Avkoppling

En morgon powerwalk kan tyckas jobbig men ack så skönt det är att be ge sig ut innan staden börjar vakna till liv. Inga bilar och knappt inga människor ute. 
Perfekt att fundera över allt och inget.

Pretty little liaers

En riktig slappar dag blev det idag. Seg i kroppen och regn. Vad passar då inte bättre än att krypa ned i soffan och köra ett maraton. Såg klart på säsong två av pretty little liaers. Hur bra som helst men varning den är beroendeframkallande. Men nu har jag typ bara 23 avsnitt kvar på sista säsongen. 

Nu är den slut!

Nu är semestern slut för detta år. Nu återstår enbart en ledig helg sen kör det igång på måndag igen.

Sista veckan har bestått av ett resturang besök med vänner på rådhustorgets resturang med god mat


En dag i husmorstecken

En roadtripp till Linköping 
Upptäckte dessa små gamla godingar på Åhléns 


En heldag med några arbetskamrater med mycket skratt
Och dom här små rackarna:
Nu är jag utvilad i både kropp och själ och redo för att arbeta fram till nästa års semester 😜

Semester

I år är första gången jag och sambon har haft semester tillsammans sedan vi blev ihop för över 10år sedan. Det är dock en vecka kvar men jag lova att detta var verkligen behövligt på alla punkter.
Både att komma ifrån jobbet, samla krafter, fundera, stärka och en massa annat.

Efter semestern står jag i ett vägval, ett vägval som är lätt att välja om inget annat kommer i vägen ändå har jag funderat fram och tillbaka, försökt hitta positiva och negativa saker och vägt dem mot varandra. Men vad jag än väljer så bär det något gott med sig.

Har verkligen haft en riktig bloggtorka och vet kanske inte riktigt om lusten infinnit sig igen men det är sådan som märks....
RSS 2.0