GPS

Idag har vi införskaffat oss en GPS eller henka snarare, han tyckte han behöver det när han nu ska ut och åka och bygga hus. Känns skönt att han har jobba igen, synd bara att han inte kommer vara hemma i veckorna men vad gör det, jobb är ju alltid ett jobb. Bättre det än och gå på a-kassa. Han kommer ju bara vara bort måndag-torsdag så det är ju bra och jag får lite egen tid med fast det kommer att kännas konstigt i början men sen kommer det nog ge med sig. Sen är han ju ledig på helgerna och då kan man ju hitta på en massa kul de helger jag inte jobbar.

Nae ni nu ska jag lägga mig och läsa en stund för imorrn är det dags att jobba igen efter nästan en veckas ledighet. Börjar inte förren 12.00 men det känns som om det kommer att bli tungt, det brukar det vara på lördagar.

Natti natti...

090227 forts.

Då har man legat i soffan ett bra tag och läst boken och sett på skidor. Måste säga att det är rätt skönt att ta en slappar dag ibland och inte göra något märkvärdigt.

Har även hunnit med en promenad, trodde att det skulle vara varmare när termopetern visade plus 5 grader men icke. Det blåste rätt bra med men skönt vara det iallafall och komma ut och röra på sig lite.

Ska snart börja med maten när henka kommer, han sitter på donken på en "arbetsinterjuv" typiskt pappas chef =). Hoppas att han får det så han slipper gå hemma hela dagarna, men det lät som så förut. Så vi får hålla tummarna.

Dagens meny:
Kycklinggryta med sparris och pasta

090227

Idag känner jag mig inte riktigt bra, kanske beror på att jag inte har kunnat sova på flera nätter. Känns som om man bara ligger och funderar på en massa saker. Jag vet inte eller så är jag fortfarande lite seg efter sjukdomarna men men det blir nog bra snart. Idag hade jag tänkte fortsätta min städning men jag tror inte jag orkar det. Vi får se hur dagen framstiger. Ska iallafall lägga mig och läsa min bok.

090226

Idag blir det en riktigt städardag. Ska röja en massa saker och sen ska jag gå upp med en hel del saker på vind. Men först måste jag åka till bauhaus och köpa lite förvaringssaker till vinden så man har något att lägga sakerna i.

Nae nu ska jag dra mig..

090225

Dagen började med att jag fick starta om hela datorn från grund och botten och det tog hela förmiddagen. Sen fick henka för sig att vi skulle åka och kolla på fiskar. Vi hittade en ny jätte bra affär på stan där vi köpte oss 10 nya fiskar. Så nu är det lite liv och rörelse i akvariet igen. Sen åkte vi iväg och handla och fick för oss att vi skulle åka och hälsa på Henkas syster så det vart en sväng till konditoriet och sen hem till Caroline. Vi hälsade på hennes katt och fick i födelsedagspresent. Riktigt gullig måste jag säga. Synd bara att man inte tål katter för annars skulle jag nog med skaffa mig en katt för de är ju bara för mysiga. Det är synd att man inte träffar Caroline och Peter så ofta när vi bor så nära varnadra men men.

Har även tagit mig en promenad med.

Inatt ska jag försöka sova för det gick inget vidare i natt. Släckte lampan vid tolv men efter 2,5 h hade jag inte somnat utan bara legat och vridit på mig så då gick jag upp och satte på en film men jag slocknade nog rätt fort i soffan för jag vaknade av att nästan filmen var slut så då tog jag med mig täcket och kudden in till sängen igen och somnade.

Natti natti..

Då var det snart dags för att gå och lägga sig. Har suttit här ett bra ta nu och spelat lite spel på www.blip.se men det har inte gått något vidare.

Såg på Mästarnas mästare förut. Tycker verkligen inte om Erica Johansson, hoppas hon åker ut nästa gång, hon är bara för mycket med sina kommentarer och åsikter jämt. Synd att Thomas Wassberg åkte ut men alla kan ju inte vara kvar. Är iallafall glad att Moström och Igelström är kvar för jag hoppas att någon av dem vinner.

Det ända som har gått på tv ikväll är Victorias förlovning. Det har varit lite för mycket även fast det är kul att de förlovar sig men man behöver inte ha extra sändningar varje halvtimma hela dagen och kvällen för att berätta det. De är faktiskt helt vanliga personer fast Victoria är kronprinsessa. Nu ser vi fram emot bröllopet nästa vår/sommar. Det ska man självklart se på tv:n.

Ska lägga mig och läsa en stund tänkte jag, boken är så spännade, börjar lida mot sitt slut och man vill ju verkligen veta hur den slutar.

Imorrn är det löning och då tänker jag handla lite mat så vi har något att käka. Ska byta taktikt när det gäller och handla, ska bara köpa hem lite bas varor och sen handla resten när det är dags att käka, för det brukar aldrig bli som jag har tänkt mig iallafall. Och nu är ju henka dessutom hemma oc då kan vi ju hjälpas åt med maten mycket mera. Ska fundera ut vad vi ska ha för mat imorrn iallafall sen får vi ta resten en annan dag.

Natti natti....

090224

Idag har man varit nere på bokrean, hittade lite böcker. Totalt blev det 10 böcker. Så nu har jag och läsa ett tag. Hittade även en bh på rean som jag köpte. Jennifer och jag käkade på stan med. sen frågade jennifer om jag hade lust att följa med till Sälen och åka skidor men jag vet inte om jag har råd eller inte, vi får se när räkningarn är betalda och det hur mycket det är kvar. Det skulle ju vara kul i och för sig men man måste ju ha pengar.

Har träningsvärk i magen från igår för den brukar jag ju inte träna så ofta direkt även om det skulle behövas. =)

Annars har det varit lungt, har sett på skidor vilket inte gick så bra för sverige men men.

Dagens meny:
Köttfärspaj med tomatsallad

Det var inte igår..

Som sagt det var inte igår direkt man tränade, men så är det när man ska gå och vara sjuk och sen jobba. Men det var helt okej faktiskt. Bena var som spaghetti ett tag men det blev bättre och ett snyggt blåmärke kommer jag att få på vaden med men men. Jobbigt var det men skönt när man kommer hem sen.. =)

Gårdagens bakning blev lyckad. Följde inte recepten till punkt och pricka utan jag gjorde brödet lite nyttigare genom att tillsätta rågkross, linfrön och solrosfrön. Riktigt gott.



Så tog jag ett kort på min Orkidé som jag fick av henka med och den andra jag köpte börjar blomma nu med men blomman har inte slagit ut helt än.


Imorrn väntar bokrean med Jennifer..... =)

090223

Då har den ny veckan börjat. Måste säga att tiden går väldigt fort om jag ska vara ärlig. Har ärligt talat börjat fundera på om man ska åka till Norge i höst och jobba om man inte får någon anställning, jag vet att det kommer ta ännu längre tid att få någon med men vad ska man göra. Man kan ju åka upp någon månad till Norge, jobba och få lite pengar och sedan komma tillbaka igen och fortsätta med det vanliga jobbet, eller så väntar man på en fast tjänst, tar tjänstledigt och sen åker iväg, för jag känner att jag behöver göra något annat ett tag men vi får se.

Från och med imorgon är Henka arbetslös och då kommer han att vara hemma hos mig, både bra och dåligt, det värsta är väl att vi kommer gå varandra på nerverna om jag inte ska jobba så mycket och det bra är att vi kan hitta på en massa roliga saker att göra utan att behöva anpassa oss efter om någon ska jobba eller inte så det är bra.

Idag blir en lugn dag, har varit ute på en långpromenad med Jennifer och sen blir det väl till och träna för det var ju inte igår direkt och det behövs, nu har jag ju inget jobba som hindrar mig och förkylning och allt sånt har gått över så det är bara att köra på.

Imorrn är årets efterlängtade bokrea. Jag och Jennifer har bestämt att vi ska åka ner och se om vi hittar något av intresse, har ju lagt undan lite pengar för det så någon bok ska jag köpa mig iallafall.

Dagens meny:
Lättlagad kyckling med jordnötssmör och nudlar

Helgen...

Då börjar helgon gå mot sitt slut, det har inte hänt så mycket i helgen direkt måste jag då säga. Började ju jobbad i fredags natt så jag sov ju en stund på dagen, de ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba lördagnatten också och visst sa jag behöver ju så mycket tider jag kan få så det är bara att tacka ja. Det vissade sig att jag skulle gå för en som var sjuk på solhöjden. Jippe var det första jag tänkte men sen när jag hade lagt på luren och började fundera kom jag på att det är ju ingen som har delegering, ingen av oss kan koderna, hur vet vi vilka vi ska gå till osv. men men fick lägga det på hyllan ett tag för först väntade pannkakor hos henkas mormor. Så vi for iväg dit och det var riktigt gott vill jag lova att säga. Lite fika blev det med. På vägen hem började det snö och sen har det snöat nästan hela tiden fram till nu, elller det har kommit lite regn imellanåt men men. Hem och ladda för jobbet, gick lite tidigare än vad jag brukar för var ju tvungen att reda upp allt hur det skulle bli. Men väl där ordnade sig allt, vi fixade deligering och koderna och det satt i en pärm hur vi skulle göra. Sen när det väl var dags att åka och vi skulle börja plocka ut nycklar, trodde vi först att det fattades en nyckel så vi fick ringa kommunen runt tills vi hittade en lösning. Vi skulle helt enkelt låna tantens nyckel eftersom hon kunde öppna om vi ringde på. Sen ringde bitränade chef under natten upp, för då hade hon läst i journalen som vi ej har tillgång till att de har flyttat nyckeln till en annan "plupp", lät för oss och veta det. Sen larmade det några gånger med och vi fick åka iväg på dem larmen och så. Men natten löste sig och nu tror jag vo har lärt oss allt vi kan lära oss där borta på natten.

Efter jobbet åkte jag och hämtade Henka och en till som hade varit hos en under kvällen och tagit sig lite och dricka så de var ju inte kapabla till och köra och så ville de komma hem så fort som möjligt och då passade det ju bra när jag ända hade jobbat, så kl 8,30 gick jag och la mig. Blev inte mycket sömn idag heller eftersom vi skulle tilll Henka mamma och äta mat. Men men förhoppningsviss är jag ju ledig imorrn så jag kan sova ut ordentligt.

Summering: Så min helg har i stort sett gått åt till och jobba men men man måste ju tjäna lite pengar och eftersom jag jobbar som jag gör så finns det inte mycket att välja på.

Har precis varit och handlat lite, tänkte ställa mig och baka lite gott bröd, tänkte även baka lite hålkakor åt pappa han som har tjatat på det så länge så nu ska jag stå i köket resten av kvällen..

Tack!

Fick en jättefin Orkidé av Henka eller han hittade den och jag bestämde att vi skulle köpa den men ändå, jag hade bara tänkt mig en lite rackare som jag skulle ha stå på byrån i sovrummet men nu när det vart en större så fick den istället stå i köksfönstret. Nu har jag totalt 5 st. =)

Hallbergaskogen

Har varit ute i Hallbergaskogen och gått 1,5 timma. Riktigt skönt vill jag då lov att säga. Solen sken och det var riktigt behagligt ute även fast det är minusgrader...

     

     

 

 

 

090220

Idag blir det en lugn dag. vaknade vid 09,00 och gick upp och gjorde iordning mig litegranna. Har tvättstugan idag så ska ägna den största tiden åt den idag. Annars blir det lungt, ska ut och gå en sväng sen när nästa maskin tvätt är färdig, behöver verkligen det och nu när solen skinner så fint med, kanske skulle ta med mig kameran och gå i Hallbergaskogen en sväng kanske, vi får se hur det blir med det, annars blir det min vanliga sväng.

Ska jobba inatt så det blir att sova sen ikväll innan det är dags. Måste ju vara utvilad, måste även handla lite tills natten med eller brukar ha med mig en yoghurt eller något liknade efetrsom man helst inte ska äta så mycket men något måste man ha i magen på 10 timmar.

Ska även se till att läsa i min bok jag har börjat på. Den är faktiskt riktigt bra när man har kommit en bit, fast det var lite små seg i början. Håkan Nesser - Människa utan hund. Måste bli färdig med den snart för bokrean börjar ju nästa vecka och då tänkte jag köpa mig några härliga deckare som jag kan läsa.

Dagen meny:
Stekt fisk, potatis och kall sås

Tog lite bilder igår med
Här kommer dem:


Mina fina tulpaner som har stått sig hur länge som helst =)



Och självklart ett kort på mig =)



Min ny inköpta orkidé som inte blommar än men så småningom så kommer den att göra det. Det är den dyraste blomman jag har köpt till mig själv men det tycker jag att jag är värld, har ju inte köpt något till mig själv sen innan jul så ibland måste man faktiskt få kosta på sig något =) Och den här gången blev det en Orkidé

VM-silver

Så himla skönt att Sverige tog VM silver. Kollade på loppet och de var hur bra som helst. Man låg topp 3 hela vägen. Och den största skrällen är Ekholm som inte ens hade räknat med att köra ett enda lopp under VM, först blir han 5 i förra tävlingen sen går han in i mixstafetten och tar ett VM-silver, han skjuter fullt. Är det inte starkt gjort???
En stor guldstjärna till Svenska mix stafett laget..

Idag blir det en lugn dag, hade tänkt och knalla upp till eneby centrum och köpa nya tandborstar men nu är det ju en massa skidor på tv:n som är rätt roligt och se på. VM i vanliga skidor börjar ju nu med. Så vi får se vad klockan blir för ska ju jobba kl 15,00 sen med men det är sånt som märks...

Nu ska jag kolla på skidorna igen =)

...

Vet varken ut eller in....

Varför?

Varför ska bara vissa jämt och ständig ha det bra. Varför kan aldrig jag få göra något kul+??

Trött...

Guu vad jag känner mig trött, är helt sjuk, kroppen vill inte alls som jag vill men det är väl efter att jag har varit sjuk. Och inte kunde jag sova något inatt heller, känns som om jag helt har vänt på dygnet nu. Men men kommer väl snart in i det gamla vanliga igen.

Kan säga att det var rätt skönt att komma till jobbet förut, där fanns det iallafall vatten. Vattnet kom tillbaka på middagen förut, helt sjuk att det tar så lång tid. I och försig började dom inte laga läckan fören på morgonen och då hade vi ju redan varit utan vatten hela natten, fattar inte hur dom tänker. Nu inser man hur beroende man är av kranvatten.

Ikväll blir det en tv kväll framför tv:n.
Det är ju mästarnas mäster, det måste man ju se...

Vattenfattigt...

Har inte haft en droppe vatten sen igår kväll, hur kul som helst. Finns fortfarande inget vatten så kan inte göra iordning mig inför jobbet, hoppas bara att det finns vatten på jobbet så man kan få borsta tänderna åtminstonde.
Inte står det något på nt:s hemsida eller något vad det är för fel men vi får hoppas att det kommer igång snart.
Värsta är nog att man inte kan gå på toaletten men får hålla mig =(..

Orkidé tema

Nu har jag skapat ett Orkidé tema på min blogg, inte för att det blev så bra men ändå, får fixa till det någon dag sen när jag har tid.

Har varit ute och gått 40 min i solen, riktigt härligt. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag göra lite mat.
Dagens mat blir:

Pasta och pastasås med spenat och skinak

Måndag f.m.

Aldrig blir det som jag hade tänkte mig förstår inte varför, nu har jag blivit en riktigt nattuggla, kan inte sova på nätterna utan somnar framåt morgonkvisten och sover hur länge som helst. Idag hade jag planerat att gå upp skapligt för att styra lite här hemma, gå en promenad, göra lite god mat och sedan åka iväg och träna men emma ringde imorse och frågade om jag kunde jobba ikväll och själv´klart kan jag det eftersom jag behöver tider så kan man inte säga nej, så det där med att styra hemma får vänta tills en annan dag likaså träningen men men promenaden kan jag int eunvika för det måste jag så när jag har ätit frukost och gjort iordning mig är det bara klä på sig och gå ut.

Nae nu ska jag äta frukost...




Älskar dessa blommor, såg imorse att det var orkidé utställning på blomsterlandet, man kanske skulle åka dit och se om man hittar någon rolig, något måste man få unna sig =)

Alla hjärtans dag....

Göteborg

Fredag den 13:e

Fredag den 13:e = otursdag, men än så länge har jag klarat mig och vi får hoppas att jag gör det med.

Tyvärr klarade jag mig inte från magsjukan, åkte på det igår f.m. Typiskt, men nu är jag så gott som återställd igen, skönt det att det inte varade så länge för det är så tråkigt. Men men nu är det bara att se framåt för nu har jag både haft magsjukan och förkylning så nu får det vara bra för i år med sjukdomar.

Idag har hittills varit en lugn dag, skulle ju tvättat igår men det blev inte så så idag tvättar jag istället. Sen blir det lugnt med, ska fira Ida men annars händer det inte mycket. Är rätt så seg i kroppen efter att ha jobbat flrea nätter i rad, kroppen är inte riktigt van vid det än men det är bara att vänja sig till sommaren.

Igår bokade vi även en minisemester till Göteborg 15-17 maj då henka ska springa Göteborgsvarvet.Två nätter på hotell i centrala göteborg, 100m från shoppingscentrum. Och så ingick det frukost och 1 två rätters middag för bara 2800 får två pers. Inte så farligt tycker jag. Nu ska jag spara pengar så jag kan shoppa lite då.

Snart är det dag..

Japp om cirak 20 min drar jag mig till jobbet, då är det dags att jobba 10 timmar igen. Hoppas denna natt går lika fort som den igår, vi får se. Nu vill jag bara att klockan ska vara torsdag 07,00 så jag får gå hem och sova men det dröjer ett tag tills dess.

Imorrn måste jag gå ut och gå en sväng för nu var det nästan en vecka sedan jag var ute och gick men det får bli efter maten imorrn. Ska ju först tvätta, sen  får vi se.

Nae ni nu ska jag förbereda mig till jobbet och sen ska jag gå iväg..

natti natti för er som ska lägga er snart

Sovar dag igen!

Då har hela dagen gått åt till och sova igen, välbehövligt efter nattens arbete. men var ju tvungen att gå upp kring ett och kolla mejlen om jag skulle jobba inatt igen och mycket riktigt skulle jag göra det. Skönt att få lite tid så man får lite pengar sen när lönen kommer, hoppas bara på lite mera tider då jag fortfarande inte har så mycket men det lär bli att leva snålt två månader framöver men men. Sånt är livet, vill inte alltid som man själv vill. På fredag tänkte jag ringa till Hagaborg och fråga om de behöver vikarie, framför allt nattetid eftersom jag ska jobba natt i sommar så kan det vara skönt att komma in i rutinerna lite, men dagar och kvällar är inte så dåligt det heller.

Kvällen blir lugn fram tills det är dags att gå till jobbet. Har gjort lite mat, kassler gratäng med ädelost, riktigt gott faktiskt.
Ska röja lite här hemma, byta lakan och lite för imorrn har jag tvättstugan hur jag nu ska orka uoo och ta hand om det, har den mellan 10-16 men jag får börja vid 12,00 så hinner jag och så får jag dessutom sova någon timma med efter natten. Det är så typiskt att det inte finns så många tvätt tider på kvällen och dessutom är det så tråkigt att tvätt på kvällen bättre och göra det under dagen, skulle vilja ha en tvättmaskin i lägenheten så man slipper springa ner jämt, finns ju faktiskt uttag i badrummer för det, får bli när vi nu ska göra iornding badrummet. när det nu blir.

Blev inte som jag planerat direkt..

Idag tänkte jag gå upp skapligt och baka lite smått och gott, men när jag skjutsade henka insåg jag hur illa jag mådde och tänkte på kräksjukan som går på jobbet, kändes som om jag med skulle få den så jag bäddade ner mig i sängen igen och vaknade kring elva, mådde då fortfarnade illa. Blev en slappardag framför tv:n och datorn, plockat lite här hemma och så har jag varit och handlat en sväng med.

Illamåendet har äntligen börjat ge sig förhoppningsviss men det värsta är att jag ska jobba inatt och hoppas verkligen att det har gett med sig där för annars lär jag garanterat få det men men sånt som märks, kan ju liksom inte unvika det och jag behöver ju jobba med. kanske ska jobba imorrn natt men beror på om hon som är sjuk fortfarande är det eller inte men det får jag reda på när jag vaknar.

Har precis ätit lite pizzasnurrar som blev över från fjällen, riktigt gott, ska lägga mig och sova en stund snart och sen ska jag göra lite mat tänkte jag. Blir lätt mat idag, potatissallad och revbensspjäll, är så smidigt när jag ska sova och lätt att göra iording och gott dessutom är det med.

Nae nu ska jag dra mig och läsa lite, blir aldrig klar med boken.

Gulligt =)



Det log ett kärleksbrev till mig från henka i sängen när jag skulle lägga mig i morse. Riktigt gulligt måste jag säga. Tack för brevet älskling!

Nu är jag vaken =)

Då har man äntligen vaknat, fast har varit vaken några gånger. Telefonen har ringt.
Det var någon konstig gubbe som ringde så här sa han:
-Man får väl säga grattis då!
-Grattis till vaddå?, frågar jag
-Till lillen.
-Ehh okej, då måste du har ringt fel.
-Men det är ju det här numret och du heter Rebecka.
-Ja det gör jag men jag heter Söderberg i efternamn så du måste har ringt fel.
-Då måste hon har bytt nummer nyligen
-Nae vi har haft det i 3 år snart.
-Ojj då var det så länge sedan jag ringde till henne.
-Mm
-Då ska jag inte störa dig så får du ha en bra dag.
-Mm

Måste säga att han var lite konstig men men han var ju trevlig iallafall..

Då sitter man här igen, ska snart ställa mig och göra lite mat tänkte jag, röja lite här hemma om jag orkar och sen är det tv:n som väntar ikväll för den har jag inte sätt på på evigheter. Måste boka tvättid med de har jag inte gjort, kanske finns en tid imorgon om man  har tur.

Segt...

Nu börjar det bli segt, sitter på jobbet och väntar på att få gå hem men det dröger någon timme till. Är väldigt lungt. sen när jag kommer hem ska jag verkligen sova ut ordentligt för det behöver jag, ska sätta klockan på fyra för sen måste jag gå upp..

Nu väntar jobbet på mig... =) 

Sovar dag eller inte...

har som sagt jobbat natten som var, ingen rolig natt direkt, Vinterkräksjukan har hittat till jobbet så får se när man åker på det då för det lär man väl göra som vi styrde inatt. jaja
Sen var ju tanken att jag skulle sova hela dagen så jag orkar jobba inatt, men vakande typ varje halvtimma och tänkte att nu åker jag på magsjukan jag med pga illamående men jag tror bara det var psykiskt. Klockan 12,20 gick jag upp för kunde inte sova mera. Henka frågade om jag hade lust att föllja med till Yxbacken för att åka lite skidor. Visst, jag var ju ändå vaken så varför inte. Så hela eftermiddagen har jag spenderat i skidbacken så nu är jag helt slut i bena för det var rätt mycket snövallar och det.

Har precis ätit Tacos, Gott gott.. Ska lägga mig en stund tänkte jag så jag orkar med natten som kommer, imorrn kan jag ju inte sova så länge eftersom jag måste vakan skapligt så jag kan sova natten som kommer sen.
Men först ska jag läsa några rader i min bok så jag blir klar med den snart.

Kul att Sverige leder matchen.

¨Snart dags att gå..

Japp, snart är det dags att gå till jobbet och jobba lite. Ska ju vara där till sju i morrn bitti så det blir en lång natt men men...

Har varit och gått med mamma på förmiddagen, sen gick jag och la mig en stund men fastnade framför tv:n så det vart inte så mycket sömn direkt men lite fick jag iallafall..
Är precis hemkommen från Sörping där vi gar varit ute och käkat, Kalvfile, det var riktigt gott faktiskt. Kul och testa lite nya saker, för alla andra tog plankstek men det tycker inte jag om så var ju tvungen och välja något annat men men..


Nu måste jag gå till jobbet annars kommer jag försent.

Nu kanske...

Nu kanske det kan bli bra igen, hoppas på det. Finns inga hinder bara vi själva.

Så segt...

Guu vad segt det är att vara hemma och vara sjuk, man orkar ju inte göra något typ. orkade iallafall fixa lite tvätten och göra lite mat och ta ett tag med dammsugaren. Imorrn blir det livat värre, ska ner på stan med Jennifer, inte för att jag ska handla något men alltid skönt att komma iväg och träffa lite folk. En fika tänker jag kosta på mig iallafall, det är jag värd. Imorrn ska jag fösöka att gå en sväng med, måste komma igång igen nu när jag börjar bli bättre och så måste jag göra mina små övningar med så man kommer i form =)..

Nae idag blir det att krypa ner i sängen tidigt för att läsa min bok, måste bli klar med den snart, börjar bli lite utdraget nu med bokläsandet.

Deppig blogg???

Känns som om jag bara sitter och deppar och gnäller mest de senaste dagarna men vet inte riktigt vad jag ska skriva när det inte har hänt mycket, man ska ju skriva nera sina känslor och det och när man är sjuk så finns det inte mycket till positivt att skriva och sen när det är som det är mellan mig och henka med gör ju inte saken bättre. Och det värsta är att jag inte själv vet hur jag vill ha det med Henka. Har funderat mycket på det där de senaste dagarna, Jag vet ju att han vill men jag vet inte om jag klarar av det, får se hur det känns om några dagar för annars kanske jag måste fatta ett beslut rätt snart så inte han går och hoppas. men men.

Idag blir en lugn dag, förhoppningsviss börjar jag bli bättre, vilket känns skönt, vakande förut och kände mig inte alls lika matt i kroppen som jag har gjort de senaste dagarn.

Nu är det frukost som gället.. =)

Jaha...

Nu är febern borta iallafall, skönt det även fast man är helt slut i kroppen. Har hostat så mycket att jag har så ont i ryggen men men hostan börjar förhoppningsviss ge med sig den med för det har varit lungt med hostan sen eftermiddagen.

Idag har varit en lugn dag eftersom jag inte orkat gjort så mycket. Har haft tvättstugan och fått den tvättad, skönt det sen har jag diskat lite med även fast jag kanske inte borde det men blev så rastlös ett tag att jag var tvungen att göra något men orkade bara diska en lite stund och sen fick jag ta det lungt ett tag innan jag kunde fortsätta igen men men..

Imorrn blir det lungt med men jag tänkte ta mig an lite städning då om jag orkar. vi får se hur det blir med den saken.

har sett på Familjen Annorlunda nu, sjuk att folk kan ha så många barn asså. Hur orkar dom??

Dålig start på den nya veckan...

Måste verkligen säga att det var ingen kul start på den nya veckan genom och vakna med feber, igen =(. Men men bara ta smällen och hoppas att man blir bra snart. Har iallafall orkat ner i tvättstugan och stoppat i en maskin med tvätt...

Nu ska jag gå och dricka lite te och äta lite frukost..

Riktig sjukhelg..

Har verkligen varit en sjuk helg, jag har i stort sätt levt på nässpray, Panodil, hostmedicin och halstabletter. Är helt slut i hela kroppen, hoppas på att det går över snart så att man mår lite bättre. Imorrn är det ju tvättstugan som gäller men om jag mår som jag mår så får nog den vänta eftersom henka jobbar annars kunde ju han ha tagit den men det blir ju lite svårt. Jaja så är det men men kanske orkar tvätta en elelr två maskiner iallafall. För behöver verkligen tvätta, har itne gjort det sen vet inte när, men men det märks imorrn hur det blir med den saken.

Idag har jag bara legat på soffan och tagit det lungt, har inte orkat gjort mycket mera direkt. Sett på reprisen av Körslaget där Team Hanna vann, rättvist tycker jag för hon har klart varit bäst, min favorit sen början måste jag säga. Sem blev det att se Sällskapsresan -SOS.
 

Nae nu ska jag kolla lite saker och sen blir det lite mat.

Adjöss....

RSS 2.0