110329

En vilodag så nu kör vi järnet igen.

Har verkligen fastnat för easylinen nu och har hittat två easyline pass i veckan som jag kan gå på så nu är hela veckorna fullbokade med en massa träning. Till på köpet så är det fotboll med så nu är det bara att ge järnet.

Idag har jag genomfört ett easyline pass som var som hittat för mig.. Och nu ska väskan packas om till fotbollskläderna istället...

Tyvärr blev fotokursen uppskjuten till att börja med..
Nu är äntligen vårn på g med så jag kan ut och leka med kameran.

110328

Ny vecka med nya utmaningar.

I fredags bar det av till Stockholm på trädgårdsmässa.. Man blir ju helt såld när man kommer upp och väldigt sugen på att skaffa trädgård. 4 timmar var lätt att fördriva. Och självklart handlade vi en del. " Orkidéer så klart, lituaiska groddar som jag ska odla och så lite kryddblandning på grönsaker.

Här bjuder jag på lite bilder

Annars har helgen bestått av träningsläger, träning och jobba.
Men nu är man ledig två nätter så nu ska har tränas för fullt =)

110324

Dagen innan löning..
Deklarationen är inlämnad och det var ett bra besked i år med.
Träningen är i full gång.
Imorrn väntas trädgårsmässa i stockholm.
Och en hel helg med jobb och träningsläger =)

Är precis hemkommen efter ett jätte tufft Easyline pass. Är nu helt slut efter två dagars easyline och cykel.
Kan ju säga att jag kommer ha en härlig träningsvärk när jag vaknar imorrn men tänkte jag skulle mjuka upp musklerna lite med lite vattenträning på morgonen innan det är dags för att gå en hel dag.

Idag ska jag slappa i soffan hela kvällen..

110322

Träningsveckan som varit:
Måndag - simning
Tisdag - Zumba
Onsdag - Cykel och easyline
Torsdag - simning + box & kick
Fredag - Vattenträning + simning
Lördag - Vila
Söndag - Vattenträning

Känner mig hurtig. Tyvärr har denna vecka inte börjat lika bra. Tanken var att jag igår skulle gå på ett pass men eftersom jag jobbade natten och hade personalmöte och skulle jobba igen kända jag när jag vaknade att jag inte skulle hinne eller orka så det blev att avboka sig tyvärr.. Tyvärr kommer träningen att få anpassas lite efter hur jag jobbar men mitt mål är att för tillfället komma iväg på tre pass i veckan.

Denna vecka står det lite roliga saker på schemat. Fredag blir det träfgårdsmässa och lördag & söndag blir det en form av träningsläger med fotbollen. Inte för att jag kommer att kunna köra så mycket fotboll men jag kommer iallafall vara närvarande =).

Idag är jag men jag tänker inte ställa om mig för att vara ledig en natt utan har sovit bort halva dagen så..

110317

Härligt trött efter ett superbra Box & Kick pass..
Har verkligen hittat mina träningsgrejer nu och boxen är nog ett av det roligaste.
Man får ut så mycket av det och det ger verkligen massviss. Man kan även få ut sina aggretioner med vilket gör träningen ännu mera effektiv.
Detta är en bra vecka men mycket bra träning. Nu väntas bara två vattenträningspass i Äventyrsbadet, sen är min träningsvecka över.

Nu står tv:n på tur. Landskampen, lyxfällan och Big Brother!

Säger bara Gurkan! Världens skönste kille. Nu visar han verkligen sina sidor, de bra sidorna. Igår låg vi dubelvikta här hemma när de skulle äta sur strömming..

Någon av dessa två ska vinna, absolut mina favoriter:110316

Mådde piss hela natten på jobbet och började starkt fundera på om jag fått bihålsinflammation. Trodde verkligen att det inte skulle bli någon träning idag.
Men efter att ha tagit lite nässpray och lite sömn var förkyningen och känningarna borta.

Nu har man testat det mest på badhuset och känner att jag har hittat mina grejer men tur i oturen är det flera stycken saker som är roliga så det får väl bli lite variation och sen får vi väl se hur det ser ut med fotbollen när vi går ut och börjar träna ute på gräset så kanske jag får välja bort något. Men det är sen senare tidsfråga.

Idag stod det iallafall cykel & easyline på schemat. Aldrig testat det förut. Cykeln var nog inget vidare roligt men easylinen kändes som att det gav lite Nu tog jag ju inte i för fullt men det kommer det definitivt göra nästa gången.

För er som inte vet vad det är är det en form av cirkelträning/stationsträning med maskiner. Varannan gång kör man maskin och varannan gång kör man på en step men olika övningar. Ingen konditionsträning direkt men ordentlig styrketräning...

En bild på hur det kan se ut:

110315

Då har förkylningen drabbat mig också. Ibland undrar jag vart allt snor bildas ifrån. Näsan är precis fnassig efter allt jag snytigt mig men tur är väl att det är på bättreingsvägar så jag kan fortsätta med träningen.
Hoppas snart att träningen börjar ge lite resultat så man blir ännu mera peppad att träna.

Veckan började med en utbildning i Hot och våld (personlig säkerhet), besök gärna hemsidan www.personligsakerhet.se . Måste säga att det var en väldigt intressant och lärorik utbildning. Man gick därifårn och kände att det för en gång skull gav något. Fick lära oss hur man unviker hot och våld dvs. förebygger men även om det nu skulle uppstå hur man kan ta sig loss från vissa "vanliga" grepp och ställen utan att skada brukaren och fortfarande behålla förtråendet man har byggt upp. Sen är kursen främst riktad till personal som arbetar på ställen där hot och våld kan förekomma men lite nytta kan man ha av det privat med.

Träningsveckan började lungt, Anna och jag simmade en lite sväng igår. Idag blev det upp tidigt för att simma en sväng med mina två andra träningskamrater. Känns skönt att ändå kunna träna även fast man inte är hundra. Ikväll väntar zumba, som jag längtar, och sedan har jag tre träningspass till inbokade denna vecka så nu hoppas jag verkligen att förkyningen ger med sig till imorrn men det känns som det.

Avslutar med att bjuda på en bild på mig själv från i lördags..

110312Som sagt jag älskar orkidéer. Jag räknade att jag hade 12 stycken. Börjar känna mig som en lite samlare =)

110310

Box & kick var ju super roligt men guu vad jobbigt det var. Det kommer jag absolut att fortsätta med.
Jag vet ju en som inte kommer ta sig upp ur sängen imorrn

Ända nackdelen är att jag för tillfället börjar känna mig hängig. Näsan rinner men förhoppningsviss är det bara tillfälligt. Det ska inte komma och få förstöra träningen när jag äntligen har kommit igång nu.
Imorrn väntas vattenträning i Oasen.
En hel helg med vila och på måndag kör vi lite kondition med fotbollen.. Testa och belasta foten för fullt och se hur mycket det håller.. Nu har det ju varit bra ett tag och vi får hålla tummarna för det..
Tisdag kör vi tredje passet med zumba. Bara längtar tills man känenr sig någolunda säker med stegen så man kan gå på ett ordentligt pass.. Men jag säger bara att det är tur att det finns ett pass för nybörjarae för man är helt lost i början..

Och det bästa är att vi är några tjeje som kör nu så man blir ju mera motiverad att gå än vad man är när man är själv..

110309

Jag börjar känna mig som en liten träningsnarkoman..
Nae vars så farligt är det inte men jag försöker iallafall komma iväg och träna en gång per dag och då är det mest simning som gäller för tillfället.
Har ju testat zumba två gånger nu och måste verkligen säga att jag är överförtjust i det. Det kommer jag att hålla på med ett tag framöver. Men än så länge är det nybörjarpass som gäller. Det är lite knepigt i början.

Ingen som kan ladda hem zumba dvd åt mig?
Jag får väl ta och önska mig den när jag fyller år så kan jag stå i min ensamhet och dansa =)

110302

Simning och ett easyline pass inbokad.
Träningskläder och träningsskor inhandlade så nu kör vi.

Imorrn väntas simning och sedan en halvdag på jobbet med utbilning i brand och dokumentation.
Spännande, men ser mest fram emot utbildningen om två veckor då Hot och Våld står på schemat.

Börjar sakta med säkert komma in i arbetet och mycket är väl tack vare de underbara arbetskamraterna jag fått.
Utan er hade de inte funkat alls.
På onsdag ska det på anställnignsintervjuv på ett jobb ute i krokek. Avståndet i säg gör inte mycket men den låga procentsatsen på 65,14% känns inte så rolig. Men ska ut och prata med chefen och se vad man kan göra åt saken. Man kanske kan lösa det och då tar jag det men det hänger på att det blir mera än 65%. Trivs så bra med det jag jobbar nu och hoppas att jag får en tjänst med samma procent eller mera. Har sökt varenda jobb som undersköterska inom norrköpings kommun så något napp kommer man väl att får men jag vet inte om jag vill ha alla men men..

110301

Nu är jag igång igen så skönt.. Har ju blivit lite si och så med det under sportlovet..

Idag testade jag Zumba, sjukt roligt men väldigt svårt. Tur att det är ett nybörjarpass så man kan lära sig lite.
RSS 2.0