100523

I fredags var sista dagen på praktiken, tråkigt tråkigt men nu återgår man till skolan igen ett tag till =).

I fredags direkt efter praktiken packade vi våra saker och åkte iväg till Göteborg men Henkas bror och mamma. En sen ankomst till Göteborg och incheckning på hotellet. Passade på att ta en promenad och en lite fika innan det var dags att dra sig tillbaka till rummet för lite sömn för grabbsen.
Lördagen bjöd på hörlig hotellfrukost som alltid. Sedan bar det iväg till Slottskogen för årets etapp av Göteborgsvarvet. Killarna laddade i skuggan innan det var dags för dem att bege sig iväg medan vi andra satt kvar och hejade på läktare på de som kom in. Efter att ha fått Henkas första uppdatering efter 5 km trodde jag att han skulle gå in i vägen för han öppnade väldigt hårt. Men han höll samma tempo nästan hela vägen och sprang in 7 min bättre än förra årets resultat. Stolt!. Henkas bror tog sig också runt på en skaplig tid. Hans första och troligtviss sista lopp sprang han på under 2 timmar.
Det var många som kolapsade i värmen, sådana som drack alldeles för lite troligtviss. Tydligen fick över 100 st åka till sjukhus och 4 inlagda på intensiven troligtviss pga värmen som var under hela dagem.
Kvällen avslutades med lite grekisk mat på en resturang riktigt gott. Och två fotbollsfantaster skulle självklart se sista delen av CL-finlen med.
Idag blev det några timmar på liseberg.
Nu är man hemma och helt slut. Och stackars älsklingen kan knappt inte gå pga skavsår..







Kommentarer
Caroline

Härligt att det gick så bra för grabbarna. Grekiskt igen alltså? Ja det är ju gott!

2010-05-24 @ 09:40:33
URL: http://jaksch.blogg.se/
Lena

haha, vart sa du att han hade skavsår...

//mammis

2010-05-24 @ 19:30:24
URL: http://bloggissoder.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0