Flickan...

Flickan är sjuk idag, skulle ha jobbat men det blev inte så, genomförkyld, ont i halsen och den där förbannade hostan.

MEEE



Färgade håret idag, samma som förut. Var ju tvungen eftersom utväxten börjar synas.

Förbannade hosta, att den aldrig vill ge sig.. Usch!!!!

Duktig flicka.. =)

Ställde mig på vågen idag, var en vecka sedan sist. Vissade 3 kg lättare, guu vad glad jag blir.

Toltal viktnedgång sedan 15 december - 8kg.

att det kan göra så mycket att inte äta godis och en massa onyttigheter, Är stolt över mig själv.. Nu är det bara 22 kg kvar tills målvikten som jag hade för fem år sedan fast jag tror inte jag vill väga så lite så säg 14 kg till...

Stängt...

Vårdcentralen är stängd idag bara för att jag skulle vara duktig och ringa dit.. Typiskt..

Ny dag, nya tag...

Idag mår jag bättre, fast har fått en sådan halsbränna och hostan och halsont är kvar tyvärr, som det känns nu så klarar jag inte av att jobba i helgen vi får se hur det känns senare under dagen. Idag har jag lite saker jag måste ta tag i,
-Måste boka en tvätttid
-Måste försöka ta mig ut på en liten promenad
-Måste packa upp mina väskor sen jag var hos pappa (har inte gjort det än fast det är ju bara rena kläder och det så det är ingen fara med det)
-Måste ringa till vårdcentralen och fixa nu astma medicin.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag slå en signal till Jennifer och höra om hon har lust att ta en promenad..

Väck...

Så skönt att febern är väck nu.

Henka och jag pratade om att gå på bio och se den nya wallanderfilmen. Hoppas det blir så nu för biljetterna är bokade, hänger bara på om jag orkar eller inte..

hmm...

Konstaterat att jag inte har någon feber längre, skönt det. Det är som vanligt, febern kommer till natten och försvinner på morgonen. Får hoppas att det förblir så med. Kanske man kan jobba i helgen med jag som behöver pengarna med.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Stig Hellmer när han åker skidor... =)

Sjuk!

I går kväll kom febern så har haft feber hela natten, usch! Har det fortfarnade med, tycker verkligen inte om att vara sjuk men men man kan ju inte rå för det. Idag blir det en rikigt sovardag i soffan vill jag lova, film är det som gäller.

Sjuk??

Tror jag börjar bli sjuk. Igår så hostade jag massviss och började få ont i halsen, idag så vaknar jag med att det verker i hela kroppen, influnsan på g??
Kan inte vara sjuk nu har så mycket jag måste ta itu med. Ska stoppa i mig två Panodil och åka ner till apoteket och så måste jag köpa nya trosor med för det börjar bli så slitna. Sen när jag kommer hem ska jag krypa ner under täcket i soffan och kolla på en bra film eller något...

Nu ska jag hoppa in i duschen..

Lilla ja med mitt nyklippta hår...



Syns inte så bra tyvärr men nyklippt är det och jag är riktigt nöjd

Lättad...

Lättad, jaa det kan man lungt säga. Tycker att det är skönt och vara hemma även fast det känns konstigt. Men går hela tiden på helspän känns det som men det ger nog med sig efter ett tag.

Igår bokade jag en klippttid så jag for ner till stan och klippte mig på förmiddagen innan jag åkte till jobbet.

Idag har man inte hunnit med så mycket. Har som sagt jobbat. Rörigt värre vill jag lov att säga. Byta avdelning så där blir man bara förvirrad av mitt i arbetet men men. Tänkte att jag skulle ta tag i disken med innan vi åker och handlar.
Tänkte ta mig en promenad men tänkte att det är bättre och ta den senare sen för nu orkar jag inte stå på bena knapp så trött är jag efter jobbet. Om inte annat får jag ta min runda två gånger imorrn, det går ju det med, mamma kanske har lust att ta en sväng ikväll..

Hemma igen på prov...

Det låter säkert kontigt men jag är hemma på prov, vi har bestämt att försöka igen och vi kom båda fram till igår att vi ville att jag skulle komma hem. Allt känns väldigt tungt med just nu. Men ändå skönt att vi har bestämt oss för att försöka hitta tillbaka till det vi en gång hade. Jag vet att det kanske aldrig kommer att inträffa men man kan inte annat en ge det en chans. Jag vet att chanserna är små, men om man aldrig försöker får man aldrig reda på det heller.

Har jag bestämt mig??

Har jag verkligen bestämt mig nu, jag hoppas på det. Men vi får se hur det blir, vet som sagt varken in eller ut.

Tack!

Tack för en trevlig kväll. Verkligen skönt att komma iväg ett tag och tänka på annat. God mat och det och trevligt sällskap, kan det bli bättre.

Har tänkt på en sak, hur kan man vara så himla omogen som hon är????
Ni som känner mig  vet varför...

Fredag och käk med jobbet...

Juu vad det ska bli skönt och få träffa lite människor och inte behöva tänka på det. För det är det ända jag gör just nu.

Emma har även ringt mig och jag har fått en del med tider och jobba vilket ska bli skönt.

Men hela dagen har varit jobbig har tänkt på allt och hur jag vill ha det, har även kollat runt på lite lägenheter ifall det skulle bli så. Jag vet inte, vill bara få allt överstökat så jag kan gå vidare på något sätt men det är inte så himla lätt. Hoppas att folk i min närhet accepterar det beslut jag än tar.

Trött, ledsen, arg, rädd....

Skönt och jobba vill jag lova, har inte tänkte på det en enda gång. Även fast jag tänker på det nu men det är ju som det är..

22 Januari...

Jag har nu varit ute en sväng och gått i området, riktigt skönt och få gå och rensa tankarna lite. Tänka på något helt annat även fast jag tänkte en hel del på mitt förhållande, sen var jag även än sväng hos pappa på jobbet och fikade med honom. Nu sitter jag här igen och väntar på att man ska åka till jobbet och jobba ikväll, börjar ju inte förren kl 14,00 så det är ett tag kvar, kom på att jag måste hem och hämta mina strumpbyxor tills imorrn när jag ska gå ut. Passa på och göra det när ingen är hemma.

Ska läsa en stund först...

Vad ska jag ta mig till??

Igår var ganska jobbig den med, kunde inte sova något den natten, låg bara och funderade på allt runt om kring och hur jag skulle göra. När klockan var 9 på morgonen stog jag inte ut med tanken och vara själv hemma tills klockan blev fyra och pappa och johanna kom hem så jag ringde till mormor och frågade om jag fick komma dit en sväng och det fick jag. Var skönt att får lite sällskap och prata va sig lite igen. Vi tog oss även en liten härlig promenad i solskenet =)..

När jag kom hem från mormor var jag helt inställd på att det aldrig kommer bli något mellan mig och Henka igen så jag var inställd på att börja leta lägenhet och det. Prata även en lång stund med Jennifer med. Sen åkte jag hem för att hämta min plånbok som jag hade glömt i bilen. Jag och Henka pratade lite med varandra och han var redo för att försöka igen. SKönt och veta vad han vill för nu är det upp till mig hur jag vill ha det, Det föll liksom som en sten när han sa det, allt kändes lättare för mig att nu är betslutet mitt, förut var det hans. Så jag ska fundera ett tag till, jag har lite saker jag vill få svar på först innan jag bestämmer mig så vi ska träffas på lördag igen och prata och då hoppas jag få svar på mina frågor.

Idag blir en lugn dag, ska först iväg och fika med pappa när han har fikapaus på jobbet, han jobbar nämligen på Hageby centrum för tillfället så det är när och bra nu när jag är hos honom. Sen ska jag åka och jobba så den här dagen kommer att gå väldigt fort, det känns skönt och att jag kan tänka på lite annat med.

Nu ska jag gå oh göra lite frukost...

Vill bara att allt detta ska vara en dröm...

Kan säga att gårdagen var nog den värsta dagen i mitt liv. Jag vet inte i vilken ända jag ska börja med men jag säger bara att jag och henka har haft det väldigt trasligt iallafall enligt honom och just nu har vi gått skilda vägar för att fundera på hur vi verkligen vill ha det. Jag vet inte själv vad jag  vill just nu med allt som har hänt, det är väldigt invecklat och jag tänker absolute inte skriva varför här för det är taskigt mot henka. Men men vi får se hur det slutar.

Jag kommer iallafall bo hos pappa tills allt har rätt ut sig och det är skönt att känna att man har någon stans att ta vägen när allt är skit. Och tack pappa, mamma och Jennifer för att nu lyssnade på det jag hade att berätta och att ni ställer upp för mig, det är guld värt..

Ledsen...

Idag är nog värsta dagen i mitt liv. Får se hur denna dagen avslutas...

Tack pappa för att jag får sova hos dig....

20 januari...

Vaken tidigt idag med, förstår inte varför men men, har väl sovit mina timmar.

Igår gick det inget bra, blev inte antagen, attans men men bara att rycka upp sig och ta nya tag så nu satsar jag på och läsa upp lite ämnen och göra högskoleprovet till våren. Så nu har jag skrivit ansökan till Komvux, ska bara gå och posta den så är den iväg.

Tog mig även en andra promenad igår i Sörping medans älsklingen tränade, riktigt skönt fast det gick fort för jag knallade på rätt så bra tycker jag, rundan brukar ta 40-45min men igår tog den bara 30 typ så jag måste ha gått på väldigt bra. Köpte årets första semla till Älsklingen som hade namnsdag igår. Själv blev jag utan men men om man ska vara duktig så får man lida pina eller hur är det man säger???

Igår inhandlade jag årets första tulpaner och jag hade tänkt att ta ner julgardinerna idag och sätt upp de andra för nu ska julen ut helt och hållet. Har bara en amarylis som fortfarande blommar men den får vara kvar några dagar till har jag bestäm mig för, så ska hoppa in i duschen, äta lite frukost och sen ska jag börja plocka in tvätten och sen åker strykjärnet fram en sväng.

Hejsvejs uti lingonskogen....

Promenad...

N uhar jag varit ute på nästan en timmas promenad, riktigt skönt även fast det snöar. Kände att jag behövde komma ut och rensa tankarna lite. Bara kunna gå i sin egna fantasi och drömma sig bort en stund.

Ska hoppa in i duschen och sen gör mig lite frukost för det har jag inte ätit ännu eftersom man helst ska gå innan frukost. Få se vad jag hittar på för gott men jag kan lova att det blir det vanliga till slut iallafall..

19 Januari...

Vaknar upp och hela världen står upp och ner för mig. Förstår inte varför jag håller på så.
Från och med idag ska jag börja bättre tider, jag ska bara tänka positivt.
Åt helvete med det gamla och släpp in det nya.....

Idag väntar reservuppropet till SSK med Jasmina, får se hur det går, sen får vi se om det blir lite träning med beror på om jag orkar eller inte men ska snart sätt på mig promenadskorna och gå ut en sväng för idag börjar vardagen igen och då är det bara att arbeta på och se glad ut.

18 Januari

Då är det Söndag igen och imorgon börjar vardagen igen. Idag har det varit en lugn dag, har styrt lite här hemma och plockat upp lite småplock av packningen sen har jag tvättat för fulla rullar eller snarare jag håller på med det. 

Har även varit en sväng i Söderköping idag och kolla på innebandy.

Imorrn är det reservupprop i Linköping, får se hur det går den här gången, förra gången gick det ju inte så bra. 

Fredag väntar utgång med tjejerna på jobbet, ska bli riktigt skoj, äta lite god mat och hade det trevligt. Längtar. 

Idrefjället 2009

Lördag:
Det bar av kl 7,30 från Söderköping. Det tog ett antal timmar upp, men måste säga att denna tid gick fort. Stannade först på MC där det blev lite lunch, sen stannade vi på ett konditori precis innan och tog oss en liten fika.Vi var framme cirka 16,00 i Idre där en hel del SNÖÖÖ väntade på oss och -10 grader. Efter incheckningen var det dags att leta reda på stugan vi skulle bo i vilket visade sig inte vara helt lätt men tillslut fann vi stugan, måste säga att det var det bästa läget jag har bott i fjällen i förhållande till längden till backen och lift. Vi kom i ordning och packade upp, vi blev med tvungna att prova pjäxorna med som visade sig vara för små för mig om vaden, så det blev och åka och byta dem. Fick förklaringen med att det var en liten modell och inte jag som hade stora vader. Sen blev det tacopaj med sallad. Vi kollade även in en slinga som vi kunde gå om vi fick lust, den var dock inte lång med det var en LÅNNNNNNNNNNNNNG backe som inte var dirket rolig, Men men. Kväälen avslutades framför tv:n. Läggning tidigt eftersom första dagen i backen väntar imorgon.

Söndag:
Första dagen i backen väntar och klockorna ringde 7,40 så då var det bara att hoppa upp och göra iordning lite frukost och klä på sig skidutrustningen för kl 9,00 öppnar liftarna. Så klockan ´var strax efter 9 när vi gav oss iväg. Dagens väder var plusgrader men solen ville inte riktigt komma fram. Det blev en hel del åk i backarna. Min skidåkning i början var väl inte den bästa, tog ett tag innan man kom in i det men när man väl hade gjort det så var det bara att åka på. Blev även fika i backen med. Dagen avslutades kl 15,00 i backen då liftarna stängde och det var dags att gå in. Kväälen slutade men en runda till affären för att handla tidningen och en stund framför tv:n.

Måndag:
Andra dagen i backen och det var fortfarnade plusgrader i luften men solen ville inte riktigt fram idag heller. Men ut och åka ska man ju så det vara bara att ta på sig och bege sig ut till backen igen till kl 9,00. Det blev många åk även idag med och jag själv börjar tycka att skidåkningen börjar bli riktigt roligt och jag börjar få till tekniken, inte helt men det gå fortare och jag blir inte lika trött i bena och fötterna längre. Riktigt solt över mig själv även fast det fortfarnade är lite plågning så är det absolut inte lika mycket som förra året. Underlaget var inget speciellt roligt i början men efter att folk har åkt upp så börjar underlaget bli helt okej. Dagens skidåkningen slutade med ett litet solsken iallafall. Kvällen blev lugn som vanligt, lite tv blev det med.

Tisdag:
Tredje dagen i backen och molnen hänger fortfarnade över fjället men temperaturen har nu börjat leta sig ner under minusstrecket. Lite mera kläder på sig så blir det en riktigt härlig dag i backen. Ut igen som vanligt och underlaget är inte så roligt eftersom det har frysit på en hel del under natten men efter ett par åk börjar det bli bättre. Idag bestämde vi oss för att åka till våffelstugan för att äta våfflor och måste säga att det var riktigt gott och chokladen var den bästa vi drack de gånger vi var ute och fikade i backen. Det kom även lite snö under dagen med men inte så speciellt mycket och framåt eftermiddagen började solen titta fram igen så avslutningen blev lika bra som dagen innan. På kvällen blev det en sväng till Sporttältet med.

Onsdag:
Fjärde dagen i backen och idag väntade blåsten på oss. minusgraderna har även hittat hit nu så det var riktigt kallt. Det blev inte lika många åk idag eftersom det int evar så behagligt att åka i blåsten men ut i backen skulle vi och åka så var det bara. Men vi åkte in rätt fort för att äta lite lunch. Sen var det bara att ta på sig utrustnigen igen för att bege sig ut och åka några åk till. Självklart ska det ju hända något när man är iväg när det gäller mig och den här gången pajade knappliften när jag åkte så jag hängde över marken och fick snurr på den så jag hängde bak å fram en bit, det var inte så kul då men så här efteråt så kan man skratta åt det för det måste ha sett väldigt roligt ut. Men vi var ute nästa hela dagen iallafall och åkte även fast inte vädret var det bästa. idag bestämde vi oss för att vi skulle ut och käka dagen efter, så vi gick ner till fjällcentrumet och beställde ett bord till morgondagen. Blev lite spel under kvällen med.

Torsdag:
Femte dagen i backen vilket innebär bara två åk kvar. Idag skulle det vissa sig bli riktigt fint ute med solsken hela dagen lång. -10 till -14 grader idag och det börjar bli riktigt kallt ute men med tillräckligt med kläder så funkar allt. Blev väldigt många åk den här dagen med öven fast kylan har hittat till fjället. en dag att bara njuta av. Avslutningsviss i backen avslutade vi med ett sista åk i början på solnedgången. riktigt mysigt. Kvällen slutade på Wärdshuset med filébuffe och underhållning. Riktigt gott vill jag då lov och säga.

Fredag:
Sjätte och sista dagen i backen. prognosen idag visade - 16 grader så det vara bara att klä sig rätt. Men när vi väl kom ut konstaterade vi att det var -20 grader nere vi liften och det var inte alls skönt ute. Det var första gången under hela veckan som jag började frysa (förvånad över mig själv) så efter ett få tal åk  blev det och fika ute i backen med varm choklad och lite värme, sen ut och åka igen. men det blev inte så många åk innan vi gick in sen gick jag inte ut mer den dagen och åkte för jag fick så himla ont i tårna när det var så kallt och jag tyckte att jag har fått ut tillräckligt med skidåkning den här veckan. Låg och loppade mig i soffan ett tag för att ladda till städningen på kvällen. Som sagt det var städning på kvällen som gällde men vi hann även se "På spåret" och "Let´s dance" med.

Lördag:
Dagen då det var dags att åka hem och lämna fjället för den här gången. Längtar redan tillbaka. en lång resa hem väntade och väl hemma kl 16,00 bar det direkt av till sporthallen för att se på innbandy.

Summering av veckan:
En riktigt härlig vecka med en massa snö, sol och härligt väder. Första gången jag själv börjar känna att skidåkningen har blivit bätte men det finns fortfarnade mycket att jobba på. Har verkligen utnyttjat liftkortet ordentligt den här gången.
Ni som undrar hur det har gått med mina nyttigheter så har det gått bra om man räknar bort från den varma chokladen i backen jag har drukit så har jag bara tagit 1 Skumtomte öven fast det har stått godis framme. Och förhoppningsviss så har jag byggt en hel del muskler och blivit av med lite fett på kroppen.











Flera bilder finns på www.bilddagboken.se/smopare

Hemma igen!

Nu är man hemma från fjällen igen...

Berättelse om veckan kommer så småningom...

9 Januari...

Då åker man till fjällen imorrn, så himla skönt.. Har nästan packat färdigt allt har bara lite små saker kvar att packa men men. Ska till Söpring sen och sova där och så ska jag se på när älsklingen spelar match med...

Tänkte sitta  här och degga hela dagen tills det är dags att åka...

Vårdcentral...

Hur svårt kan det vara och få tag i dem på vårdcentralen. De säger bara att kön är fylld, vaddå fylld? Man kanske behöver komma fram och prata med dem, inte för at mitt ärende är så där jätte viktigt men ändå. Det finns ju andra som kanske har viktigare saker och måste fram... Trött jag blir..

Ska snart åka iväg med jennifer och kolla på kakel, sen väntar jobbet 14.00-21.30. Sista arbetspasset innan fjällen...

8 Januari

Jag är vaken tidigt idag, har mått så illa i natt, vet ej varför men nu börjar det försvinna. Ska göra iordning med för att snart ta en promenad och kolla bensinpriserna åt Shell. Fick ju en biltvätt igår för att jag gjorde det då så måste väl ta och göra det nu med på förmiddagen som tack. Som sagt tvättade bilen igår, första gången sen vi köpte den för min del, blev riktigt fin och jag själv får lov och säga. Sen hade vi ju den på lagning igår, det blev ingen billig historia. Bromsklossarna var utnötta så det gick på nästan 1300.

Sen bestämde jag mig för att följa med Henka till Sörping när han tränade så att jag fick mig en promenad, riktigt skönt vill jag lov och säga, ångrade att jag inte tog med mig termobyxorna men det är ju smart och vara efterklok. Synd bara att det var så kallt och jag kände av min astma, men men.

Nu ska jag ringa vårdcentralen och sen ska jag hoppa in i duschen...

Hejsvejs!!

forts..

Då börjar städningen bli färdig om vi säger så, ska bara dammsuga och tvätta golven sen är det färdigt, guu så skönt.
Vissligen har jag disken med men den tar jag sen, ska snart åka och hämta bilen i Sörping med Jennifer. Bromsklossarna var trasiga så det var tur att vi lämnade in den inna fjällen nu.

Så skönt det ska bli när henka kommer hem, börjar tycka det är tråkigt att vara hemma själv. Skulle vilja att han alltid var hemma med mig men det funkar ju inte. Det kan ju vara skönt att vara själv ibland med så får väl stå ut...

7 Januari...

Då var det onsdag igen, tänkte röja lite här hemma idag. Väntar på att bilen ska bli klar nere i Sörping så man får åka och hämta den igen. Men ska som sagt röja här hemma lite i den mån jag hinner. Sen ska jag väl börja förbereda lite inför fjällen med pakning och det, men vi får se hur mycket jag hinner och orkar.

Viktminskning sedan 15 decemeber = -3kg (stolt över mig själv) börjar kännas kring magen =)
Har inte ätit godis sen dagen innan nyårsafton. Stolt är jag, får se hur länge till jag klarar det. Igår var jag så himla godis sugen men då tog jag fram ost och kex i stället, inte för att det är speciellt nyttigt men det är ju inte godis eftersom jag vill bli av med sötsuget. Ska väl ta en promenad sen på kvällen när älsklingen åker och tränar, kanske följer med och tar varvet i Sörping eller så tar jag det här, vi får se...

Nu väntar städningen =)...

Hejsvejs

F*ck msn

Massor av kontakter på msn har försvunnit, hur skumt som helst... Fattar inte vad som kan vara felet men men... Får väl leta reda på dem kontakterna igen...

6 Januari...

Nu får det vara nog, orkar inte mera...

5 Januari...

Då var den här dagen också snart avklarad...

Har jobbat på förmiddagen, sen tyckte Jennifer att vi skulle åka ut till hennes mamma och gå ut med hunden, vilket jag tyckte var en alldeles utmärkt idé, så vi gick en sväng och köpte ägg =) sen blev det lite mat med, tacos....

Jag och Henka har precis kommit hem från Linköping, har varit och sett på Järfälla-AIK i Superligan i innebandyn. Målrik match.

Funderar på om jag ska vara vaken till Sverige matchen, eller om jag ska sova en stund och sen se den eller om jag ska lägga mig helt för natten. Får se hur det blir, ska iallafall se en stund på tv:n. Imorrn åker julgranen ut och alla julsaker, ska bli skönt och bli väck med dem för det här året.

3 Januari...

Då har man varit och jobbat idag sen har man varit en sväng i Sörping med och planerat lite inför Skidresan.

Kul att det kom lite snö idag med, efterlängtat vill jag lova synd bara att jag inte hann och gå en sväng förut eftersom jag nästan åkte direkt till Sörping vilket jag inte hade räknat med. men men får ta mig en sväng imorrn istället.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det nästan dags och lägga sig och sova eftersom jag ska upp och jobba imorrn igen.

Känner mig lite konstig...

Hmm...

Då har man precis kommit hem från jobbet, blev ett lungt arbetspass. Satt mest framför tv:n hela kvällen, men men skönt med sådana dagar med fast i längden kan det ju bli lite långtråkigt i och för sig. Men men...

Har mumsat i mig lite varma mackor nu på kvällen, blev sugen på det. Ska snart sova för imorrn bitti väntar jobbet igen, 6,45-15,00.... Men då ska jag vara på Cedersborg så det blir nära och bra. Sen är det planeringsmöte i Sörping =)

Nae nu ska jag spela några omgågnar Yatzy på blip.se sen väntar sängen på mig..

Natti natti

(Passar på och lägga in en bild på idre fjället)

2 Januari...

Vaknade skapligt idag, hade satt klockan på 10.00 men vaknade 9.00 istället, så passade på och göra iordning mig med en gång. Hade tänkt att gå till jobbet först men eftersom jag fick tid innan så har jag varit ute och gått en timma typ, riktigt skönt vill jag då lov att säga. Så nu väntar bussen till jobbet istället. Ska jobba 13,00-21,30 ute i Kvillinge...

Längtar till fjällen, bara en vecka kvar nu tills man får se riktigt mycket snö. Imorrn blir det planeringsmöte i Sörping och lite god mat efter jobbet.

Nu ska jag fortsätta´med det jag höll på med och sen väntar jobbet som sagt..

2009!!! =)

Då har det nya året börjar, Blev en lugn kväll igår eftersom jag skulle upp och jobba idag, så Jennifer och Ida kom hit och vi käkade lite gott, de gick skapligt, så det blev några timmars sömn iallafall.

Så nu har man hunnit med och jobbat delad tur med. Har precis haft på en ansiktsmask, det är så skönt och sitta med den ett tag och så känner man sig så fräsch sen när man tar bort den. Helt underbart. Tänkte åka ner på stan någon dag och beställa en behandling för presentkorten jag fick, har hittat en som skulle passa mig perfekt.

Grattis till Systeryster som fyller 15 år idag. Synd bara att jag inte kunde komma och fira dig men men kan ju inte styra så mycket över jobbet. Måste även berömma henne för att hon är så himla duktig när det gäller att ta kort och det.   
RSS 2.0