100330

Idag är man schemafri men bara för det har vi sjukt mycket att plugga så det är bara att bita i det sura äpplet och plugga men tänker iallafall ta en promenad i det fina vädret ikväll.

Nu börjar det bli spännande. Hoppas vi får klartecken från banken idag så vi kan gå med och buda. Vi har bestämt oss för det nu iallafall. Hoppas bara inte det rinner iväg för mycket men det är sånt som märk.

Annars händer inte så mycket. Sista inomhusträningen igår, ska bli skönt med "riktig" fotboll. Vi spelade match i söndags och vann med 5-0, tyvärr så spelade inte jag så länge pga min häl som gjorde ont på den hårda grusplan. Nu har jag spelat på alla positioner i fotboll =)

100325

Vet inte om det är många än som har fått skattesedeln än men jag var inne och kollade på nätet och enligt de beräkningarna får jag tillbaka en hel del och då menar jag en hel del. Det var faktiskt en riktig överraskning. Första prio på den inköpslistan är självklart en systemkamera som jag har längtat efter.


100323

Idag har inte varit någon rolig dag. Har suttit med basgruppsfallet och försökt blir klar med det men det har tagit mycket längre än vad jag trodde. Sökte lite böcker på bibban men det fanns inga att låna som jag var intresserad av men när jag gick in på Stadsbibliotekets sida fanns deten bok som jag letade efter så det bar iväg ner till stan för att låna boken. Det var första gången sedan mellanstadiet jag lånade en bok där men mitt gamla kort gällde fortfarnade.

Jag och Jennifer passade på att åka till Maxi en sväng, lite break i pluggandet vilket var välbehövligt. Vi kollade runt lite där och jag hittade lite saker jag vill ha framför allt ett par handdukar till badrummet jag ska önska mig..


Blev helförtjust i dessa..

Vi passade även på att åka till blomsterland då de hade billiga påskliljor där, passade även på att köpa björkris och fjädrar och ägg att hänga i. Problemet när jag kom hem var att jag inte riktigt vet vart jag ska ha dem jag får springa runt med vasen lite och se vart den passar in bäst.Tog även fram mina påskkycklingar jag har fått av mormor och Henkas mamma. De är så himla mysiga. Så nu är det lite påskkänsla hemma hos oss typ. Bara lite små detaljer kvar så är jag nöjd =) Måste ju ha en påskblomma på köksbordet =) se om jag ka spaná in någon jag kan köpa på Eneby.

Nu är det dags att återgå till pluggandet så man blir färdig med det här idag annars vet jag inte vad jag gör..

Förresten måste säga att det faktiskt är riktigt härligt med regn för det tyder ju bara på att våren är på väg och snön smälter. En av de få gånger jag är positiv till regn..

100317

Då var det redan onsdag och jag förstår inte vart tiden tar vägen. Men men.

Idag blev det en kort dag i skolan. Bara en föreläsning, har sedan suttit hemma och läst lite farmakogenetik och nu ska det läsas om njursvikt.

Fritid finns det bara i en form just nu och det är fotbollen. Det bästa är att jag verkligen har fått tillbaka fotbollssuget igen vilket mycket är tack vare det nya laget dvs Hagahöjdens BK. För en gång skulle är det seriösa träningar och alla har en bra och positiv inställning för fotboll. Även fast en del träningar är mycket jobbiga peppar man varandra vilket gör att man orkar det sista.. Även en helt fantastisk sammanhållning.

Jag har sagt till mig själv att är det något jag ska prioritera före pluggandet så är det fotbollen. Inte så att pluggandet ska komma i andra hand utan att jag parallellt med pluggandet ska kunna ha någon form av fritidsaktivitet som gör att man orkar med pluggandet vilket jag tror är väldigt viktigt..

En positiv nyhet är att vi har fått reda på våra praktikplatser och jag ska vara på Såpkullen vilket ska bli enormt kul eftersom jag vet vilka som jobbar där då jag hade min fältstudie där. Sen kan man ju hoppas på att man får in en fot där så man kan få jobba lite med. Om inte annat till sommaren nästa år..

100314

Idag mötte vi Sväringe i ÖEB och jag lovar att det verkligen blev en utklassning 15-1 till oss.
Tyvärr var man inte med själv och spelade men var självklart där och hejade.
Passade på att ta en härlig promenad i solen upp til Parken imorse. Var riktigt skönt och man börjar nästan få lite vårkänsla när man ser snön smälta bort sakta med säkert.

Nu ska jag ställa mig och steka pannkakor och sen ska jag hoppa in i duschen innan det blir en tripp till Sörping för att hämta lite pengar =)

100312

Måste säga att jag har varit dålig på att skriva men tiden och lusten har inte funnits. Det har varit sjukt mycket de senaste veckorna.

Har bland annat varit på Namnkalas för lilla Leo! Mycket trevligt men annorlunda eftersom jag är van att man döper barnen i kyrkan men det har var absolut ett alternativ till de som inte vill att deras barn ska döpas i kyrkan och skulle faktiskt själv kunna tänka mig det även fast jag är med i kyrkan. Det bjöds på sång, smörgåstårta och fika.

Förra helgen bestod av träningsläger för hela slanten, kunde ej delta på första delen pga namnkalas men fick se mina lagkamrater spela mot Saltängen. Söndagen på träningshelgen bjöd på comeback i mål för mig vilket kändes lite konstigt och annorlunda eftersom jag inte har stått på över två år men men. Tackar alla tjejer för ett lyckat träningsläger! Måste poängtera att vi fortfarnade är obesegrade i HBK. Det ni =)

Den andra tiden har gått åt till skolan och pluggandet och självklart min huvudfritidsaktivitet, fotbollen. Det har varit massor i skolan att man knappt hunnit med att se på tv men så ska det ju tydligen vara att plugga på högskolan så det är väl bara att gilla läget.

Idag får vi förhoppningsviss reda på våra praktikplatser. I helge väntas båtmässa i stockholm och match mot Svärtinge i östgötacupen =)
RSS 2.0