Bästa....

120203

Har inte haft tid att skriva här. Har haft fullt upp med annat och den andra bloggen.
För er som inte läser den andra kan jag tala om att jag för tillfället har gått ned 6 kg sedan start för fyra veckor sedan.
Tror tyvärr att jag kommer att ha gått upp något hekto denna vecka då jag bara äter vanlig mat typ eller LCHF då. Innan drack jag ju bara.

Sedan håller jag på för fullt med kursen Gerontologi som jag läser på distans. Har nu kommit över det tråkiga kapitlet och börjar precis på det som kursen verkligen handlar om. Åldrandet ;)
Så jag är mitt uppe i det.

Sedan måste jag hinna med och jobba och träna.

Och sist men inte minst går jag jag fotokurs som är hur roligt som helst. Har verkligen tagit steget från de automatiska lägen till det manuella. Är faktsikt riktigt stolt över mig själv..
Och gårdagens fotograferande blev det bästa av allt:

Vi började med vitbalansen:


Sedan blir det exponeringstiden:
Sedan var det bländare:Denna gång var det ISO och dessutom första och använda oss av alla funktioner genom att ta ett självporträtt.

De två första bilder ska vara samma bild fast med 8 olika inställningar. För er som fattar så förstår ni och ni andra skit i det.
Iallafall som handlar det om att få exakt lika dana bilder fast med olika inställningar. Ju högre ISO talet är desto grynigare blev bilderna. Så dom två bildern längst ned är dom två bästa för dom är "klarast"


Och sist men inte minst självporträtten:Kan upplysa er om att det är jag själv som har tagit korten...

Detta skrev kursledaren:
"YES!!!!! Strålande, magnifico, henne ska vi ha! Det är bara att gratulera Rebecca. Underbar variation & felfri kamerateknik!"

Man kan inte annat än bli superglad för den kommentaren..
RSS 2.0