101127

Igår färgade jag håret. SÅ nu är jag brun/röd hårig. Är så himla nöjd. Synd bara att jag glömde fråga vad hon som gjorde det hette så hon kan göra om det igen. Men men.. =)

1 av 5 nätter avklarade..

Jag längtar tills julfesten med bästa arbetskamraterna

SalamiKommer äta salami för hela slanten resten av året. tur är väl att en ska till Henkas syster så vi har bara två men ändå.. =)

Julfint(Dekorationen blev inte riktigt som jag tänkt mig)(VÅran adventstake)(Detaljer)(Den tar upp hela soffbordet)(Gårdagens inköp =))(Kommer bli så fin när den blommar sen)

101126

Dagen började deppigt då min häl gör något fruktansvärt ont..

Men blev genast mycket gladare när jag bokade tid för att fixa håret =)

Och nu till på köpet har jag och henka bokad bord på fiskmagasinet ikväll innan jobbet.
Känns ändå som dagen kommer bli bra.. =)

101123

Kan vädret bestämma sig om det ska vara höst eller vinter?

101122

JAG ÄR LEDIG =)

101119

Vilken morgon det blev på jobbet. Det var nog första gången jag verkligen tappade humöret. Försökte men det gick inte. Det som gick så bra hela natten. Nycklarna var inte uträknade när vi skulle räkna in dem. Och så kom vi på att vi glömde körjournalen i bilen. Och vart är bilen när vi ska hämta den då?
Joo den har hemtjänsten på dan redan åkt ut i. Då blev jag arg jäkla skit säger jag bara.
Men men så är det tydligen på teamet.

Nu blir det mys innan det är dags för jobbet igen...

101118

Då har förkylningen i halsen blivit värre. Men tur vad så hjälper det me dlite Mollipect =)..

Har precis avklarat 1 av 5 nätter. Och nae jag är inte galen. De två första nätterna är bara kortnätter det vill säga 02:00 till 07:00 vilket är ev väldigt konstig tid men riktigt skönt faktiskt. Synd är det om Henka som får gå upp i natt och skjutsa mig för spårvagnar går det int eoch jag sätter mig inte på en cykel mitt i natten. Räcker allt med att gå mellan bilen och porten när vi jobbar.

Min Sjukhus diet går riktigt bra faktikt trots att jag inte riktigt har följt den. Men de sista dagarna nu är det järnet med den. Kanske blir en sådan kur till sen innan jul vi får väl se.

Snart är det advent guu vad jag längtar tills dess.. En julstjärna är redan uppsatt i fönstret var ju tvungen att se hur den blev och så orkade jag inte plocka ned den igen. Och Amaryllisarna börjar sakta men säkert blomma bakom gardinen så de blir nog fina till advent =).Nu längtar jag till lönen så man kan fixa resten och alla julklappar..

101116

Idag skinner solen. Guu vad glad man blir när det är fint väder. Tänkte att jag skulle ta en promenad ner till Stallet sen där vi har hand om bingon med fotbollen idag. Tyvärr har det väl hunnit bli mörkt ut men men.

Annars blir det nog lite röj här hemma, eller så mycket är  det inte. En diskmaskin som ska plockas ut, en säng som ska bäddas och lite annat smått och gott...

Min förkylning har satt sig i halsen.. Blää men snart är den förhoppningsviss borta (om man har tur vill säga)

Nu är Idre betalat och klart så nu är det bara skirdor och liftkort som ska betals med men det blir väl vart efter sen med tror jag. kan vara skönt att ha det avklarat innan man åker..

101115

Ibland förstår jag mig inte på folk.
I lördags kväll när jag kom till jobbet var det en tjej som tjatade på att hon skulle få gå hem eftersom vi ändå redan var där. Klockan var då 20:50 och hon hade kvar tio min av sitt pass.

Imorse kom hon 07:10 och hon började 07:00 och tro inte att hon kom och löste av mig, nae hon skulle först lämna väskan i skåpet (det kan jag förstå) men hon stod säkert och pratade med personalen i 5 min sen kom hon på att hon skulle ha te och gick och gjorde det så kl 07:20 fick jag gå hem och då var mitt pass slut för 20 min sen. Hur tänker dom?
Nästa gång reser jag mig 07:00 och går hem. Ord och inga visor.

101111

Hälsporre, hälsporre och hälsporre...

Joo det är sant den är tillbaka fast i andra foten. Det kunde bli så sa doktorn så det är bara att ta vila från fotbollen tills det blir bra *suck* men så är det, man ska vara rädd om sina fötter. Får väl ge mig själv en spark i rumpan och gå ner i gymet i källaren och cykla och styrketräna lite.

 *suck* *suck* och åter *suck*

101107

Nu är jag inne i en period när jag bara tänker en massa. Både bra och dåliga saker men jag får ingen klarhet i det.

Måste ändå säga att mina deppdagar sakta men säkert börjar försvinna vilket är mycket skönt.
Min åtgärd hjälpte förhoppningsviss.

Nyss hemkommen från lagfest.. Mycket trevligt. Mycket skratt, god mat och trevligt sällskap. Bättre kan det inte bli.

Jag GILLAR rotmos. Vad har det tagit åt mig nu då...???

101105

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det pappas fördelsedag Hurra Hurra Hurra!
Var och firade pappa förut som fyller år idag och det bjöds på flamberar fläskfilie med hasselbakspotatis. Mumma säger jag bara.. Nu är man nyss hem kommen. Har åkt spårvagn ut till Hageby nu så nu behöver man inte göra det mera. Ibland är det skönt att ställa bilen hemma och inte behöva tänka på den.

Nu är feber bort och förkylningen sitter nu endast i näsan förhoppningsviss. Så imorrn ska vi se om kroppen orkar två träningspass. Vi börjar med ett, lite brottning och ser sedan och den håller till fotbollsträningen och där imellan har jag bjudit in mig hos farmor på rotmos.

Igår var det revaxör i örat som gällde och imorse spolade jag bort skiten som satt där så nu är ena örat fixat nu är det bara ett kvar.. Sen hör jag ALLT =)

Imorrn blir man gräsäkling i tre dagar andra halvan åker till England på fotboll med bror hans. Så dom får ha så trevligt medan jag ska styra här hemma och försöka lura med mamma på en promenad på söndag... 

101104

En liten skiten förkylning har drabbat mig med den hade med sig feber också.. Blää säger jag bara men så är det så det var ju lika bra att vara hemma från jobbet och kurera sig lite. Hoppas jag känner mig bättre tills på lördag då det är en hel träningsdag. Vi får väl se. Känns som om febern är påväg bort.

Var förut tvungen att bege mig till Sörping sjuk och dan och fixa hjulinställningarna på bilen så vi inte behöver köpa flera nya däck för nu får det vara nog. Klarade det nätt och jämt. Blev en lite promenad medan killarna fixade bilen. Passade på och köpa lite revaxör och fetvadd så kanske jag kan få loss på skiten som sitter i örat någon stans och har irriterat mig i en månad nu.

Nu är jag inne på andra säsongen av Skärgårdsdoktorn.. Guu vad jag gillar den serien. Synd bara att den inte går längre på tv. Undrar hur fort man glömmer en del tv program för jag kommer inte ihåg mycket av dessa avsnitt än så länge..

Igår körde jag och Ida en filmdag i mjukisbyxor men en massa nyttighet och onyttigheter. Ibland behöver man sådana dagar.
RSS 2.0