120922

Har haft flera nere veckor. Humöret har pendlat upp och ned och jag har känt mig alldeles omotiverad till allt som har med livet att göra. Tror detta beror på det som skall hända på jobbet. Försöker hålla humöret upp men det går inte alltid tyvärr har min sambo fått lida för det.
Sömnen är inte som den brukar, iallafall inte när jag jobbat. Jätte svårt att slappna av. Ligger bara och tänker och om jag väl somnar ordentligt så har jag drabbats av huvudvärk eller så har det varit en gå av dag då jag måste gå upp. Men förhoppningsviss vänder det.
Och som grädde på moset har jag även fått en sådan himla halsbränna. Tror även att detta beror på jobbsaken.
Som sagt allt känns pest och pina.
 
Men mitt uppe i allt så har vi till största del gjort färdigt sovrummet. Nu är det bara fönsterlisterna kvar och elementskyddet så är det färdigt. Och det blev så underbart bra. Kan bara gå in och sitta och njuta. Allt är nytt inkl möbler.
 
(Lampan ska ej stå där, men den får för tillfället fungera som belysning i sovrummet då den lampan vi ska ha kommer på onsdag)
 
Ikväll är det Henka fritt, jag passar på och plugga lite och snart blir det att mysa ned sig i soffan och se på körslaget. Dock blir det en tidig kväll för mig då jag är helt slut.

120917

Då var jobbveckan avklarad och en hel vecka ledigt väntar.

Igår var vi på besök ute i svärtingen och henka fick ett hedersuppdrag. Han ska bli gudfar/fadder till denna lilla tösa :)

120910

I fredags var vi på Ikea och inhandlade garderober med inredning och en ny sängstomme. Tror det kommer bli super.
Målaren var ju här i torsdags och satte upp tapeten, är supernöjd. Blev bättre än vad jag trodde det skulle bli.
Lördagen spenderades hela dagen i sporthallen med herr DM. Mycket trött efter en hel dag men grabbarna vann ju sin grupp och gick vidare till slutspel så det var det värt ;)

120906

Då har jag gjort mitt i sovrummet, endast en omgång målning kvar.

120904

Renoveringen av sovrummet är i full gång.
2 av 3 väggar spacklade och slippade. Den tredje väggen är det målaren som bestämmer vad som ska göras på eftersom den ska tapetseras och troligtviss inte behöver spacklas. Det får jag reda på idag.
Tapeterna beställda: Randiga svart,blå med lite glitter i. Både jag och henka var överrens för en gång skull och då är det bara att köra. De andra två väggarna ska vara blå och så ska vi ha en hel vägg med garderober från IKEA.

EN ny sängstomme ska inhandlas så vi kan ta bort byrån men fortfarande ha kvar samma förvaring.

120903

Det märks att hösten börjar dra in, framförallt på kvällarna då det är mycket märkare och svalare än tidigare.
Har faktiskt längtat lite efter hösten, så man kan tända lite ljus och "burra" ner sig under filten i soffan och se på tv utan att ha dåligt samvete.
 
Tyvärr är inte vardagen så rolig för tillfället. Står i ett vägkors och vet inte ritktigt vilken väg jag ska ta.
Eller igår visste jag exakt vad jag skulle göra men idag när jag vaknade fick jag helt plötsligt världens ångest.
 
För er som inte har hört det ska det dras ned på nattbemanningen på mitt jobb och jag är en av dem som inte får ha kvar min nattjänst i huset. De med kortast anställningstid i kommunen åker först tyvärr, Blev förra vecka erbjuden ett vik på Mariabacken med troligtviss fast anställning efter det på 64% natt + 6 kvällar. VÄljer jag inte det har jag iallafall garanterat en dagtjänst i huset.
Men jag vet inte vad jag ska välja. Igår ville jag absolut inte till Mariabacken då de har en inrikting "besvärliga" dementa, vilket jag inte vill jobba med. Men åh andra sidan vill jag fortfarande jobba natt.
Det andra alternativet är att vara kvar i huset på dagen och invänta en ledig tjänst i kommunen som jag vill ha.
Det finns ju ett tredje alternativ med fast det är inte ens att fundera på och det är att bli "övertalig" och hoppa runt på olika enheter.
 
Och jag måste bestämma mig ganska snart om jag ska ta viket på Mariabacken.
 
Så idag har jag varit på riktigt uselt humör för detta. Var tvungen att avreagera mig lite och tvättade därför av fönstrena på utsidan.  Med min nya dammsugare blev det 8 fönster på 45 min, inte dåligt.
RSS 2.0