Gott nytt år!!

Gott nytt år på er alla! Kommer nog inte att sitta här något mer eftersom vi får främmande snart. Håller på med maten just nu, lite förberedelser. Blir och äta rätt så sent eftersom en av de som kommer jobbar länge.

Madagaskar 2 var så där, ingen höjdare direkt...

Madagaskar 2

Ska och se Madagaskar 2 snart. Men Henka, hans moster och kusin. Får se om den är rolig.
Såg att Wallander har premiär snart med 9 januari, synd bara att man inte kan gå då.
Sen var det premiär på Män som hatar kvinnor den 22 feb eller vad det nu var, den måste man ju med se när man har läst boken.

Ska se om tvätten är färdig så man kan åka snart...

Vad ska jag ta mig till??

Vad ska jag ta mig till?
Det är inte bara och glömma.

Tisdag kväll...

Har varit och handlat till imorrn nu, var även en sväng på systembolaget och köpte Champange eller snarare mosserande vin men men, måste ju hålla mig i skinet eftersom jag ska upp och jobba på torsdag, så det blir lungt, tänkte iallafall unna mig ett eller två glas champange. Har ju timmar så får ju gå och sova en stund då med.
Jennifer och Ida kommer hit med.

Imorrn bitti ska jag ha tvättstugan och så ska jag förbereda fläskfilen till kvällen med, måste ta fram den nu annars tinnar den inte. Funderar även på om vi ska gå nyårspromenaden kring strömmen, det var så länge sedan jag gick den men men är ju inte dags förren imorrn eftermiddag så har ju ett tag att fundera.

Nu ska jag fortsätta se American Pie på tv:n.

Suck...

Har hänt en hel del på sistonde, bland annat har min dator pajat så vi har fått köpt en ny dator, sen har det ju varit jul och allt, med en massa julklappar och firnade, sen har det även varit jobb en hel del. Annars har det varit rätt så lungt om jag ska vara riktigt ärlig.

Länge sedan...

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen, har nämligen inte haft varken tid eller ork att sätta mig vid datorn och skrivit.
Har inte gjort så mycket i Jul, mest jobbat, har lite bråttom ska iväg till mamma och fira lite jul och tänkte vara duktig och ta spårvagnen.

Julklapp...

Idag fick jag julklappen från jobbet, ett presentkort på 200kr på Presentkorttorget.se att välja ett present kort för som passar en själv. Har precis varit inne och valt ett på Åhlens fanns i princip de flesta vanliga butikerna på stan men tog på Åhlens eftersom de har så mycket att välja på och mycket heminredningssaker som jag gillar, ska passa på när det är mellandags rea och se om jag hittar något roligt till hemmet då..

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min bok för imorrn blir det att gå upp tidigt och skjutsa henka och sedan själv åka och jobba..

Natti natti!!!

Dan före, dan före dopparedagen...

Då var det bara två dagar kvar till julafton och jag har städat hela lägenheten nu en sista gång, skurat golven riktigt noga =). Så nu är flickan helt slut vill jag då lov att säga, tänkte först ta mig en sväng ute men jag konstaterade att det var bättre att städa hemma för imorrn kommer jag inte att orka det, skönt med lite julfint innan julafton. Imorrn ska jag ju ner på stan och köpa den sista julklappen till henka. Nu ska jag göra mig lite mat och sen är det jobbet som väntar 14.00-21.30, ska passa på att ta hem min julskiva jag glömde på jobber men men...

Nu ska jag äta lite soppa :P och sen ska jag läsa lite i min bok jag håller på med.

Grattis morfar på födelsedagen!! =)

Snart...

... är det julafton. Förstår inte vart tiden tar vägen. Nu är det bara tre dagar kvar, synd bara att vi inte har någon snö ännu men det ser lovade ut enligt SMHI fast dem kan man ju aldrig lita på som vanligt.

Idag är det fjärde advent

Sjuk eller?

Usch jag har mått illa precis hela dagen lång, folk börjar prata om att de har haft magsjuka och självklart börjar man associera illamåendet till det men förhoppningsviss är det någit helt annat, ska ju jobba hela jul och man förlorar så mycket på om man blir sjuk och dessutom är det ju jul och då vill man inte bli sjuk, men vi får hopas att det är något annat men om inte annat så lär det märkas i natt eftersom man oftast blir magsjuk på natten då magen kommit till ro..

Idag har man inte varit hemma sen klockan 10 på förmiddagen, Först var det match i söpring, henka spelade och sen var det match i Linköping och henka skulle sitta bänk, så har varit och tittat på dem. Åkte på och vara barnvakt med på matchen i linköping, ungen skrik i början men sen lugnade han ner sig när han fick en innebandyboll.
Nu på kvällen har vi haft "lilljul" hemma och Tobbe & Hanna. Det bliv tomtegröt och julklappspelet. Jag fick med mig ett tomtepar, polkagrisstänger, ljuslykta och pepparkaksklubbor och henka fick en tomte. Ska lägga mig på soffan en stund, ska hämte henka sen de har nämligen julfest med innebandyn, får se hur sent det blir..

Stan...

Då är man hemkommen från stan. Har köte present åt morar och åt farmor. Så nu har jag bara en sak att köpa och det är henkas julklapp, sen har jag vissligen en syster som fyller 15 år den 1 Januari men det är de ju ingen bråska med att köpa. Käkade även tacotallrik med, rikitgt gott som vanligt.

Konstiga drömmar...

Förstår inte att man kan ha en sådan fantasi när man drömmer. Man kan ju i stort sett drömma om vad som helst. Hade världens sjukaste dröm inatt och så vaknar man och undrar om det verkligen kan hända i verkligheten. Och jag svarar mig alltid "Det är bara en dröm" Vilket känns skönt att svara sig själv ibland.

Idag blir det åter en lugn dag om dom inte får för sig att jag ska jobba men det tror jag inte. Annars är man ledig fram till måndag, ska bli så skönt. Har bestämt mig att jag bara ska ta det lungt, läsa mina böcker och slappa för det är precis vad jag i dagens läge behöver...

Räksmörgås...

Har varit nere på stan en stund och byt Johannas shorts och sen har jag köpte en klänning till jul med, tror jag ska ha den, den kändes bra iallafall.. Hittade en jätte fin med rosor på men den fanns inte i min storlek =(.... Ska se om den kanske finns imorrn. Gick förbi lindahls och fick sen räksmörgåsarna så bestämde mig för att köpa en och gotta mig på ikväll. har även gjort lite goda grönsaker som jag ska tugga på till bonde söker fru =)..

Titanic

Sitter och ser på Titanic, visst är den bra men man har ju sett den så många gånger och dessutom är den så lång, får se om jag orkar se hela annars lägger jag mig tidigare... Tillbax till tv:n

Trist väder...

Nu tror jag att det har varit så här i flera veckor nu, bara solen kunde titta  fram en lite stund iallafall. Man orkar liksom inte med dagen när den är så grå och mörk. Känns som om man är instängd eller något. Vill ha sol NUUUUUUUUU!!!

Idag har det blivit en lugn dag, har styrt lite här hemma, diskat och lite sen har jag bara tagit det lungt, läst en bok och lite. Funderar på vad jag ska göra för mat, henka jobbar över idag så får ju äta själv men men.. Bäst och slänga ihop något för magen kurrar...

Helgen som varit!!!

Fredagen som sagt bjöd på Julshow på borgen med en massa god julmat. Kan ju inte säga att showen var direkt bra. Var bättre för två år sedan när vi var. Vi hade väl inte världens bästa platser direkt heller men men. Kvällen slutade iallafall med att vi fick gå från borgen och hem eftersom spårvagnen hade gått och det var över 30 min tills nästa kom så. Men men man gick ju bort julmaten iallafall...

Lördagen började med att jag gjorde iordning smörgåstårtorna till Johannas kalas, sen bar det iväg och köpa en julgran som jag pyntade. Den blev faktiskt riktigt bra om jag ska vara ärlig. Sen passade jag och Henka på och åka skidskor när Johanna hade skiskokalas var ju inte igår dirket man stod på ett par skridskor. Kvällen slutade med att jennifer och Ida kom och vi käkade kinamat och byte lite julklappar =).... Sen hade vi en trevlig liten pratstund med.

Idag fick jag ställa klockan så jag kom upp för jag hade två smörgåstårtor som väntade på att bli garnerad. Tog hela förmiddagen och sen bar det iväg och firade Johanna med släkten, trevligt var det. Sen har jag bara sett på film och suttit vid datorn.

Fredag...

Idag har man jobbat hela dagen lång vill jag då lov och säga. Men vi har haft det lite mysigt på jobbet, bland annat så har vi haft ett luciatåg och så har vi haft lite lussekaffe men men så är det.

Snart bär det av till borgen för att gå på Julshow och äta julbord. Det blir trevligt..

Onsdag...

Börjar känna mig lite hängig får jag då lov att säga, vet inte om det beror på att det är så grått och trist ute eller om jag håller på att bli sjuk. Får se hur det utvecklas, men hoppas inte på någon sjukdom iallafall för jag har så mycket inplanerat nu så. I och försig är jag ju ledig en vecka vilket känns skönt men å andra sidan är den välbehövlig men men så är det.

Så här ser det ut fram till nyår:
Torsdag - tvättstugan och jobba
Fredag - jobba 7.00-15.00 och sen är det julshow
Lördag - min syster ska ha skridskokalas och ska vara med och hjälpa till och dessutom ska jag hinna göra botten på smörgåstårtan plus att jag, Jennifer och Ida ska byta julklappar med varandra.
Söndag - måste göra det sista med smörgåstårtan och sen är det kalas för syster yster

Måndag - Ska jag försöka hinna träna lite
Tisdag - leidg än så länge
Onsdag - ledig med
Torsdag - tänkte jag och jennifer gå en sväng på stan
Fredag - då väntar ungdomshälsan och sen ska vi fira farmor som fyler 70 år
Lördag - Ev baka julgodis hos Monnika och sen är det grötkalas hos Tobbe och Hanna
Söndag - Fira morfar

Måndag - jobba 14.00-21.30 så har jag en julklapp kvar att köpa som jag äntligen har listat ut vad jag ska köpa =)
Tisdag - 7.00-14.00 plus delegeringssamtal med sjuksköterskan. Gröt hos Marie på kvällen
Julafton - Jobba 7.00-12.00 sen blir det att åka till gammelmormor Lisa och fira lite jul sen efter det bär det av till Söderköping
Juldagen - Jobbar 7.00-12.00 och 15.00-21.30
Annandagen - Jobbar 14.00-21.30
Lördag - Jobbar 6.45-15.30
Söndag - Jobbar 6.45-15.30


Måndag - ledig
Tisdag - ledig
nyårsafton - ledig (än så länge)

Tisdag...

Har precis skjutsat henka till jobbet, snart dags för mig själv att åka till jobbet med. Brukar inte vara inne så här på datorn med jag var tvungen och kolla om antagningsbeskedet till SSK har kommit och det hade det. Jag är reserv 100 på betyg och reserv 45 på högskoleprovet så nu får vi hålla tummarna för att jag kommer in. HOPPAS! Det ser ju ganska så bra ut iallafall, känns bra det för vill verkligen plugga. Men men..

Söndag...

Ju, vad tiden går fort måste jag säga. Idag är det redan andra advent, helt sjukt. Har jobbat hela helgen lång så det har inte blivit så mycket att göra, igår jobbade jag delad tur och var helt slut när jag kom hem så gick nästan och la mig med en gång. Idag har jag precis slutat nu så idag blir det inte heller så mycket, Ska lägga mig framför tv:n ett tag sen tänkte jag att jag skulle ta hand om disken. Men men nu ska jag fixa lite och käka, älsklingen är i Sörping och baka pepparkakor men men. Får klara mig i min ensamhet ett tag..

GratisMode



Bli medlem på GratisMode

http://www.gratismode.se/?c=10277

Samla poäng och få presentkort m.m.
Allt 100 % gratis

Pepparkakshus.... =)

Nu har jag gjort färdig mitt pepparkakshus som jag skulle göra, skönt att få det gjort, nu är det bara lussebullarna kvar men de kanske jag tar imorrn eller på fredag, vi får se hur det blir med det.



Har köpt tomtar med till mitt lilla pepparkakshus... =)



21 dagar kvar till julafton, guu vad jag längtar... Hoppas bara på lite snö med till jul. Skulle vara mysigt..

Onsdag...

Då har halva den här veckan gått med, tiden bara springer iväg, förstår inte vart man gör av tiden direkt men men så är det.

I måndags blev jag inring klockan 6.45 på morgonen så det var bara att gå upp och göra iordning sig och knalla iväg till jobbet, Tvättstugan blev uppskjuten tills kvällen istället men det gjorde ju inte så mycket direkt. Det blev även lite städning med.

Igår så fick jag jobba igen, min 6:e dag i rad så ni kan ju förstå att man inte var världens piggaste på att gå upp på morgonen när klockan ringde. Men det vara bara att gå upp då med. Gårdagen blev lugn sen, tog mig en slappar kväll framför tv:n och gick och la mig tidigt, dvs tidigare än vanligt, tror jag somnade kring halv tio men det var skönt att äntligen få sova ut och inte behöva veta att man var tvungen att gå upp till jobbet.

Idag blev det som sagt sovmorgon för min del, välbehövligt vill jag då lova. Hade massa med planer för dagen som att ställa fram tomtar och det, dra ett tag med dammsugaren, men jag orkar inte, har så himla onte i kroppen idag så vet inte vad, har bara diskar men det börjar släppa lite nu när jag har vilat en stund men det är väl ett sätt för kroppen att säga ifrån när man har jobbat för mycket eller så har jag inte vant mig men ska verkligen tänka på hälsan först nu men först kommer julveckan och då är det 7 dagar i rad men sen efter det ska jag inte jobba mer än vad jag orkar och bara ta hand om mig själv ett tag, skulle ju vara skönt med lite massage eller något eller åka iväg på något spa. Men men tänkte iallafall att jag ska bygga ihop mitt pepparkakshus och sen hänga in tvätten så det ser lite roligt ut i vardagsrummet där tvätten just nu hänger.
RSS 2.0