090830

Nu ni börjar det ju närma sig och jag börjar bli nervös. Inte för att det är så mycket att vara nervös för men allting är ju nytt och man vet inte riktigt hur det funkar. Plus att man kommer träffa en massa ny människor och man undrar självklart hur klassen och det kommer att vara. Man vet ju ingenting förren uppropet. Men det är ssom det är.

Idag vet jag inte alls vad som ska hittas på... Sånt som märks =)

090824

Dagen innan löning. Konstaterade att det blir bra lön den här månaden vilket kan behövas eftersom det ska anvädas en hel del pengar till böcker och det i skolan som snart är dags att köpa. Sen måste jag invenstera i ett par nya jeans det är ett måste den här månaden och de får kosta vad de kostar bara jag hittar ett par nu. Mina favoritjeans har gått sönder så nu har jag bara två par kvar och det kommer man inte så långt på eftersom man inte kan ha vilka skor som helst till dem.

7 dagar kvar tills studentlivet drar igång coh jag har så mycket planerat att göra innan men men.

Badrummet börjar bli färdigt snart, nu är det bara det elektriska kvar sen är det färdigt. Börjar fundera på inredningen sen med allt vad det innebär som toalettrulls hållare, krokar och sånt. Satt på jobbet och funderade om man kanske kan få in en hörntvättkorg där så man blir av med den man har i badrummet. Ska se om det finns någon skaplig står som passar in i mtt hörn..

Min tanke idag var att sova LÄNGE så jag orkar jobba inatt igen men icke sa nicke. vaknade halv två och var klarvaken, bara att gå upp och se glad ut. Får vara lite huslig istället men först måste jag se till att hopp ur pyjamasen och kanske "äta" lite

Bilder från i söndags...Första kantarellen jag hittadeKorgen börjar fyllas på =)Henka påväg till bilen...Men på vägen stog dessa nyfikna kossor..Min och henkas korg plus att det henkas mormor plockade en med...

090818

Det börjar närma sig sakta med säkert och jag börjar nog bli lite nervös tror jag. Nu är det knappt två veckor kvar till uppropet. Och tankarna far fram och tillbaka men jag är absolut säker på att jag ska läsa detta nu.
Har fixat studielån så nu är det färdig med så nu behöver man inte oroa sig över pengar i september.
Men än finns många funderingar men svaren kommer nog så småningom.

Det största problemet just nu är att fixa en sängplats över nollningen men på något sätt löser nog det sig med som allt annat.

Helgen har varit relativ lugn.
Lördagen blir det en golfrunda med Ida. Sen blev det HArry Potter på bio med Henkas kusin och Kvällen avslutades i Sörping med Tapas och spanska musik.
Söndagen blev det att gå upp tidigt då det väntade svampplockning. Och visst blev det mycket kantareller. Korgen min var full så lite blev det allt. Sne blev jag inring till matchen så det blev lite fotboll med.Sen på kvällen var jag helt slut men men.

Och visst var semetern slut igår för kl 8,00 ringde telefon och det var dags att jobba. Så en kvällstur blev det igår. Innan det blev det tvättning och så stekte jag kantarellerna.

Idag blir en lugn dag. Efetrsom det är tisdag så är det golfkurs.

Fattig...

Efter en tur på stan blev jag fattig. Var ju tvungen att handla en del till skolan.
Detta  blev det handlat på stan:
- Väska
- USB minne
- Mus plus musmatta
- Stövlar (måste ha ett par när man ska ut i skogen och plocka svamp och det går alltid åt)
- En tröja (kanske inte vad jag behövde men men)

Så nu är man fattig igen men det är ju snart lön får trösta mig med det.

Imorrn ska jag slå lite på golfbanan kan jag verkligen behöva

Nu är badrummet snart färdigt. Pappa sätter upp dom sista plattorna och sen ska det bara fogas så är det bara toaletten och det som ska dit...

090814

Idag tog jag en härlig promenad på morgonen. Inte för att jag trodde att jag skulle komma upp men det gjorde jag och det är jag väldigt glad för.

Idag blir det en sväng ner till stan, lämna in ett avtal och se checka läget me linser och det för jag tror att det behövs. Ikväll blir det innebandymatch i Sörping...

090813

Idag har äntligen min dator kommit. Verkligen vad jag hoppades på så nu kan jag surfa hur mycket jag vill utan att Henka behöver bli lidande. Fast tanken är att jag ska ha den här till plugget sen. Man måste ju ha en dator med sig för det blir ju en del att skriva.. Men nu är den iallafall fixad och jag är nöjd..

Däremot var jag inte lika nöjd efter dagens golfkurs. Det gick absolut inte som jag ville men men bara att bita ihop och komma igen till nästa gång men det ska övas i helgen vill jag lova. Jag ska slå tills jag har står blåsor i handen och inte kan hålla en klubba =)

Annars idag blev det en sväng på stan med Ida, alltid trevlig. Blev ett par nya skor, ett pennfodral och en golfhandduk på dormy. Hittade en del saker jag ville ha men det får vänta för nästa klädesplagg som ska inhandlas är ett par jeans vill jag lova för mina favoriter börjar gå sönder tyvärr..

Var även och kollade på fotboll. Hageby- Krokek, vi spelade riktigt bra tycker jag synd bara att det slutade 0-0..

Badrummet

Nu börjar det likna något.. Nu läntar jag tills det blir färdigt..


090811

Igår var första gången på golfkursen, vilket gick hur bra som helst. Vi fick beröm med så det vara bara att suga åt sig. Kändes som att det gick lite bättre. Nu är iallafall första lektionen avklarad. Nu väntar nästa på torsdag då tror jag det var sving vi skulle öva på =)

Idag väntar golfbanan på mig. Ska gå en runda med Henka. lite kul nu när vi båda kan gå ut. Han behöver inte höra med någon om det är nån som kan spela och jag behöver inte sitta hemma och tråka. Utan nu kan vi gå ut båda två när vi får långtråkigt. Eller helt enkelt är sugna på lite golf. Dock har jag ju inget "Grönt kort" än men man kan juy spela Pay en play och det går ju precis lika bra.

Imorrn väntar stan med IDa. Längtar för det var ett tag sedan vi träffades.

090810

Då börjar det närma sig sakta men säkert. Nedräkningen börjar. 21 dagar kavar.

Har varit och fixat en dator och en diktafon som är ett måste. Var inne och kollade hur mycket man ska få i månaden och det var helt okej om man nu kan gå in och jobba lite extra.
Så nu är det en väska som är viktig sen är det små saker som jag ska fixa som pennor och lite sånt.
Nu längtar jag tills det börjar.

Renoveringen här hemma håller på för fullt. Imorrn kommer pappa och lägger golvet. Så nu är vi en bra bit på väg.
Annars har det inte hänt så mycket på semestern. Var inne och jobbade en natt även fast jag inte sa att jag skulle göra det men men. Det har blivit lite sol med vid sörsjön.

Imorrn väntar golfkursen. Hoppas det går bra. Då blir man 200 kr fattigare.

090806

Idag fick jag redan på att jag ska bli stundet igen. Börjar plugga den 31 augusti och 3 år framöver till Biomedicinsk analytiker i Linköping.

Ju vad jag blev glad när jag fick läsa det.

090804

Idag var vi hos Caroline och tittade till den nya lilla krabbaten. Lilla Leo, hur gullig som helst. Måste säga att han var väldigt lugn och snäll. Skulle gärna ha tagit med mig honom hem men tror inte Caroline skulle gå med på det =). Små bebisar är bara för söta.
Stackars lilla Cesar (katten) som inte får lika mycket uppmärksamhet längre. Han tyckte nog det var kul att henka kom och lekte lite med honom.


            

Sen blev det även en sväng till tropicariumet med Johanna

     

090803

Nu är det äntligen semester, guu vad skönt.

Renoveringen av badrummet håller på förfullt och nu börjar det att byggas upp sakta men säkert.RSS 2.0