090529

Idag blev det vackert väder. Dagen började med att jag fick en akuttid till läkaren eftersom jag har haft problem med pollen. Så fick en ny medicin jag ska ta morgon och kväll under pollensäsongen. När medicinen väl skulle hämtas blev det strul men det ordnade sig tillslut ialla fall..

Sen bar det iväg till Sörping, lämnade in den bärbara datorn för att se vad som är fel eller om det är dags att skrota den. Sen blev det en sväng till Uggelhagen för att hämta lite rabarber och rädisor. Självklart eftersom det var fint väder var vi tvugna att ta en glass på Smultronstället. Riktigt gott.

Sen blev det lite grilling hemma hos mor min och hon fick lite presenter i efterskott eftersom hon har fyllt år. Gott var det med lite grillat iallafall.

Nu sitter man på jobbet och degar. Det här är fösta natten av fyra men men...

090526

Idag är en sådan dag som man har fullplanerad. Snart kommer mäklaren och ska värdera lägenheten, sen är det bara att gör något lätt att äta för att sedan åka och göra matteprov hela kvällen. Så tyvärr missar jag träningen men men det är ju inte hela världen direkt.

Gårdagen blev inte ritkigt som jag hade tänkt mig, var nästan 100% säker på att jag skulle vara ledig då men icke sa nicke, det blev att jobba kväll men men alltid bra för ekonomin =)

Igår blev det även en långpromenad i det solen, tog bland annat en sväng i Hallbergaskogen...








090521

Usch vilket väder det är idag, regn och rusk...

Har varit en sväng på stan, skulle se om vi fick lån så vi kan renovera lägenheten men det fanns inte tid förren om två veckor men det får gå, sen ville de ha en värdering av lägenheten men så vi var på Svensk fastighetsförmedling och de ska komma på tisdag och värdera lägenheten, det blir spännande och se vad han kommer fram till men tills dess måste jag byta alla handtag på alla köksluckor som jag inte har gjort på nästan ett år nu men nu måste jag det.

Ska snart iväg och jobba 14.00-21.30.

Hittade även lite mosaik plattor till badrummet på bauhaus som vi köpte med.

090521

Enzo har blivit storebror 090520 kl 03,30. Könet är ej fastställt ännu.

Ni som inte vet vem enzo är så kan jag berätta för er att det är en gorilla unge som föddes för något år sedan i Kolmårdens djurpark och har varit en av de största turist attraktionen på kolmården ett tag och om jag inte minns fel så var det något speciellt med honom kan inte säga vad men antar att det är ovanligt att Gorillor födder ungar i fångenskap kanske. Men men.

Grattis Mamma Naomi och Pappa Efata till den lilla ungen...



090520

Då var det onsdag idag vilket betyder att det blir en lugn dag, ska bara ta det lungt. Kanske blir att ta en promenad om det inte börjar regna. Och ikväll blir det fotbollsträning.

Har haft många tankar sista tiden.
Inte dåliga direkt men konstiga.
Det kanske är någon mening med det.
Ibland tror jag att det mest är önsketänkande.

090519

Yes, första segern för säsongen så himla skönt. Vann med 3-0 mot gusum/valdermarsvik. Jag spelade bara sista kvarten så jag var ingen stor del i vinsten men än. Fick spela yttermittfält, kändes lite konstig måste jag säga.

Annars har det varit lugnt idag. Har ju sovit halva dagen eftersom jag jobbade natten som var.

GBG



Älsklingen



Så här såg det ut dagen innan



Folkfest



Mostafa Mohammed eller vad han nu heter



Så här nära bodde vi centralstationen



Liseberg



Liseberg



Stackarna har ont i både höften och knät efter att ha sprungit 21 km

090518

Då var man hemma från Göteborg igen, kom hem i gårkväll. Det har varit en helt fantastisk helg.

Helgen började i fredags, åkte iväg tidigt hemifrån för att komma ner skapligt. Var väl nere vid tvåtiden. Checkade in på hotellet som visade sig ligga inne i centralstationen eller ovanpå eller vad man nu ska säga. Efter att ha spanat in hotellrummet blev det lite mat och sen bar det iväg till Starten där det skulle hämtas nummerlappar inför lördagens lopp. Hann även med en sväng på stan på kvällen och självklart blev det en titt på NK fast det gick fort =). Somnade väldigt tidigt.

Lördagen blev att gå upp skapligt för att käka lite hotellfrukost, alltid lika gott. Det fanns så mycket gott att välja på. Upp och ta det lite lungt efter frukost och Henka skulle förbereda sig  inför loppet. Vid elva bar det iväg till Arenan. Dom tog det lite lungt. Kl 14.00 gick första starten för elitgruppen där det fanns många stjärnor med. Det tog inte mer en dryga timman för dem att springa 21 km. Henka startade 15,47 nästan två timmar efter de första. Men han traskade iväg och vi följde honom liksom dom andra vi kända vi sms där vi fick mellantider. Henka sprang in på 1:51:48, vilken är en kanon tid om man inte har sprungit den innan, är väldigt stolt över honom. Men stackarn var helt slut efter målgången och ont hade han med. Men en riktig folkfest vill jag då lov att säga. Ska verkligen följa med nästa år om han bestämmer sig för att springa då. Kvällen väntade en helt fantastisk 2 rätters middag. Tanken var att vi skulle se Eurovison song contest men vi var så trött båda två att vi somnade innan röstningen ens han börja.

Söndagen blev det sovmorgon men upp var man ju tvungenatt gå för kl 12,00 skulle hotellrummet lämnas. Stackar älsklingen som knappt kunde gå, så ont i höften och knät hade han. Men det blev en tripp till Liseberg, gratis entre till de som sprungit. Henka åkte några karuseller men jag vågade inte ge mig på det för karuseller är inget för mig men åkte Kolorado iallafall, riktigt rolig. Sen kl 16.00 gick bilen hem mot Norrköping och den helgen var avslutad.

Idag har man varit iväg och pluggat lite matte, ska ju göra slutprov nästa vecka så man måste ju plugga lite då..

090513

Är precis hemkommen från tandläkaren. Blev ingen billig historia 985 kr fast jag fick 300 kr rabatt, fick ta en special röntgenbild, fick kväljningar när de skulle stoppa in den där platan. Kostade typ 450 kr men men, roligare än att behöva spy av den där platan. Kommer att få göra den hädan efter. Så får alltid räkna med 450 kr mer. De hittade även ett hål som ska lagas. Och mina visdomständer har nu kommit alla fast dom inte kommit fram. En växer snett så kanske måste ta bort den, har ju redan tagit bort en. Jaja.. Den 9 juni ska jag tillbaka och då ska tandläkaren kolla om den behövs tas bort eller inte.

Sitter nu och försöker få tag på vårdcentralen, behöver ny astmaspray, den gamla är snart slut men det är telefonkö.

Håller även på och tvättar med. Skönt att få det gjort med.

090512

Idag har man varit och fått gratis bensin på shell, vet inte varför jag åkte dit men köade över en timma eftersom jag inte visste när det skulle börja men var ju bland dom första så det gick smidigt till så fick en hel tank gratis. Tackar man ju inte nej till. Ska göra iordning mig sen ska jag till apoteket och plugga lite matte.

090511

Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera min blogg, kanske beror på att jag har haft mycket att gör och att jag har jobbat. Helgen har varit ganska lugn, gick av i lördags morse efter att ha jobbat natt, sen blev det födelsedagskalas. Och igår sov vi bort halva dagen och sen var det match, tyvärr förlorade vi den pga ett självmål av oss men vi var ruggit duktiga.

idag väntar jobb 14,00-21,30

090506

Idag har jag tagit det lungt fram tills jag satte ingång med matten, men nu är jag äntligen färdig med den femte inlämningsuppgiften vilket innebär att jag bara har en kvar tills det är dags att göra slutprovet. Det ska bli så skönt.

Ikväll blir det att gå ut och käka med Jennifer och Ida på AKropolis troligtviss. Ska bli riktigt trevligt.

090505

Idag har det inte hänt så mycket. Har tagit det lugnt på förmiddagen och sen har jag jobbat hela eftermiddagen och kvällen. Fick reda på två obehaglig sak, lider verkligen med dessa personer.

Varför ska vissa råka ut för en massa saker för och andra ingenting? Ibland tycker jag att livet är väldigt orättviss. Ibland önskar man att man kunde göra något så att vissa personer slipper detta men det går ju tyvärr inte. Olyckor kan man inte rå på tyvärr.

Nu ska jag göra kudden sällskap i sängen..

Natti natti

090504

Då har en hel långhelg gått. Här kommer en summering av denna helg:

Valborgsmässoafton började med att jag jobbade till klockan fyra. Fick min present av henka, min efterlängtade mysdress, Tack för den!! Henka och jag hade inget speciellt inplanerat så det blev en sväng till Sörping. Det blev att gå till brunnsparken där det var uppträdande och lite lotter. Bland annat var den en trollkarl som uppträde, förstår inte hur han lyckades men det gjorde han. Måste säga att det var riktigt bra. Sen blev det att ta lite lotter, tyvärr ingen vinst, sen lite små snack med folk innan elden tändes. Sen stog vi vid elden och försökte få upp värmen för det var inget vidare varmt direkt. Vi bestämde även oss för att inviga smultronstället för säsongen innan fryverkerierna började. Som sagt en riktigt lyckad valborg fast man inte hade något inplanerat.

Första maj spenderades i Kolmårdens djurpark tillsammans med Älsklingen och Syster yster. Riktigt trevligt och många djur fick vi se. Denna dag blev sedan lugn,  var en sväng hos far min och hjälpte honom lite med datorn. Avslutade dagen med ett glas vitt vin, tillhör inte vanligheten att jag gör det men var så sugen på det.

Lördagen bjöd på en heldag i Söderköping. Började med en hedelig glass på konfekthörnan. Sedan bar det iväg till Mogata för att se på fotboll. Steget vann =). Kvällen bjöd på grillnig hemma hos Kalle med kubbspel. Riktigt trevligt. Inkräktarna vann =). Tror vi satt ut till klockan halv tolv. Nu börjar det snart bli sommar=).

Gårdagen bspenderades med nästan hela dagen i Sörping. Det var den marknad och klart ´var man tvungen att åka ner. Självklart handlade vi onyttiga saker som  alltid på marknader men köpte mig Ringblomssalva flr mina torra händer och en lavendelcreme för mina torra ben, får se hur bra det är.

Idag blir en lugn dag, ska plugga lite matte på Komvux men annars ska jag bara ta det lugnt.
RSS 2.0