100727

Börjar efter en dags sovande igår att jag börjar komma på fötter igen sakta men säkert.

Ikväll väntas träff med arbetskamraterna, först hem till en för lite "förfest" och sedan ut och käka.. Alltid trevligt =)
Men först har jag bokat tid hos frisören, behöver verkligen klippa mig då jag inte gjort det sedan i vintras eller när det nu va. och så en sväng till systemet så klart =)

100726

Ingen ork ingen ting. Men tyvärr måste man göra vissa saker även fast man har god lust att bädda ner sig i soffan och sova resten av dagen.Känner att kroppen börjar bli sliten och behöver lite ledig. Tyvärr får man inte mycket hjälp här hemma av min andra halva för han ligger här och är sjuk stackaren och orkar inte göra många knop för tillfället. Så det är bara att göra det som står på schemat och se glad ut.

Bilder från Gränna!

100724

Gräsänkling?? Nae inte nu längre..
Undra hur älsklingen min mår efter denna kväll med den stackars halsen. Vi kommer nog få prata teckenspråk med varandra här hemma en vecka framöver har jag en känsla av.. =)
Summering av att ha varit gräsänkling måste jag säga att det är första året som det har varit lite skönt att vara ifrån varandra och verkligen få längta. Och jag har klarat det galant utan att klättra på väggarna. Stolt över mig själv.. Men det är skönast nu när han är hemma för har saknat honom grymt mycket..

Idag har man varit på stan och shoppat lite födelsedagspresenter och är riktigt nöjd med inköpen, även det som är till mig själv med...

100722

Snart dags att jobba ännu en natt..
Har styrt en del här hemma idag, det har ju inte städats på flera veckor hemma i detta hus eftersom det har varit så varmt så har kommit en bit på vägen.

Har även plockat iordning alla saker från Ullared med. Hängt upp Veckoplaneraren och satt dit lampskärmarna som blev riktigt bra, nu ska jag bara hitta ett par fina gardiner till vardagsrummet med sen blir det perfekt i mitt fönster. Funderade på om man ska åka och handla lite blommor imorrn eller på lördag. Några måste jag iallafall ha så det fyller ut i fönstret..

100721

Då kom man hem från Ullared. Det blev en hel del shoppande vill jag lova, tre gånger var vi inne, första gången gjorde vi bara en del sen blev vi hungriga, andra gången tog vi resten och tredje gången blev det att titta på det man hade glömt bort att handla.. =)

Detta är lite av det som blev inhandlat:
-eltanborste
-plattång
-grillstekpanna
-maskindiskmedel
-ansiktsrengöring
-lotion
-2 st bikini
-3 BH:ar
Och en massa annat smått och gott...

På vägen hem bestämde vi oss för att stanna i Gränna och köpa polkagrisar och i en av affärerna fick vi smaka nybakad polkagris, den var fortfarande var och seg.. Mumma vad gott det var.. Så köpte med mig lite polkagrisar hem.

Två fantastiska dagar men mycket shoppande..

Idag har man varit i Yxningen och solat och badat.. Nu bär det av till träningen och sen blir det jobb..

100718

DÅ är man gräsänkling en vecka framöver...
Imorrn ska det shoppas för fullt.
Sen får vi se vad det blir av resten av veckan...

Men nu ska jag iallafall ta tag i sakerna här hemma... Det har ju inte blivit mycket av det när det har varit varmt..

100712

Tre nätter avklarade i denna värme och det har inte varit roligt ska gudarna veta.

Folk verkar tro att det är bättre och jobba natt i denna heta men det är snarare tvärtom. PÅ nätterna går kroppen på lågvarv vilket gör att man inte orkar så mycket som man gör på dagen. Det tar mera stryck på kroppen på natten. Och jag skulle hellre vilja jobba dag i denna hetta då det inte går att få det svalare på nätterna eftersom luften står still...

100706

Idag blev det en utflykt till Eskilstuna och Parken Zoo. Men vägen dit var inget rolig. Ställde in GPS:en på kortaste vägen och det innebar en resa mitt ute i ingemansland men. Riktig landsväg men tillslut hittade vi fram. Måste säga att jag inte ett dugg blev imponerad av Parken, tycker Kolmården är mycket bättre. Parken Zoo är verkligen till för familjer med små barn. Men det var iallafall en trevlig tur och mycket djur fick vi se med...

100705

Som sagt det blev ännu en dag i solen och imorrn blir det vila för jag har visst bränt mig på magen, usch men men! Måste ju bränna mig en gång för att jag ska få lite färg och nu har jag gjort det så när det röda är borta är det bara att steka på..

Imorrn får vi se vad som händer, vi har lite planer men inget bestämt. Först ska älsklingen till tandläkaren...

100704

Gårdagen bjöd på födelsedags kallas hos Kattis, god mat, trevligt sällskap och en massa roliga aktiviteter =). Det blev en sen kväll. Var inte hemma förren kl 03:00. Men det var roligt.

Efter några timmars sömn bar det av ut till Skärgården och Sanden för lite solning och badning. Och ja, jag tog årets första dopp och det var inte varmt ska gudarna veta. Imorrn planeras det för ännu en dag i solen..

100701

Inte fast anställd, vad är det för fasoner. Man ska ju kunna söka dem som vikare med men icke sa nicke. SÅ var det med den jobbansökan.

Var med och budade på en lägenhet förut med den gick upp för mycket. Eller vi har det näst sista budet men det var någon som höjde. Ingen tur har vi men bara att bita ihop och leta vidare för en vacker dag kommer det vara vi som har lagt det högsta budet..
RSS 2.0