100927

Jag fick precis en chock...
Säger ingen ting så har jag inget sakt..
Men jag är grymt chockad..

100926

Då var fotbollssäsongen slut.. Sammanfattningsviss en väldigt dålig insats av mig då jag inte kunnat närvara eller snarare träna för min häl men nu hoppas jag att den är läkt för det var precis ett år sedan den började spöka...
Nästa säsong blir det nog bättre träningsnärvaro av mig..

Jag gick emot mina principer idag med att sitta vak men när man är förbered på det så är det en annan sak. Och de ringde ju så snällt och frågade så.. Så nu blir det vak 21:00- jaa det vet man inte.

Men först är det premiär för innebandysäsongen.

100924

För två helger sedan skulle jag jobba tors, fre, lörd och måndag natt.. Det blev söndag natt med vilket innebar 5 nätter på raken..
Förra helgen skulle jag jobba fre, lör och sön natt men det blev mån och tis natt med. Ännu 5 nätter på rad.
Nu går jag på men har en så länge bara en natt inplanerad så vi får väl se hur många det blir denna gång..

För övrigt var det löning och jag passade på och köpte nya stövlar då mina gamla läcker vatten.. =)

100920

Kan ni tänka er att vi snart har varit tillsammans i 6,5 år??

Då var ännu en jobbhelg till ända så skönt. Har varit inne och jobbat alla helger denna månad tror jag och kommer även gå in fredag natt vilket betyder att även nästa helg består av jobb. Men men förhoppningsviss så behöver jag inte gå så här så länge till får vi hålla tummarna för..

Ikväll blir det tv:n för hela slanten. Halv åtta hos mig, Biggest Loser, superstar och Ullared. Túr att man ahr digitaltv och kan se programen i repris när man vill =)

100919

Hejdå Moderaterna och Alliansen...

100916

Grymt rastlaös och inte finns det mycket att göra.. regnar gör det med.
Tränade för första gången på ett par veckor och det var riktigt skönt måste jag säga.. Nu gäller det bara att hålla igång med och få se till att inte jobba så mycket när det är träningar.

För er som såg uppdrag granskning från Piteå där man låste in dementa människor och lämna den obevakad nattetid.. NI vet nog hur irriterad jag blev att se det. Så får man bara inte göra. Männsikovärde, vet ni vad det är politiker??
Om jag skulle lämna min dementa avdelning på jobbet obemanad om nätterna så skulle det bli många frakturen och många kommer göra sig riktigt illa. Det funkar inte. Idag är vi extra personal då det inte är hållbart och i Piteå är man inte en ända på natten. Helt sjukt...

Ledig nu till imorrn efter att ha jobbat 5 nätter i sträck...

100909

Slappardag är vad det blir idag innan det är dags att gå till jobbet 21:00..
Ibland tror jag man behöver sådana dagar. Men ska se på uppdrag gransknings repris från veckan, handlade tydligen om dementa, det måste man se...

Färga håret?Grymt sugen att färga håret så här igen...

100908

Idag är det ingen vanlig dag för det är lillebrors födelsedag, Hurra Hurra Hurra!
Lillkillen har blivit hela 8 år, guu vad tiden går fort..

100905

Min älskade farmor gick och fick en liten stroke i veckan, inget vidare roligt men hon repade sig snabbt och dagen efter var hon hemma. Men ändå lite skrämmande för man visste ju inte det kunde ju lika gärna ha blivit en stor..

Nu har mitt gamla jag vaknat till liv som timvikarie på heltid. Är som sagt riktigt glad att man är tillbaka igen även fast jag saknar mina klasskamrater lite. Nu kommer det inte hända så mycket framöver då det mest kommer att vara arbete.. Många födelsedagar ska firas framöver dels moa som fyller ett år, älsklingen som blir 25.. Men först fyller min älskade bror år. Han börjar bli stor nu. Hela 8 år blir han på onsdag det ska firas ordentligt =)...

Suttit och kollat lite på friskis och är grymt sugen att testa deras danspass och afro pass.. Får fundera vidare på det, blir inget denna månad men kanske nästa..

Imorrn ska jag sälja lite av mina böcker och får man lite extra i kassan =)

RSS 2.0