Tillfrisknad

Jaha då börjar man bli bättre från den där jädra magsjukan. Men idag har det varit en katastrofdag. När jag stog i duschen small det och det blev kolsvart i badrummet och tv:n blev svart. Så trodde att lampan i badrummet och att tv:n gått sönder, tänkte " shit det här bliringen kul månad och behöva köpa en ny tv" för den klarar man sig inte utan. Sen skulle jag kolla vad klockan var och märkte att mikron heller inte fungerade och började kolla vad som iten funkade. Trodde det bara bar proppen som hade gått men det fixade jag men ändå funkade inte elen, utan el i halva lägenheten är inte så kul. Ringde deperat till min pojkvän. fick order om att gå ner i källaren ocj kolla om propparna där nere var hela och de såg de ju ut att vara. inte för att jag är bra på sånt men jag vet iallafall hur det ser ut när en propp har gått. Nae, så fick gå upp igen, ringa till e.on men där sa dem att jag skulle gå ner igen och kolla och byta för det syndes visst inte alltid. Men eftersom det inte fanns några proppar där blev jag tvungen att ringa till ordförande och han kom ner med det med en gång. sen funkade det. men ju vad krångligt det var, inte visste jag att det fanns mera proppar där nere, kanske är sånt man borde veta. och så är den där j'vla bilen fortfarnade trasig, skroten nästa, så nu blir det att leta ny bil.

Magsjuka

I går kväll drabbades jag av masjuka, hatar verkligen det och inte kan man äta något nu när man är skit hugrig. Fattar inte varför just jag av alla på jobbet fick det, jag brukar ju vara resistent mot sådana bakterier. Mår som sagt fortfarnade piss, mår illa som en gris och magen verker. Önskar att det fanns någon medicin som kunde ta bort dessa symtom men men bara stå ut och hålla god min....

Ska lägga mig framför tv:n igen ftersom jag inte orkar något. Hoppas bara på att henka klarar sig så vi kan ha kalas i helgen..

Magsjuk???

Jaha kanske har åkt på magsjuka, går på jobbet. Jätte kul eller kanske inte. Mår illa som en gris så vi får se vad det blir av det. Det går visst magsjuka på sjukan där en av patienterna kommer ifrån. Så det är inte så kul. Kanske måste ställa in kalasen vi skulle ha i helgen, men vi får se hur det utvecklas.

Lördag...

Natten var jobbig och sova eftersom jag hade jobbat natt dagen innan och sedan sovit halva dagen, vaknade typ varje timma. sen var det dags och gå upp för sova var inte det lättaste.. Tog det lugt och inväntade på att ida skulle ringa. Vi tog oss en sväng förbi bauhaus, k-ruta, maxi och coop, inte mycket vettigt handlat för min del.. sen bar det iväg hem och slänga i sig lite mat sedan bar det åt till mammasen där jag spenderade en del av kvällen eftersom min sambo har varit i stockholm på innebandy och ny sitter han och har det trevligt på å.cafet i sörping utan mig *snyft*.. Såg på körslaget med mamma och käkade lite mat.. trevligt att träffa mor min ibland..

Blir väl och lägga sig om en stund om man ska upp i morgon bitti och spela fotboll om jag inte blir dålig av en tarmsjukdom som går på jobbet. känner att det börjar köra i magen lite. hoppas verkligen inte det.. vill verkligen spela.. nahe lägga sig i soffan ett tag och sedan lägga sig i sängen..

NATTI NATTI

Arbetsdag..

Bilen är inlämnad på verkstan och inte har vi fått tillbaka den, utan får låna pappas bil istället..

Igår var man och gick en sväng med jennifer och ida runt haga.. Sen bar det iväg till smedby och se på hockey, det var trevligt men synd att lhc förlorade..

Idag blir det en riktigt arbetsdag.. Jobbat 7-12 har sovit en stund ska sedan iväg och träna och hämta pappas bil, sen är det bara att slänga i sig mat och sedan gå tillbaka till jobbet igen för at jobba 21-07 men så är det.. Skulle egentligen gått på utbildning av hjälpmedel idag men det blide inte så så istället blir det en annan dag...
Idag blir det latar mat, makaroner och stekt falukorv, orkar inte göra något avancerat eftersom jag har sovit sedan jag kom hem från jobbet och nyss vaknat..

En seg dag..

Idag har det  varit en riktigt segar dag även fast jag har styrt hela dagen.. Vet egentligen inte riktigt vad jag har gjort direkt.. Gick upp klockan 7 för att tvätt, gick och la mig emellan gångerna sen klev jag upp när det var en timma kvar av tvättstugan typ.. Sen vet jag faktsikt inte riktigt vart tiden har tagit vägen, de senaste 3 timmarna vet jag men inte resten. Kollar lite på hockey men tröttnade när hv71 gjorde 2-0.. sitter nu här och ugglar. Var tvungen och smaka absolute raspberry som jag köpte i spaninen så dricker en liten rink här mitt i veckan.. haha. För mig finns det inte helger eftersom jag jobbar som jag gör. Tro inte att jag brukar göra det annars för det gör jag aldrig, mina vänner kallar mg för nykterrist... Så nu vet ni det...

Helgen...

I fredags blev det lugnt, arbetade sen blev det en lugn kväll hemma, såg lite på tv och gick o la mig tidigt..


Lördagen började med att jag var i sörping på innebandycup, inget jag räknade med när jag vaknade, så var där nästan hela dagen kändes det som. Träsmak i rumpan kan man lugnt säga. Sen var det bara att åka hemma, käka lite, se på ifk och göra iordning sig. det var dags för överraskningsfest i Gårdeby hos henkas gamla klasskamrat ffrån gymnasiet. Vart en riktigt trevlig kväll.. Avslutade kvällen på MC.


I söndags ringde mamma typ och väckte mig så vi tog oss en promenad i skogen. Sen bar det iväg hem till henne och fikade och käkade mat, sen hämtade vi mormor och tog oss en sväng på stan. och avslutade gårdagen med att spela internmatch med fotbollen, riktigt kul..


Idag blir det en lugn dag förhoppningsviss. Har tvättat eller håller på snarare, annars ska jag bara ta det lungt..

IFK-IFK

Idag 'r det IFK mot IFK... Tyvärr så leder Fel ifk... Ska iväg om en liten stund på överraskningsfest i gårdeby... Vi får se hur det blir..

Har varit och sett på innebandy hela dagen typ.. Sånt är livet..

Ledig..

Nu har jag varit ledig i alldeles för många dagar, imorrn är det dags för att börja jobba igen.. Måste ju ha pengar ju.. Har inte mycket jobb inplanerat denna månad, skönt på ett sätt och andra sidan kommer det att kännas i plånboken sen.. Sitter hemma och degar som vanligt när jag är ledig.. Va och tränade igår eftersom jag inte känt av min lilltå på ett tag vad är det första jag gör nästan då?? Joo jag stukar foten så klart, kändes inget speciellt fören jag kom hem.. Är så himla typiskt mig...

Städat lite idag, dragit med dammsugaren...
Kollade på tapeter igår, guu jag ska tapesera om hela lägenheten men först är det sovrummet som behöver sig en uppfräschning tänkte göra det för skattepengarna jag får tillbaka tror jag och då blir det att skaffa sig en ny säng med för den andra ramlar ihop när som helst.. Älskar är göra om hemma skulle kunna göra det varje dag om jag fick det...

Ikväll blir det att åka till sörping, äta tacos och se på hockey LHC.HV71
Ikväll är det ju IFK med.. Men det är inte lika roligt...

Om man skulle sätta sig och plugga lite matte då.. Måste bli klar med det nån gång...

Söndag!

Vaknade tidigt som vanligt.. Gick upp och pluggade matte, sen ringde mamma och vi gav oss ut på tipspromenad i det fina vädret.. Guu, vad skönt det var ute.. Sen bar det iväg hem, loppade mig i soffan en stund och åkte sedan till dhurmagasinet där jag inhandlade nya fiskar.. Så nu är det lite mera fiskar i akvariet.. Sen fixade jag lite gott käk, ugnstekt kyckling, ris och grönpepparsås.. Sen var vi bjudna, eller vi snarare bjöd in hos hos henkas syster för att spana in hennes nya lägenhet.. den var faktiskt riktigt fin för att vara hyresrätt, nyrenoverad med nytt kök.. Guu vad jag blev sugen på och flytta.. nu sitter jag här och degar..

så är det...

hopp, det gick inte så bra och jobba.. sjukt ont i tån när jag försökte igår.. Eftersom jag inte får någon sjukersättning så ska jag stämpla en vecka för att komma iform med tån.. Igår var vi hemma hos pappa och käkade tacos och sen åkte vi till konstgräset vid idrottsparken och såg på fotboll.. tyvärr förlorade mitt lag..
Sen åkte vi hem och såg på film "På smällen". Riktigt bra faktiskt..

Idag vaknade jag tidigt.. Inte gjort så mycket förutom och pluggat matte. gick en lite runda förut men det gick inget vidare, tån gjorde svin ont... Sen var vi hemma hos en kompis och inspekkterade hans nya lägenhet.. den var riktigt fin.. Sen har ja inte gjort mycket.. sett på körslaget.. tur att siw malmqvist åkte ur hon var usel.. Hoppas på att Agnes ska vinna..

Klanten själv

Jaha då har otursveckan fortsatt, har varit med en hel del under den senaste veckan men det idag var det värsta..
Skulle gå in och hämta en sak i datarummet, slog i foten eller tån, fick ass ont och har det fortfarnade.... En spricka i den.. Så klantig man kan vara asså jag tror jag dör... Kan bara hända mig, andra händelser under veckan. har spillt ut en hel kanna saft vilket inte var lite, sen har jag glömt att ställa dit kaffekannan när jag bryggde kaffe så detvar kaffe i hela köket på jobbet, sen gick avloppssystemet till våran desinfektionsmaskin sönder när jag höll på och städade i sköljen så det bara forsade ut vatten i hela sköljen.. Gud nu får det vara slut på det här..

Helgen..

Ihelgen har det varit lugnt...
Jobbade i lördags en liten stund.. sen blev det kalas och kina mat....
i söndags blev det hockey fest LHC-FBK
RSS 2.0