110929

EN nattarbetar borde inte få gå upp så här tidigt dvs 05:20... Känner mig som värsta zombin och inte var det lätt att somna heller. När jag vet att jag ska gå upp tidigt ligger jag bara och vider och vänder på mig i sängen känns det som och stör mig på vart ända ljud runt omkring mig. Jag har en sambo som inte gör ifrån sig ett ljud om nätterna bara hans andetag och en sådan sak kan störa mig när jag inte kan sova. Snacka om att knäpp men att inte kunda sova är det värsta jag vet. Idag iallafall går avfärden till Bodaborg med jobbet för planeringsdag. Det ska bli grymt spännande. Denna vecka har alla dagar något med jobbet att göra är det inte jobb så är det föreläsnign och är det inte det så är det utbildning. Från i söndags till nästa tisdag är det något med jobbet varje dag. Igår t.ex. var det föreläsning med Ola Polmé om bemötande. Hur bra som helst och man fick lite extra energi att gå tillbaka till jobbet och testa ´lite av dessa saker. Han jämförde jobbet som undersköterska som att jobba på CSI dvs att man hela tiden måste lösa fall och sedan får man resultat för det. Varje rum är en cell... Nae bäst att packa iordning...

110928

Då är tapeterna hemma och jag har i stort sätt bara en vägg kvar att riva tapeter. Sen ska det börja spaklas och ha sig innan det är dags för tapeterna men jag är så spänd. Suttit och tittat på lite datamöbler till rummet och jag tror jag hittat det jag vill ha. Ska iallafall vara ett databord i vinkel...

På fredag hoppas jag på att komma iväg till Ikea och köpa ett matbord till vardagsrummet... Har hittat ett stort och bra..

110922

Nu kan vi äntligen fokusera på huset. Förra torsdagen lämnade vi ifrån oss nycklara.

Jag har börjar med tapetrivningen och henka har rivit garderoben. har lite kvar av tapetrivningen innan det är dags att börja spakla och ha sig.

Har även hunnit med och skrubba altanen som var så fruktansvärt skitig men nu är den som ny igen.

(Så här såg det ut innan vi började)

(Före bild på altan)
(Skillanden)(Resultatet)

110913

Guu, vad dagarna går fort. Känns inte som om man hinner göra något speciellt i huset men lite går det framåt iallafall.

Lägenheten är nu färdig så det ska bara lämnas över nycklarna på torsdag så är det ur vägen.

OM jag ska vara ärlig känns det inte som om man har flyttat men det dröjer nog ett tag innan man känner att det är på riktigt. Kan iallafall säga att jag älskar mitt nya hus. Bara att kunna öppna dörren och gå ut i sin alldeles EGNA trädgård. Som jag har längtat efter den dagen. Underbaa fruktträd har jag med ;)

Här kommer lite bilder på huset utsida och trädgård.

Invändigt kommer vart efter när jag hittat sladden till kameran. Och när det har blivit lite bättre ordning.
Imorrn ska jag förhoppningsviss börja med att riva tapeterna i ett av rummen och då måste jag ju lägga ut en före bild så klart.

Imorrn kommer även en kille till och tittar på bergvärmen så förhoppningsviss kanske vi kommer igång med det snart. Det är helt sjukt av pengar man tjänar på det istället för att ha oljepannan.

Har precis avslutat städning av gillestugan och tvättstugan så nu förtjänar jag ett glas vin innan det är läggdags..

110906

Det har verkligen blivit bloggtorka för min del men det har varit så sjukt mycket att stå i.
Nu bor vi iallafall i huset. Bara lite små plock kvar i lägenheten sen är det färdigt där.
Och här är det massviss som ska göra. Ska få upp allt ur kartongerna innan vi går löst på renoveringen.
Henka har börjat måla taket i hallen.
Vilken skillnad det blir.
Det kommer bilder på huset så småningom när det börjar komma iordning...

Nu ska jag begrava mig i kartongerna igen

110902

Nu har vi äntligen fått nycklarna till huset...

Så nu är alla kartonger körda till huset och imorrn går det riktiga flyttlasset.

RSS 2.0