090731

Då var det fredag igen och inte vet jag vart tiden har tagit vägen direkt.

Idag fick vi reda på att Henkas syster har fått en lite pojke, guu så roligt. Så nu är Henka morbror =).

Dagen hade jag tänkt städa men eftersom pappa inte riktigt godkände riviningen och rörmokaren ska komma hit idag så känns det lite onödigt. Så det bfår bli efter helgen, idag tänker jag iallafall lägga mig i soffan och läsa min bok ¨=)

Chefen ringde och frågade om jag kunde tänka mig och jobba natten till måndag med och jag sa självklart ja. Så nu blir det semester på måndag morgon istället för söndag mend et gör inte så mycket, får ju lite mera pengar bara.

Så inatt blir det att jobba =)

090730

Idag blev det inte mycket till sömn för idag skulle det ut och plockas svamp och blåbär.
Och självklart blev det en del av båda.

Dagens skörd:Renovering pågår...

090727

Hela badrummet är som en byggarbetsplats just nu. Det håller på att rivas ut helt och hållet nu. Så nu har jag endast en toalett och ikväll har jag inte ens det.

090726

Äntligen börjar jag komma ifatt med sömnen igen. Har inte sovit bra de senaste dagarna men idag äntligen gick det och sova =)

Vi har börja riva vårat badrum nu. Så mitt hem är just nu en stor byggarbetsplats känns det som och från och med idag kan jag inte duscha hemma. Imorrn har jag inte heller någon toalett. Får se hur det går eller om jag flyttar till pappa tillfälligt vi får se hur det blir med den saken för det är inte så kul att gå ner till källaren varje gång man behöver gå på toaletten.

Annars har det varit lugt. Har ju jobbat natt så det har inte hänt så mycket.

Joo, en sak till har hänt. Våran tv har gått sönder så igår blev vi tvugna att åka och köpa en ny. Det blev inte billigt men bra blrv det.

Nu är det slappa i soffan som gäller medan henka river badrummet. Sen ska jag med styra lite.

090724

Nu har sömnen börjat envisas med mig. Förstår inte att jag inte kan sova när jag kommer hem från jobbet, hur ska man palla att jobba 10 timmar om man ligger efter 2 dagar med sömn?
Får se hur det går.

Gårdagen blev att åka till Bauhaus och köpa kakel och klinkers till badrummet, så nu är det gjort med. Henka ska troligtviss börja riva badrummet imorrn , vi får se hur det blir med den saken men det ska snart göras och jag längtar verkligen tills det blir färdigt.

Dagen har varit lugn har försökt att sova men det har inte gått något vidare. Sen har det mest varit en slappardag. Har slappat i soffan och läst nästan hela dagen så nu har jag läst ut ännu en bok. Känner mig som en riktigt bokmall.

För er som gillar deckare kan jag absolute rekommendera Camilla Läckberg. Hennes böcker är hur bra som helst.Denna bok har jag precis läst ut och nu har jag börjat med den här:Nu ska jag gå till jobbet.... Och imorrn ska jag SOVA!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S Älskar dig Henric D.S

För kärlekens skull


Utanför fönstret slår våren ut,
Marken blir grön igen
Allt som var dött väcks till liv
Det kan också vi, så länge vi andas


Ute till havs styr en fiskebåt
Längs en fri horisont
Den gungar så tryggt in mot hamn
Som jag i din famn så länge vi älskar


Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull


Högt på ett berg står en katedral
Och pekar upp mot skyn
Men det är för himlen i dig
Och jorden i mig, vi älskar varandra


Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull


Lyser som guld för kärlekens skull
Lyser på oss för kärlekens skull090723

Då kom man hem från Skåne igår.
Var riktigt skönt att komma iväg lite. Har ju inte varit där nere sedan min lillebror kom till världen och det är 7 år sedan. Men ingenting var förändrat.

SYnd bara att det inte var något super väder, utan det blåste ordentligt.
Gamla hedliga svängen till hästhagen blev det för att gå en sväng och självklart var Pontus tvungen att vissa mig skeppet som dom har byggt där nere och sen tripp till hamn dvs.

Mamma, Sara och jag tog oss en shoppingrunda till Ystad fast det vara bara min syster som handlade. Äevn en matbit på en kalkonresturang. Riktigt gott. Dit måste jag åka tillbaka till.

Men lite shopping blev det i en butik där så lite har man handlat. En servetthållare och en mjölkkanna. =)

070718

Jaha då har det gått över en vecka sedan man skrev. har inte hänt så mycket. Henka har varit iväg på Stadium Sportscamp en vecka så man har varit själv hemma, mest har jag tagit det lungt. Även varit i Linköping med Jennifer en sväng och så har jag varit och badat ltie med. Men annars har det varit lungt.

Imorgon bitti åker jag till Skåne och hälskar på Mamma och dom som är hos Pontus farfar, räknade ut att det var nästan 7 år sedan jag var där så. Kanske på tiden att åka ner. Åker ner själv eftersom Henka jobbar men kommer hem på onsdag igen så det blir ett snabb besök men men. Alltid trevligt.

090710

Då har antagningsbeskedet kommit till högskolan. Som vanligt är jag reserv men prognosen för att komma in på det jag vill är stor. Är reserv 31 på betygen och 11 på högskoleprovet så håller tummarna för det. Hoppas verkligen på att jag kommer in. Har gett upp hoppet på sjuksköterska för om man ska komma in där så får jag läsa upp flera betyg. Så nu går mitt fokus på att komma in på Biomedicinsk analytiker. Det var något jag verkligen fastnade för när jag läste om det och det är ju fortfarnade genom sjukvården som jag vill jobba så. SÅ vi får se hur det blir med det.

090706

Regn, regn och åter regn. Idag var en sådan perfekt dag för att inte ha dåligt samvete för att vara inne men så blev det inte. Tog bilen och åkte och leta efter ett golfset och mycket riktigt så hittade jag ett. Så nu har man köpt sig en sådant plus en golfbag. Så nu väntar man bara på att golfkursen ska börja så man får använda klubborna.

Passade på och handla 4 l jordgubbar på maxi förut, kostade bara 15 kr/l. Det ska ju vara nyttigt med jordgubbar. Minskar kolesterolet säger dom som vet, men men. Gott är det iallafall och nu har jag morgondagens frukost räddad.

En kaffebryggare hittade vi när vi var ute och åkte förut.

Har precis sätt " Vi hade iallafall tur med vädret igen"... Den var riktgit bra. Den första tyckte jag inte var något vidare.

090705

Jaha, då kom man hem från en tripp i Halland igårkväll. Det blev först lite shoppande på Ullared. Hittade en del, bland annat en höstjacka, lite kläder till Henka, någon film och cd-skiva, en resehårblås och lite annat smått och gott. Ett par arbetsskor med blev det. Sen bar det iväg till Örnatorps gäst ranch där vi skulle på. Det log bara 2 km från Ge-kås. Det var väldigt fint. Vi skulle på upptäksfärd till bäcken men vi stötte på 3 hästar så vi sprang ut förutom Henka som gick ner och fick sällskap av hästen.
Det blev lite grillning på kvällen med.

Dagen efter bar det iväg till Varberg dä vi solade och badade, lyckades hamna på en plats för hundbadplats men det gick det med. Klantiga jag brände mig på magen, inget jag kände förren det var dags att åka hem.

En mycket lyckad utflykt.

Dagen idag har varit lugn, sov alldeles för länge men det var väl behövligt.
RSS 2.0