120827

DÅ har jag dragit igång med två av mina kurser jag ska läsa.
Har precis plögt igenom första föreläsningen i Demens och ppsykiska sjukdomar hos äldre..
Tror detta kommer bli en mycket intressant kurs.
Vara bara på reservplats men de ringde i fredags och frågade om jag ville ha en plats och självklart tackar jag inte nej när det är den kursen jag absolut vill läsa :)
 

120808

Gosat med denna söt lilltjej idag <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/298806/images/2012/pic_5022b6799606ee6f80000021.jpg" class="image">

120806

Var och inhandlade lite små saker i stan.
Lite renoveringsmaterial till sovrummet, block och pennor till kursen och så lite inredningsdetaljer.
Nu är detaljerna på fönsterbrädan klara.

Anhöriga

Fastade i denna bok idag. Vaknade vi 14:30 och har sedan dess varit fast i denna bok. Men nu kanske jag måste fundera på och palla mig upp ur sängen och få någon ordning på dagen

Carema

Det är precis dom detta inlägg kommer handla om. Såg på dokument inifrån precis som handlar om delar av vårdbolaget Carema. Har hört så mycket om dem så besluta mig att se på det. Och mycket riktigt stämmer allt det man hört och jag lovar det är värre. Att höra vad de anhöriga berättar och vad läkarna har skrivit om dem så är det rent ut sagt kränkning och misshandel på hög nivå. Man mår så jävla dåligt. Skulle aldrig utsätt mina gamlingar för detta. Undernäring, alldeles för många dödsfall, personer som tvingas ligga nakna med plastunderlägg i hela sängen och full med avföring upp till huvudet för att SSK tyckte att det inte behövdes göra något eftersom tanten led av diarré, alldeles för många fallolyckor, brukare som ligger på golvet och inte kan larma, brukare som tvingad amputera ben pga obehandlade sår och dessutom dör pga det. Jaa listan kan göras lång. Är jävligt stolt att jag jobbar för den offentliga sektorn dvs kommunen där man inte ska tjäna några pengar utan gå +-0. Och jag vet att detta aldrig skulle accepteras i våran kommun. Och jävligt stolt att jag vårdar dessa människor med respekt för deras integritet och sjukdomar och gör allt jag kan för att de ska må så bra som möjligt.

Hmm..

Skulle egentligen behöva göra en massa saker här hemma men vet inte om jag för tillfället orkar.
På listan står:
- Städning av hela huset
- Ordentlig städning av tvättstugan
- Röja i garderob och lådor
- Röja kontoret på papper och diverse saker
- Pyssla lite ute i trädgården
- Plantera om mina orkidéer
- Tvätta föntrena på utsidan
- Och det största projektet: Renovera sovrummet
 
Jaa som sagt listan kan göras lång men det känns som om kraften är slut för tillfället men jag vet att efter att ha gjort massviss av dessa skulle jag vara supernöjd.
Kan ju alltid börja någon stans vilket får bli städning.

120802

 
Funderar på om jag ska framkalla denna bild som tavla.
Vad tycker ni?
RSS 2.0