner i sängen så mig kan det inte vara något fel på direkt. Har ju faktiskt varit duktig och gjort mat, potatisgratäng och lövbiff, det var älsklingen som valde han fick välja mellan fisk eller kött så imorrn blir det lax med lime och chilesås det är inte helt fel. Har även varit duktig och storstädat köket nu när jag ändå fick energin tillbaka. Sen har jag köpt energiglödlampor som jag tänkte byta ut vart efter lamporna hemma går sönder så får vi se om det märks något på elräkningen framöver. Nae nu ska jag göra ett sista försök med att sova sen ger jag upp om det inte går, hoppas bara att det händer lite inatt så man håller sig vaken......

Fredag del 2

Orkar absolut inte göra något, känns som om febern är tillbaka fast det inte vissar något på termometern. Så nu ska jag krypa ner under täcket en stund och försöka sova och hoppas att det känns bättre när jag vaknar eftersom jag ska jobba inatt.....

Fredag...

Idag är det fredag och näsan är fortfarande täppt på mig *suck*. Idag blir det lungt för ska jobba inatt som jag funderar på om jag ska baka lite tills älsklingen fyller år. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Bara ta det lungt och kanske läsa min bok...


Igår var vi på jobbet ute och käkade på Babyl House på trädgårdsgatan. Riktigt gått måste jag faktiskt säga att det var. hade faktiskt ingen aning om att det låg en resturang där, men där ska jag garanterat äta flera gånger. Det var faktiskt riktigt trevligt att umgås lite med sina arbetskamrater utanför jobbet, känns som om man får lite bättre kontakt. Nu ser jag fram emot nästa gång det är dags att gå ut med dem. Det kanske blir julbord????

Torsdag...

Igår kväll tog jag mig som sagt till Sörping och kollade lite på inebandy. Skönt att komma ut en stund måste jag säga. Sen när jag kom hem såg jag på Oskyldig dömd. Måste säga att den serien är hur bra som helst lika så Främmande fågel är med hur bra som helst. Det är två serier man bara måste följa och på måndag börjar den bästa av dom alla CITYAKUTEN, gu vad jag har längtat efter den.

Idag har det inte hänt så mycket, har tvättstugan och så har jag dragit ett varv med dammsugaren och diskat lite disk. Sen blir det att gå ut och käka med mina arbetskamrater, guu vad kul det ska bli. och jag börjar faktiskt känna mig lite bättre nu med, förkylningen börjar att ge sig och jag har inte haft feber på två dagar...

På söndag blir det troligtviss Kolmårdens djurpark, har nämligen fått fem fribiljetter in så man måste ju utnyttja dem. De gäller ju bara helgen ut så. Vi får hoppas att det blir fint väder.



Nu ska jag ta och käka lite soppa och sen blir det att ta hand om det sista i tvättstugan.....

Onsdag...

Idag rinner näsan på mig fortfarnade men börjar känna mig något bättre vaknade och var feberfri iallafall, alltid något. Måste ju jobba så man inte förlorar så mycket pengar, det är det värsta när man är sjuk. Har bara legat i soffan hela dagen men typ, och sett på film. Imorrn hoppas jag på att jag ska må bättre så jag kan följa med mina arbetskamrater ut och käka men det märks imorrn. Jag ska nog följa med älsklingen sen till sörping för behöver komma ut lite nu...
RSS 2.0