Nästan ledig helg =)

Jaa som sagt, är ju nästan ledig den här helgen, ska bara jobba fyra timmar idag sen har jag inte en tid framöver det känns faktiskt rätt betungande om jag ska vara ärlig. Måste ju ha tider annars får jag väl stämpla det är ju inte mer med det men ändå, har ju alltid haft så bra med tider men nu har ju alla haft semester och så..

Har hjälpt tobbe och flytta idag, inte för att jag gjorde så mycket utan jag körde bil typ och bar upp lite små saker men det var så himla jobbigt att springa alla trappor upp och ner hela tiden..

Sitter och väntar på att pappa ska komma nu för han ska lämna lite böcker och hämta

Augustifesten..

Jaa då har den börjat, eller snarare igår började den ju men men alltid trevligt, synd bara att man gör av med pengar så lätt men den här gången ska jag hålla i dem. Inget onödigt =).. Så fryverkerierna nyss, riktigt bra men jag tror det blir bättre imorrn om jag ska vara ärlig. Då är det Göteborg och dom brukar vara bra.. Vi får se det är ju på lördag med men men...

Dags och krypa ner i sängen.. NATTI NATTI

Ledigheten slut

Jaha då har man varit ledig för den här gången, det vara bara att gå upp i morse och gå till arbetet, skönt att man bara jobbade till 12 men det känns. Behöver verkligen vara ledig nu för nu börjar kroppen att säga ifrån, främst axlar och ryggen. Kändes lite vimsigt när jag gick ner på 65 där jag inte brukar vara, men det gick bra det med fast det känns ovant att inte kunna något om nån när man har vant sig. Ska bara jobba imorrn så är jag ledig på lördag och sen ska man jobba på söndag.

Hopp så spelade vi matcj igår vilket inte gick så bra som väntat när vi möte lindö, förlorade med 11-0 eller vad det nu blev, synd bara att vi inte riktigt kom in i matchen för det var det som var avgörande, var helt borta första då de gjorde de flesta målen men i andra när vi började komma igång så var det försent för då stog det 8 eller om det var 9-0...

Blir träning snart med, snart drar ju handbollssäsongen igång med får se vad det blir av det om man ska fortsätta eller inte, avgörs på måndag.

Träning...

Juu, vad skönt det var och springa av sig lite på träningen idag. Kände att jag börjar komma igång nu på riktigt har känts lite segt under våren och sommaren men nu har det blivit bättre, hoppas bara på att jag kan bli lika ba som jag var för en så där sex, sju år sen när jag ägde i backlinjen, det var längesedan man var där men känner att jag behöver bättre på styrkan lite med. Ska prata med micke och se om man kanske kan lägga in lite styra på träningarna med för kondition får man iallafall om man gör övningarna ordentligt.

Imorrn blir det ingen slappar dag fast jag ska sova länge iallafall eller till klockan ringen halv tio imorrn för då ska jag iväg till farmor och lämna gurkor och sen tänkte jag att jag skulle ta mig en ordentlig promenad eller ett träningspass i källaren, får se vad det blir. Jennifer kanske har lust att gå en sväng. Sen blir det match med imorrn kväll mot lindö, hoppas det går bra och hoppas man gör en ordentlig insats så att man stärker självförtroendet ordentligt. Kanske blir en tripp och se fryverkerierna vi får se.. om det nu är några..

En riktig promenad...

Igår blev det en riktig promenad, gick runt hela sörping tog typ 30-40 min så har konstaterat att söroing inte är så stort oavsett vad de säger, visst det kan bo folk på landet men själva stan är inte så stort. Måste säga att det var riktigt skönt att gå en sväng och fundera på både det ena och det andra. Borde göra det oftare och dessutom blir man piggare.

Gick upp kl. 06.00 i morse för att se på handboll på tv:n. synd att det inte gick så bra för sverige som möte norge. tror att första 4 målen som norge gjorde på rad var avgörande, för sen kom man ju in riktigt bra i matchen men eftersom det redan var fyra mål och sverige var lite skakiga då så blev det förlust. Norge är ju tippad att vinna OS så det är helt klart en helt okej förlust.

Ikväll blir det och träna lite fotboll kanske tar mig en promenad sen med vi får se, ska ju tvätta idag med..

Ska ta och äta lite frukost nu. Nykokta ägg och smörgås :P

Historier..

En patient kommer in till läkaren och säger:
- lova att inte skratta.
- naturligtviss. Jag har arbetar som läkare i 20 år och har aldrig skrattatåt en patient.
Patienten tar då av sig byxorna och kalsongerna och visar upp det i särklass minsta könsorganet läkaren har sett. Det är inte större än korken till en kulspetspenna. Läkaren kämpar för att inte skratta, men kan inte hejda en fnissning som utvecklas till enordentlig skrattattack. I flera minuter står läkaren dubbelvikt med tårarna rinnande innan han kommer till sans och säger:
- jag ber så mycket om ursäkt, jag vet inte vad som tog åt mig. Jag lovar att det inte kommer hända igen. Okej, vad har du nu för problem?
- den är svullen. 

Helt slut

Jaa, nu är jag verkligen helt slut, har jobbat fyra dagar i rad nu och det ska bli skönt att vara ledig 2 dagar nu framöver.. Bäddade ner mig i soffan förut när jag kom hem från jobbet och sov en bra stund, kroppen behövde det.. Annars har jag inte gjort mycket, såg när susanna kallur åkte ur os, synd tycker jag men men.. Ska väl ta och göra lite nytta om jag orkar, känns som om man inte orkar något, kanske ska ta sig en bok och läsa istället..

Läste ut "underbar och älskad av alla" - Martina Haag.... Var väl inte världens bästa bok direkt med den var helt okej och läsa, se vilken bok man ska läsa nu då antingen en memoar eller deckare få fundera, måste börja läsa mera för det är inte så långt kvar tills det är dags för bokrea igen, typ ett halvår bara och jag har inte ens läst hälften av böckerna jag köpte...

Ikväll ska jag ge mig ut på promenad i sörping troligtviss, beror på om jag får plats i bilen dit för henka ska träna och då är det ett upperligt tillfälle för mig att röra lite på fläsket nu när jag börjar gå ner i vikt med så är det lika bra att fortsätta. Gått ner 3 kg på fyra veckor så de är på väg och ännu mer ska det bli har jag bestämt men då måste jag äta mer ordentligt, måste verkligen laga två mål mat som jag har gjort nu ett tag och inte skita i det för då går det åt skogen igen..

Behöver rensa mina tankar lite, har under den senaste tiden haft massviss med tankar som har gjort mig på dåligt humör, för mig är de jobbiga men andra tycker det är normalt men alal tycker olika. Ska försöka att hela tiden tänka på mig i första hand vilket jag inte alltid gör men det skulle jag behöva, tror att jag kommer må mycket bättre då.

Satt och funderade på hur vi ska göra i badrummet, vilket kakel vi ska ha och så men det är verkligen jättesvårt att bestämma sig för snart är det dags att ta tag i det med efter tapetseringen och eftersom det inte blev något nytt kök så har jag köpt nya handtag till dörrarna som jag håller på och sätter dit med det tar id för mig att göra det, kommer hela tiden saker ivägen..

Nu ska ja gå och spana in vad jag har i frysen och vad jag ska göra för mat idag, sen ska jag lägga mig med en ny bok..

Ikea...

Så har man varit på ikea och förstört pengar som vanligt, nae vars det blev inte så farligt köpte knappt inget
-Tavla
-Servetter
-Ljus
-En burk
Det var vad jag inhandlade idag vilket jag kom undan billigt med..

Har nog bestämt mig att jag ska gå på reserv uppropet till SSK.programmet sen, Känner att det är dags att ta tag i det nu och jag mejla syon och hon sa att det var jätte stor chans att man kom in om man låg på reserv 92 för det är knappt ingen som kommer på reserv uppropet så vi får hålla tummarna... men det är ju inte fören den 25:e..

Nu ska jag sätta upp min nya tavla :P

Om mig..

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Yes
3. Är du uttråkad?: Ibland
4. Är du ledsen?: nja
5. Är du italienare?: absolut inte
6. Är du cooling?: Beror på vem du frågar...
7. Är du från irland?: Nix
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nix, dm har inte bott ihop på 18 år..


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Yes
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Japp
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Yes
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja, absolut
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Vet ej
7. Är du kär?: Yes
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Jaa, om det känns rätt men det är inget måste


10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästa
5. Tv eller internet?: Svår fråga men jag tar TV
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka? LYcka
9. Dag eller natt?: Natt
10. Msn eller mobil?: Mobil


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nej
2. Brutit ett ben?: Yes, min lilltå
3. Gjort nåt du ångrar?: Finns en del
4. Hoppat Bungee Jump?: Nae, skulle aldrig våga, är för feg
5. Ljugit för någon du tycker om?: Japp, en gång
6. Ätit en hel tårta?: Beror på vilken storlek vi pratar om??!!
7. Gjort bort dig offentligt?: Yes
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nix
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Har bara dammråttor och dom har man många av så det är inget att sörja över
10. Velat försvinna?: Jaa, många gånger..


SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Försäkringsbolaget
2. Telefonsamtalet du fick: Henka
3. Personen du var med: Ida, Jennifer, Maja
4. Roligaste grejen som hänt: Många saker
5. Personen du smsade: Ida
7. Du skrev till på myspace: Har ingen
8. Du kommenterade: Någons bilddagbok
9. Du tillbringade natten med: Min älskling
10. Du pussade: Henka

Nya tider!!

Nu har jag bestämt att jag ska vara duktig och hålla iordning här hemma. Inga saker som ligger överallt och så, bädda sängen varje dag och så vidare... Orkar ju ha de som förut... Men det är ju inte säkert jag håller det iallafall...

Nu håller jag på och gör makaronilåda, MUMS, det var inte igår direkt....

Sen blir det att läsa en bok eller något, kanske kan få hitt IDa eller jennifer..

Segt...

Idag känns det segt, trött är vad jag är och kroppen funkar inte till hundra procent men ska och jobba så får ta det lite lungt idag, det blir att göra iordning sig och sen tänkte jag tvätta fönster, det kan verkligen behövas och sen ska jag se om jag kan skruva upp handtagen i köket, men men det är sånt som märks om man hinner.

Hur???

Hur kan man vara så puckad, förstår inte det.. Står inte ut...

Har varit en lugn helg måste jag säga, har ju jobbat hela helgen så den har varit lugn, blir och gå upp tidigt imorrn med men så är det, skönt att man har jobb iallafall...

I veckan blir det med lugn. Ska träffa några kompisar, vi ska käka och ha det trevligt, sen blir det att jobb och ta det lugnt för det behöver jag

Idag fick vi första OS medaljen också, guu vad kul och ännu roligare att det var i cykel också..

OS invigd

Jaha då har man suttit och sett på invigningen till OS idag då.. Fast sov en timma så missade den timman, men guu vad duktiga kineserna är.. Ska och titta när älsklingen spelar fotboll nu annars har det inte hänt så mycket idag, har städat och röjt i köket så nu har man fått bort det mesta dammet som blev av renoveringen, det känns skönt, är så trött på det.. Nu fattas bara ett nytt köksbord som ska köpas snart.. För er som är nyfikna på hur tapetseringen blev så kommer det en bild...

Imorgon bitti 4,45 ska jag upp och se på handboll och sen ska jag gå till jobbet tänkte jag ochj sen ska jag bege mig till jobbet för en delad tur.. och efter 21,30 när jag slutar bär det av till sörping för att äta lite kräftor om det finns några kvar :=)Köket

Resultat i sovrummet...

resultat

Så här blev resultatet i sovrummet.. Kanske inte världens bästa bild men ändå, nu ser ni iallafall hur tapetseringen blev. Kan lova att det ser bättre ut i verkligheten

Snart...

Snart är sovrummet klart, guu vad skönt det ska bli, älsklingen håller på och lägger golvet just nu, det är inte alls mycket kvar så inatt blir det att sova i sovrummet förhoppningsviss. Det blir sjukt snyggt får lägga upp bilder sen hur det blir för er som är nyfikna. Själv ska jag snart börja röja i köket, storstädning i köket är vad det blir, det ska skrubbas från golv till tak och slänga det som aldrig används i köket. Ska även åka en sväng till far min och sätta upp hans gardiner som har legat är vet inte hur länge men det är lika bra att göra det så man blir av med det också.. Ikväll blir det bara att njuta av allt som blivit gjort kanske tar oss en promenad eller något om vädret tillåter det..

Imorrn ska jag börja träna har jag bestämt mig för i gymet i källaren, behöver bli några kilo lättare. Får se hur duktig jag är på att hålla det, ska ju gå upp tidigt imorrn och tvätta så då är det lika bra att passa på. Sen på tisdag är det fotbollsträning som gäller så då får man röra på sig lite då med.

Nu ska jag gå och göra lite nytta... =)
RSS 2.0