111031

Mitt lilla kontor är nu typ färdigt. Det ska bara dit en fönsterbräda sen så är det klart. Jag är så fruktansvärt nöjd. Nya kontorsmöbler är inhandlade och en lite inredningsdetaljer med. Har bestämt att det ska vara turkosa detaljer.

Bilder kommer när fönsterbrädan är på plats. Förhoppningsviss kommer vi snart igång med det andra rummet med så det blir klart med.

För tillfället håller vi på och gör vinter i trädgården. Igår räfsades det löv, trädgårdsmöblerna åkte in och idag ska jag ta bort lite buskar och sånt som vi inte ska ha kvar...

111012

Nu börjar det sakta men säkert bli färdigt.
Lister ska inhandlas och sättas upp och likaså fönsterbräda.
Elementet ska tillbaka igen och det ska möbleras sen är det färdigt.

Är riktigt nöjd faktiskt.

Ända jag inte är nöjd med var att jag inte kunde tvätta fönstrena ordentligt då markisen är i vägen men men ni som kommer och tittar för blunda för det.
Vem vet vi kanske bestämmer oss för att ta ned markisen så småning om och då kan jag tvätta det ordentligt.

I veckan så har jag tränat alldeles för mycket känner jag. Är helt slut i kroppen men tur är väl att jag för vila tills på måndag igen. Fast nästa vecka blir det en lugn vecka med träningen. Då börjar jag ju jobba igen efter mina 2 veckor ledighet som har varit hur välbehövliga som helst. Ångrar det inte det minsta..

Fredag bär det av till Ullared för att shoppa lite till hemmet. Har lite på inköpslistan så vi får se vad jag kommer hem med ;)

111009

Sen uppdatering!

Idag tog jag paus i renoveringen och drog till karlskoga för att heja fram dessa pojkar till en seger:Och mycket ritkigt kom den efterlängtade segern i div 1..
Nu håller vi tummarna för ännu flera poäng..

111007

Idag har det gått framåt. Nu ska taket och väggarna målas en gång till sen är det klart för att sätta upp tapeten men jag trodde ärligt att jag skulle hinna längre idag men färgen har ju sin torktid så det blev inget av det idag.
Men på söndag förhoppningsviss så... Sen ska bara golvet läggas och lister inhandlas sen tror jag att det börjar bli färdigt.

Tyvärr är det för tillfälligt väldigt dammigt i huset men det får vi stå ut med. Ska ta tag och fixa ordning det till nästa lördag då det är kalas här hemma.

Men nu blir det Pizza och fotboll men först ska jag se om sambon har lämnat kvar något vatten till mig i duschen så jag blir av med allt skit...

111006

Vilken tur att jag tog lite ledig för det behövdes verkligen. Nu börjar det hända saker i på mitt kontor. Spacklet är nu uppe.Jag köpte ju även ett bord på IKEA för en vecka sedan och nu är äntligen allt uppskruvat. Sknar bara en lampa över bordet och en större löpare och lite fina blommor så är jag nöjd.

RSS 2.0