110515

Inatt ska vi gästspela på mitt gamla jobba.. Det känns konstigt och säga gamla jobb men det är ju det och det kommer vara grymt roligt (hoppas jag iallafall)..
Saknar dem grymt mycket och hoppas att jag en vaker dag kommer hamna där.

Ihelgen har jag konstaterat är henka och jag är fotbollstokiga. Fyra matcher på två dagar.
Lördagen blir det att titta på när henka spela för att sedan stanna kvar i söpring och kolla på dem.

Idag blev det först att kolla på mitt älskade haga för att sedan bege sig till Parken för IFK.

Fotboll är livet för tillfället men nästa helg bär det av till Göteborg...

110512

På min 30 minuters cykeltur hann jag blir rätt irriterad.
Dom ska för det första alltid klippa gräset när jag är ute (Pollenallergiker), cyklister som inte fattar att man ska åka på högersidan som man håller på att krocka med, bilister som pratar i telefon så man nästan blir påkörd och dropen på mosen så går ringklockan sönder... *suck*
Nu lägger jag mig...

110509

Underbart att äntligen ha kommit igång med löpningen nu med.
Nu har jag en grund och den ska förbättras.
Även fast streckan inte är så lång så är det en bra början..

110508

Jag får ångest av att sova hela dagen när solen skinner ute men sånt är livet...

Hoppas nu på att solen kan titta fram lite när jag är ledig i veckan sen.

Sista träningspasset för denna vecka ska nu köras...
Vattenträning i Oasen..
Undra hur lilla jag kommer må efter det när jag redan är helt slut i kroppen ;)

110503

Jag trodde inte mina ögon när jag skulle åka hem från jobbet..
Det snöade massviss i metropolen Hageby.

Lat som jag var tänkte jag att jag skulle byta spårvagn när jag åkte hem eftersom det var så kallt. Men jag kom bara en hållplats efter bytet mot min färd hem. EN olycka vid haga gjorde att jag fick stå och hacka tänder i cirka 20 minuter innan jag kunde hoppa på en spårvagn igen. Och inte nog med det så var det ju fel spårvagn så jag fick gå från haga he,. Jag är inte lat men på morgonen efter att ha jobbat i 10,5 timma är man som en zombie och inte orkar gå, glad om man orkar ha ögonen öppna hela vägen hem. Väl hemma som en isbit var det bara att bädda ner sig i sängen och sova.

Ikväll ska jag ha en "unna dig själv kväll". Vilket innebär att jag bara ska vara, pyssla om min fötter lite, äta gott och bara vara. Älsklingen ska iväg hela kvällen och jag har ju jobbat en del så nu är det dags att unna sig lite för att nästa vecka ta i med hårdhanskarna igen.

Har ju även fyllt år med.
FIck det jag önskade mig och är supernöjd men det bästa av allt är nog mitt fotbad. Fotmassage och bubbel och allmänt underbart för mina små fötter. Fick även en lady shave, presentkort, spel, böcker och självklart min servis jag samlar på. Bara längtar tills den är full så man kan använda den på riktigt.

När jag var tolv tyckte min pappa och farmor att jag skulle börja samla på någon servis och jag fick själv välja vad jag skulle ha för någon så jag valde denna:Jag fick även välja bestickMen besticken har jag fått fullt av så det är bara lite serveringsbestick som saknas.
Och jag är väldigt glad för att jag har börjat samla på dessa för det är en väldigt stor kostnad om man ska köpa en sådan själv. Nu vill jag bara ha glas som passar till det här med. Ska titta ut några och kanske köpa mig dom eller så fyller man ju år på nytt så får önska mig dem då.
Jag är lite orginel jag vet som samlar på sånt men det är roligt att ha..
När jag var lite avskydde jag ibland att då detta men idag är jag väldigt tacksam. Har sedan jag varit liten fått kaffeskedar och tårtgafflar av mamma och mormor men nu är det fullt och det är helt fantastiskt att ha detta.


RSS 2.0