100227

JIPPIE! Nu har jag en ordentlig diskmaskin här hemma, så underbart. Den blev riktigt bra! Var tvungen att provdiska i den igår och gud vilken skillnad det var.

Idag har varit en lång dag.
Först blev det att åka och titta på brottningsträningen som jag hoppar pga att jag har käningar i min hals igen men istället för att träna agerade jag fotograf och jag lyckades knäppa 430 bilder på 1,5h. De flesta var ju seriebilder men ändå. Så nu har jag lite att gå igenom och sedan lägga ut dem på våran hemsida.

Sen var det dags att åker ner till stan och fick Leos present till namnkalaset. Jag tror att vi har lyckats rätt bra med presenten. =) Sedan bestämde jag och Henka oss för att se på Farsan så vi blev kvar på stan och lunchade på stan innan. Passade även på att springa in på bokrean och köpa tre böcker med =). Sen blev det som sagt FARSAN och den var grymt bra måste jag säga. Verkligen en film att rekommendera.

Nu sitter man hemma ska pussla lite med bilderna från förut och sen blir det melodifestivalen och OS så klart!
Härligt att Sverige tog OS-guld i Curling. Hade gärna velat se hela men jag var så trött och stog bara ut till åttonde omgången sen gick jag och la mig. Nu håller vi tummarna för en guldmedalj på 3 milen ikväll..

100225

Igår var vi och köpte oss en ny diskmaskin, en som definitivt kommer fungera bättre än den gamla.
Imorrn kommer de och installerar den =)

Här är den den nya maskinen:

100224



Detta håller vi på med i skolan, dvs enzymer. Riktigt roligt. Blir kul att se våra resultat från labben idag

Usch!



Det här mötes jag av när jag gick ut i matsalen på jobbet. Helt sjukt. Allt detta på en balkong.
Och på andra avdelningen var det nästan värre, ska se om jag kan få en bild på den med.
Nu får det inte komma mera snö men dom som vet säger att det ska komma mera.
Vid Apelgården på gräsmattan var det nog nästan upp till höften på mig.
Tror nästan vi har mer snö här än vad dom har i norr.

100220

JAG VILL INTE HA MERA SNÖ NU!

NU FÖR DET TA OCH BLI VÅR....

100219

Igår var det invigning av overallerna i RYD. det blev en riktig lyckad kväll.
Kvällen började med att vi var ute i ryd:s pulkabacke och åkte pulk och grillade korv. Ett tips till nästa gång så ska jag inte ha tygskor! Sedan bar det av för att basta så man fick upp värmen lite igen =). och kvällen avslutades hemma hos Linus.

Idag är man lite seg men det är det värt. Tror att jag är en av dem som lär må bäst i klassen idag iallafall. Dagen består av pluggning, städning och inatt sen blir det jobb. Ska jobba tre nätter i rad nu så man kan tjäna ihop lite pengar till mars =)

100213

Dagen började med att jag var på väldigt dåligt humör, varför vet jag inte men man har väl rätt att vara det ibland hoppas jag så istället för att Henka skulle skjutsa mig till träningen tog jag på mig walkingskorna och gick istället allt för att inte bli förbannad på honom. Tur att man hade lite brottnignsträning så man kunde avreagera sig lite, synd bara att det fortfarande känns som om jag inte är helt kry sedan min bakterieinfektion men jag gjorde ett gott försök iallafall. Men nu är mitt humör på topp igen, skönt det.

Då har man sett nya Beck-filmen, den var grymt bra en film jag verkligen rekommenderar till er som gillar det gamla beckfilmerna. Sen blev det lördagsmys med tacos och melodifestivalen. En bra låt gick vidare iallafall. Manboy med erik, det var grymt bra synd bara att Hannas låt inte gick vidare, tyckte den var bäst men men.

Nu sitter vi och väntar på att OS-sprint i skidskytte ska börja och hoppas på en svensk medalj..


HEJA SVERIGE!!!

!

100212

Vad har vi egentligen internet till. Har suttit och sökt information om genexpression men inte hittat det jag är ute efter. Hur svårt kan det vara att förklara en sak vad det betyder och sedan ge det ett sammanhang? Eller är det kanske jag som inte är med på noterna.

idag kan jag trösta mig med att jag har minnet på min sida iallafall än så länge.

Drog värdens reva på armen av misstag med nålen jag skulle sätta fast mina märken med. Så klantig man kan vara.

I helgen ska jag sätta mig och pilla mid mitt namn på overallen. Har köpt tyg och klippt ut bokstäver nu ska dem bara på också. Någon som har ett bra tips om hur man får fast dem på ett byxben som går smidigt?

Dags att ta in på hemmet?

Jag vet inte vad det är med mig denna vecka men jag har blivit glömsk. kanske dags att lägga in mig själv??

Nae vars, Ingår glömde jag liu-kortet iskolan vilker resulterade i att jag fick ta tåget imorse. Jag glömde även mina vantar på bussen igår med men dem hann jag hämta. Busschaffören frågade om det var min dag idag eftersom jag var tvungen att förklara för honom att jag glömt liu-kortet när jag skulle hem och så kommer jag russandes efter mina vantar =). Idag var det glasögonen som blev kvar i labsalen men ska ju dit i morrn bitti så då får jag tillbaka dem. Var ju tvungen att ha labglasögon och då kunde jag inte ha mina egna. Men men hoppas det får vara slut på det här nu.

Det roliga idag var att vi har tagit fram kromosomer på våran lab. Ska bli kul och titta på den och klippa lite i dem nästa gång vi har kromosomlab.

Nae nu ska jag plugga det sista om mutationer...

100209

Då har halva denna veckan gått. Måste säga att man inte riktigt hänger med i skolan nu när man har varit borta en vecka men det var det värt. Och självklart var det bara att sätta sig och plugga med en gång.
Just nu läser vi om genteknik vilket är väldigt spännande men något jag aldrig skulle kunna tänka mig att jobba med för det är alldeles för stort ansvar om man skulle göra fel. Det finns ju trots allt väldigt strikta lagar om genetik.

Idag har plugganet bestått av mutationer

Annars händer inte så mycket roligt. Införskaffade mig ett par jeans idag då mina gamla har gjort sitt sista. Två par för 248:- det tycker jag var ett bra pris. man blir lite snål när man har blivit student. Men men

100206

Hemma efter en veckas skidsemester. Men inte kan man vara hemma och bara ta det lungt för ikväll ska vi till Sörping och käka på Sportsbar med en massa andra personer. Får se hur det blir. Hoppas iallafall på god mat.

Men som sagt lite vila vårre inte helt fel men det får vänta till en annan dag för imorgon ska jag följa min lagkamrater när de spelar fotboll, NT-cupen och heja på dem eftersom jag inte har varit med då jag har varit i fjällen menska allt hålla tummarna hur tidigt de än spelar. Väntar bara med spänning när deras första match är men de är lite sega på att lägga ut dem på NT-cupens hemsida. Kanske går fortare att skicka ett sms till tränaren.

Bilder från fjällen kommer så småningom då de är på fel dator =)

Fjällen!

Här kommer en snabb uppdatering från fjällen!

Det har varit en helt underbar vecka med en massa skidåkning, dock återstår en dags skidåkning innan det är dags att bege sig hemmåt.

Det har varit rätt så kallt -20 grader som kallast och idag var termometern uppe på -6 grader bara med en massa snö så det är väldigt tungåkt i backen men men. Första två dagarna tittade solen fram med =) Men det har varit en massa härlig skidåkning.

Någon viskade i mitt öra och sa att det har varit snökaos hemma! Tur att man inte har behövs bekymra sig om det.
RSS 2.0