Måndag...

Då var helgen slut och vardagen börjar :P... I söndags blev det trots vädret en tripp till Kolmårdens djurpark. Måste säga att även om det regnade och blåste så var det faktiskt helt okej. Det är ju nu de svenska djuren är i full rulle. Fick se lodjuret på riktigt nära håll som man aldrig annars brukar se, och en hel del andra djur. Självklart var man ju tvungen och gå och kolla in Enzo, han satt och tittade ut genom fönstret när vi kom, försökte ta kort på honom man han vände ryggen till =), som vanligt när Becka ska ta kort. En av schimpasungarna hade uppvisning med, han/hon var riktigt gullig. Självklart var man ju tvungen att gå och se delfinshowen med men det var absolut inget vidare. De hade även byggt om en hel del på 3 år sen man var där sist. Behövdes!... Vi tog våran fika paus med utsikt över tigrarna. De var lite på hugget ungtupparna. Det blev även Elefanter, noshörningar, prerie´hund, vargarna, bamses värld och en massa andra djur.

Det var bara direkt hem och vända för det var innebandy match och vi åkte dit för att titta, ingen rolig match för Åby vann med 21-1 eller var det 22-1 jaja skit samma hur många mål det blev men det blev lite långtråkigt när det ränner iväg så där. Sen fuskade vi lite med maten och beställde pizza och kebab. Riktigt gott och sen log vi i soffan och loppade oss resten av kvällen..

Idag har man jobbat, kom hem och var helt slut. Måste ha berott på all frisk luft man fick igår. Åkte och handlade med för fattades lite saker här hemma. Sen la jag mig en stund och nu sitter jag här och ikväll blir det tv-kväll för det är massor med bra program. Först Sjukhuset -> Design Simon och Tomas -> Cityakuten och samtidigt går matakuten... Så jag har och se på ikväll och sen efter Cityakuten är det bara att krypa ner i säng för imorrn blir det en sväng till Linköping med Jennifer...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0