En underbar vecka i Trysil

Då har man haft en helt underbar vecka i fjällen.. Kommer dit och får äntligen se snö. Det var över en meter. Husen längs vägen syntes inte. Fan så gött med lite snö.

Dag 1: Dagen började med att vi hämtade ut våra skidor, satte på oss skidorna och drog bort till andra sidan berget. Stannade och käkade mellanmål i backen. Sen bar det iväg hem.

Dag 2: Bestämde oss för att stanna på våran sida av fjället. Försökt lära mig att åka som man skulle, gick inte så bra, låg på backen 2 ggr. Tröttnade rätt fort på och åka ner det inte gick som jag ville. Åkte hem tidigt.

Dag 3: Var nog den bästa dagen av alla. Det blev massor med skidåkning, våfflor och varm choklad mitt i backen. Dock var det inte så roligt när vi åkte hem. Sista liften hem vik sig mitt knä och bar mig precis hela vägen hem.

Dag 4: Första dagen det snöade. Jag åkte knappt inget, kände att mitt knä inte bar mig efter första liften, åkte hem och tog det lungt. Åkte ut en sväng på eftermiddagen åkte bara ett åk för det blåste så mycket. Klantiga jag åkte in i i snödriva (såg den inte eftersom man inte kunde urskilja på vad som var pist och vad som var kanten på backen) såg säkert jätte roligt ut när det tog tvärstopp.

Dag 5: Också den dagen blev helt underbar med massor med skidåkning, på våran sida blåste det 20 m/s så liftarna till toppen var avstängd så vi åkte till andra sidan igen där vi trivs bäst.

Dag 6: Det blåste alldeles för mycket för mig för att jag skulle sätta på mig alla saker och åka. Stannade in oh tog en slappar dag.

Har sätt världens tjockaste ekkorre :D

Nu får man vänta ett helt år till man ska åka skidor nästa gång :D

En underbar vecka i Trysil

Då har man haft en helt underbar vecka i fjällen.. Kommer dit och får äntligen se snö. Det var över en meter. Husen längs vägen syntes inte. Fan så gött med lite snö.

Dag 1:
Dagen började med att vi hämtade ut våra skidor, satte på oss skidorna och drog bort till andra sidan berget. Stannade och käkade mellanmål i backen. Sen bar det iväg hem.

Dag 2:
Bestämde oss för att stanna på våran sida av fjället. Försökt lära mig att åka som man skulle, gick inte så bra, låg på backen 2 ggr. Tröttnade rätt fort på och åka ner det inte gick som jag ville. Åkte hem tidigt.

Dag 3:
Var nog den bästa dagen av alla. Det blev massor med skidåkning, våfflor och varm choklad mitt i backen. Dock var det inte så roligt när vi åkte hem. Sista liften hem vik sig mitt knä och bar mig precis hela vägen hem.

Dag 4:
Första dagen det snöade. Jag åkte knappt inget, kände att mitt knä inte bar mig efter första liften, åkte hem och tog det lungt. Åkte ut en sväng på eftermiddagen åkte bara ett åk för det blåste så mycket. Klantiga jag åkte in i i snödriva (såg den inte eftersom man inte kunde urskilja på vad som var pist och vad som var kanten på backen) såg säkert jätte roligt ut när det tog tvärstopp.

Dag 5:
Också den dagen blev helt underbar med massor med skidåkning, på våran sida blåste det 20 m/s så liftarna till toppen var avstängd så vi åkte till andra sidan igen där vi trivs bäst.

Dag 6:
Det blåste alldeles för mycket för mig för att jag skulle sätta på mig alla saker och åka. Stannade in oh tog en slappar dag.

Har sätt världens tjockaste ekkorre :D

Pizza

Idag gjorde vi egen pizza.. MUMS! så gott

298806-15

Trysil
298806-12
Trysilfjället


298806-14
En vacker bild då solen håller på att gå upp i trysilbackarna298806-13
Pistkartan över trysil.. Kommer spendera mycket tid i dessa backar en hel vecka :P

Nu är det bara tre dagar kvar.. Imorgon blir det att packa det mesta, fredag ska jag tvätta och packa det sista, åka och byta bil till den vi ska ha och sen bär det iväg till sörping där vi ska sova...

Och så en liten bild på mig :P

298806-11

Vill ha.....

Längtar

Första snön som kom i november.. passade på att ta ett kort :D

....

Jaha då har man arbetat idag då... Gick bara till två.. Gick hem en sväng och la mig och har precis vaknat..
Förstår inte att man kan bli så trött av att jobba man är helt färdig när man kommer hem...

Ikväll har jag bestämt mig för att städa men det blir efter att älsklingen åkt och träna så att jag får vara ifred..

Nu är det bara 4 dagar kvar tills man åker till fjällen... Guu asså vad jag längtar.... Det är massor med snö.. Får man äntligen se vintern för här är det ju ingen.. Skulle inte förvåna mig om det snöar massor när vi ska åka upp dit..

Snart ska jag få inreda mitt lilla kontor.. :D kanske köpa bokhylla med beror på vad man får i lön.. Skulle vara skönt att få iordning i vardagsrummet när vi får soffan 

Nedräkning!

Nu är det sex dagar kvar tills man är i fjällen.. Guu vad skönt det ska bli.. Kollade läget på deras hemsida.. Nästan allt är öppet..

Tredje gången!

Nu har jag dragit på mig den tredje förkylningen sen innan jul.. Jag som aldrig annars drabbas så många gånger... Brukar bara vara förkyld max en gång på år.. Men nu är jag inne på min tredje, den här gängen med feber och rejält ont i halsen.. Hoppas bara att det går över till vi ska till fjällen..

Och imorrn ska man se om man klarar av och jobba... Men men..

Nu har jag städat och röjt rejält hemma nu är det bara damning och julsakerna som ska ner sen är jag färdig...

Sommaren..

Jaha då vet man vad man gör i sommar då iallafall.. Har fått mitt sommarjobb på Cedersborg... Guu vad skönt att man fick så nära... Jag är lovad 100% så det känns bra.. sen efter sommaren blir det att dra utomlands med älsklingen.. Guu vad skönt det kommer att bli.. Längtar redan men det får bli på hösten så man har lite att se fram emot...

Ska in och  checka in lite resor sen någon dag men älsklingen..

Tvättar hela kvällen lång :P

Imorrn är man ledig.. Skönt, tänkte att jag ska börja ta ner julsakerna imorgn om man orkar eller så kanske det blir på onsdag vi får se...

Imorrn ska vi käka tacopaj, det är så himla gott.. MUMS!!!

Börjar planera mina inköp på IKEA nu till mitt lilla kontor jag håller på att inreda.. men ska inte dit fören efter trysil.. Måste få lön först.. Kanske blir ett nytt köksbord med för en stol gick i två delar häromdagen så det kan behöver med ett nytt bord...

nae nu ska jag knappra morötter och se på cityakuten... (snart)

En måste se film...

Nu har jag varit och sett den film alla säger att man måste se..

"Arn, Tempelriddaren"

Den var inte så bra som dom säger.. Inte min typ av film men jag betalade ju ingenting så det gick väl an..
fast det var bra gjord måste jag ju erkänna...

2008

Då har ett nytt år börjat...
Firade in det nya året med några kompisar...
Det var riktigt trevligt...

Så var det ju julafton med..
Fick en massa finna saker, en soda maskin t.ex och en massa tomtar...
Fick i stort sätt det mesta jag önska mig till och med en symaskin av min underbara pojkvän..
Den trodde jag inte att jag skulle få...

I år har jag bestämt mig för att skaffa ett fast jobb, är så trött på att aldrig veta när man ska arbeta..


Vintern är här...

Nu hoppas vi på att vintern är här...
Idag har det snöat 20 cm så nu hoppas vi på att snön får vara kvar..

Har fått tillbaka datorn idag efter över två månader på reperation..

Jobba imorgon...

Snart drar man till fjällen och åker skidor...
RSS 2.0